עבור לתוכן
talkaplan

שאלה חשובה לכל המנהלים של הפורום

Recommended Posts

פורסם

1. המנהלים של הפורום לא קשורים להשעיה מואטסים.

2. קיבלת באימייל בדיוק למה הושעית.

3. הסיבה להשעיה היא שאתמול התחברת כצופה למשך 7 שעות ולא ענית לסופרויזור שקרא לך. היום עשית את זה שוב לשעתיים ולא ענית לסופרוייזר ולכן הושעית.

4. למה בעצם אתה רשום לאיזור אסיה, ולחטיבת הרפובליקה העממית של סין? משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו? ;)

5. תקרא את החוקים. פעם הבאה ישעו אותך לחודש לפחות.

פורסם

אנשים תקראו את החוקים תעשו טובה לעצמכם וגם לנו חבל שתדפקו לעצמכם בגלל שטויות את החופש ותטוסו מחוץ לרשת...כבר פעם אחת הצגנו כאן מקרה דומה של העדרות מתא טייס וגם אז אותו אחד יצא בזול....

החיבטר ב VATSIM זה לא חיבור כפי יכולתך...זה שרת שיש עליו עומס תמידי ויש כללים ברורים לשימוש בו.

בבקשה כנס למדריך לפורום VATIL ישהפניות להכל וקרא גם את דף נהלי החטיבה ואת חוקת VATSIM.

פורסם

אנשים תקראו את החוקים תעשו טובה לעצמכם וגם לנו חבל שתדפקו לעצמכם בגלל שטויות את החופש ותטוסו מחוץ לרשת...כבר פעם אחת הצגנו כאן מקרה דומה של העדרות מתא טייס וגם אז אותו אחד יצא בזול....

חחח אל תזכיר לי את זה,אולי ישנתי,אחרי שהיה כל הבלאגן לא הצלחתי לישון :)

פורסם
לי יוצא לפעמים לראות אנשים שרוצים להיות פקחים וחסרות להם שעות צפיה בASRC, אז לילה שלם הם OBS...

עומרי ואחרי לילה ושיש להם מלא שעות. הם חושבים שהם יודעים את החומר של הפיקוח מנסיון הרב שהם קיבלו מאותו לילה.

ואז הם סתם נכשלים במבחן. באמת חבל

פורסם

עזוב, אלירן, גם זה לא..ב-2 לפנות בוקר (אלא אם כן יש אירוע או משהו) אין פיקוח, והם סתם אני רואה אותם ב-3 לפנות בוקר מחוברים, הולך לישון, קם בבוקר והם עדין מחוברים...סתם העמסה על הרשת.. :?

פורסם
עזוב, אלירן, גם זה לא..ב-2 לפנות בוקר (אלא אם כן יש אירוע או משהו) אין פיקוח, והם סתם אני רואה אותם ב-3 לפנות בוקר מחוברים, הולך לישון, קם בבוקר והם עדין מחוברים...סתם העמסה על הרשת.. :?

זה בסדר אחרי זה רואים את זה יופי בבחינה .....מניסיון.

שתבינו משהו קידום פקחים ברשת הוא לחלוטין לא על סמך התנאים היבשים של X שעות כצפיה או X שעות השגחה אנחנו עוקבים אחרי הפעילות השותפת שלכם ופקחים שלא יהיו ראויים לקידום\בחינה לא יקבלו זאת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...