Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 5, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 ערב טוב לכולם. הערב יתחיל בתשע וחצי עם כוכב אדיר מהעבר הלא הוא אלון אבלסון האדיר שיעלה גישה בעשר יצטרף המפיק הראשי שלנו איציק בקשי על ת"א ובתור תוספת קטנה אך מועילה- אני אעלה בעשר על הרצליה. תנועה חשובה ביותר! מחכים לכם- להתראות :mrgreen:
Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 5, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 ת"א גישה והרצליה באוויר מחכים לתנועות!
Amir Gluzman פורסם אוגוסט 5, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 לצערי לא אוכל להגיע,אני מחובר כעת בפרנקפורט ומכין טיסה ליוון,נחיתה משוערת בסביבות 1:15 אשקול להגיע אם יהיה עדיין פיקוח. ערב טוב...
4x-asm פורסם אוגוסט 5, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 היה מצויין תודה רבה ירדן גוטליב היתה תותח עוד קצת ותיהיה פקח גישה חחחחחחח סתתתתם ברצינות תודה רבה ושבת שלום
Yoav Hahamo פורסם אוגוסט 5, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 היה מעולה, תנועה רבה בדרום ומרכז הארץ ופיקוח משובח. ערב מצויין לקראת סוף השבוע. תודה וסוף שבוע נעים
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 5, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 היה ערב מקסים ותודה רבה לטייסים שיצרו תנועה ולפקחים המקצועיים איציק ואלון. נקווה שגם מחר ניפגש בשחקים. בוקי זאב:4X-MJB
Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 5, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2010 תודה רבה לכל מי שטס- במיוחד בהרצליה אני מאד נהנתי, הייתה הרבה תנועה יחסית. חבל שעדיין היו אנשים שהתחברו לVRC בתור OBS ולא עלו לטוס או לפקח אבל זאת בחירה שלהם. תודה רבה לכולם ואני מקווה לעוד סבב כזה בקרוב. * תודה מיוחדת לאיציק בקשי על שהשגיח עלי בזמן שפיקחתי על הרצליה!