talkaplan פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 למה שלחו לי באימייל שאני מושעה מואטסים ואני לא יכול לטוס? ושאני מתחבר אני לא יכול לפחות תגידו עד מתי ולמה?
Ilan Jonas פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 1. המנהלים של הפורום לא קשורים להשעיה מואטסים. 2. קיבלת באימייל בדיוק למה הושעית. 3. הסיבה להשעיה היא שאתמול התחברת כצופה למשך 7 שעות ולא ענית לסופרויזור שקרא לך. היום עשית את זה שוב לשעתיים ולא ענית לסופרוייזר ולכן הושעית. 4. למה בעצם אתה רשום לאיזור אסיה, ולחטיבת הרפובליקה העממית של סין? משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו? 5. תקרא את החוקים. פעם הבאה ישעו אותך לחודש לפחות.
talkaplan פורסם יולי 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2004 היום לא היתחברתי כי אתמול נתתם לי את ההשעיה ולא הייתי היום בבית! :cry:
E.Z פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 אנשים תקראו את החוקים תעשו טובה לעצמכם וגם לנו חבל שתדפקו לעצמכם בגלל שטויות את החופש ותטוסו מחוץ לרשת...כבר פעם אחת הצגנו כאן מקרה דומה של העדרות מתא טייס וגם אז אותו אחד יצא בזול.... החיבטר ב VATSIM זה לא חיבור כפי יכולתך...זה שרת שיש עליו עומס תמידי ויש כללים ברורים לשימוש בו. בבקשה כנס למדריך לפורום VATIL ישהפניות להכל וקרא גם את דף נהלי החטיבה ואת חוקת VATSIM.
the pilot פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 אנשים תקראו את החוקים תעשו טובה לעצמכם וגם לנו חבל שתדפקו לעצמכם בגלל שטויות את החופש ותטוסו מחוץ לרשת...כבר פעם אחת הצגנו כאן מקרה דומה של העדרות מתא טייס וגם אז אותו אחד יצא בזול.... חחח אל תזכיר לי את זה,אולי ישנתי,אחרי שהיה כל הבלאגן לא הצלחתי לישון
Or Netzer פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 זה פשוט דפוק בשביל מה להתחבר וללכת?כאילו מה זה נותן לך?!?!! זמן?? הזמן הזה מה נותן לך? כסף .? אני לא חושב...
OmriSoudry פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 לי יוצא לפעמים לראות אנשים שרוצים להיות פקחים וחסרות להם שעות צפיה בASRC, אז לילה שלם הם OBS...
Eliran-VFS1 פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 לי יוצא לפעמים לראות אנשים שרוצים להיות פקחים וחסרות להם שעות צפיה בASRC, אז לילה שלם הם OBS... עומרי ואחרי לילה ושיש להם מלא שעות. הם חושבים שהם יודעים את החומר של הפיקוח מנסיון הרב שהם קיבלו מאותו לילה. ואז הם סתם נכשלים במבחן. באמת חבל
OmriSoudry פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 עזוב, אלירן, גם זה לא..ב-2 לפנות בוקר (אלא אם כן יש אירוע או משהו) אין פיקוח, והם סתם אני רואה אותם ב-3 לפנות בוקר מחוברים, הולך לישון, קם בבוקר והם עדין מחוברים...סתם העמסה על הרשת.. :?
Ilan Jonas פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 ואז אני אתפוס אחד כזה והוא לא יהיה פקח בכלל. אנשים, תהיו טובים!
Or Netzer פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 ואז אני אתפוס אחד כזה והוא לא יהיה פקח בכלל. אנשים, תהיו טובים! LOL :twisted:
E.Z פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 עזוב, אלירן, גם זה לא..ב-2 לפנות בוקר (אלא אם כן יש אירוע או משהו) אין פיקוח, והם סתם אני רואה אותם ב-3 לפנות בוקר מחוברים, הולך לישון, קם בבוקר והם עדין מחוברים...סתם העמסה על הרשת.. :? זה בסדר אחרי זה רואים את זה יופי בבחינה .....מניסיון. שתבינו משהו קידום פקחים ברשת הוא לחלוטין לא על סמך התנאים היבשים של X שעות כצפיה או X שעות השגחה אנחנו עוקבים אחרי הפעילות השותפת שלכם ופקחים שלא יהיו ראויים לקידום\בחינה לא יקבלו זאת.