Lior Avinoam פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 צהריים טובים! אחרי המון חרישות על ה172 בארץ בטיסות CVFR , החלטתי שאני עולה לטיסה האחרונה עם ה172 ומתקדם בטיסות CVFR למטוס אחר. את הטיסה אני יבצע מהרצליה לאילת, כולם מוזמנים! מי שרוצה לטוס שירשום כאן ושיבוא לTS לדבר איתי על הטיסה קצת ונכין את הכל. התכנון שלי לאח"כ - להתחיל להשקיע בקורס IFR פה בIFS(מחזור 3) על ה172, ולהתקדם למטוס טיפה יותר משוכלל בCVFR. יאללה תגובות, שתהיה טיסה נעימה!
zvi rodes פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 טיסה נעימה אל תשכח לקחת בקבוק מים לדרך ושלח לנו תמונות :drinking:
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 9, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 צבי למה שלא תבוא איתי לטיסה אה?חח תודה נשמח אם תשלח לי רקטה עם קולה בטיסה
zvi rodes פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 קולה ברצון אשלח RC PC או CC ?לצערי לא יכול לטוס הרישיון פג תוקף :green: בכל אופן תודה על ההזמנה.
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 9, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 CC. רק תדייק במטרה, אם לא המטוס שלי נופל
4X-STA פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 ממליץ בחום על 2 מטוסים נחמדים איילנדר (שבמזל טוב למדתי איך לנחות איתו חלק) ומוני בראבו מטוס נורא קל לתפעול ונורא מהיר. שניהם בעלי פסיעה משתנה. היתרון במוני הוא המהירות ונורא נחמד לטוס איתו לאילת עקב מגבלת המהירות בנתיב. היתרון באיילנדר, הוא מספר הנוסעים שניתו להעמיס, כמות הדלק והפאנל הנורא קל לתפעול מהירות הזדקרות מאוד נמוכה. האיילנדר ממוכשר ב 2 VOR ו ADF 1. המוני ממוכשר ב HSI ו VOR ו ADF, ישנו בורר DME שמציג את המרחק מ VOR 1 ו 2 לבחירתך נורא נוח ומקל על העבודה.
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 9, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 את שניהם אני לא אוהב, אני חושב נעבור לC206, או 182
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 182 של קרנדו מטוס חמוד לאללה, בנוסף לשעות שיש לי עליו וסתם בשביל הנוסטלגיה, נזכיר שבקשי ואני חרשנו עליו את הנגב ונהנינו מאד מאד
Avi - 4X-KDF פורסם אוגוסט 10, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2010 אני אולי ירצה להצטרף, מלא זמן לא טסתי עם קל. תציע מועד לפגישה ב-TS בפרטי או שתוסיף אותי ב-MSN
Rami Arbili פורסם אוגוסט 10, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2010 את ה-208 Grand Caravan ניסית? בעוד זמן לא רב אמור לצאת הדגם הזה http://www.carenado.com/ecommerce/incomings.php3 אולי תתחיל בדיפולטי של ה FSX ואז תעבור אליו. מטוס נהדר.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 12, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2010 יש PIPER AEROW חינמי קליל וחמוד שמצורף גם לחבילת המטוסים של עיט תהא מנוחתה עדן. מטוס קומפלקס קלאסי. משהו קצת יותר גדול ונחמד: PIPER SARATOGA של CARENADO. איילנדר גם סבבה אבל זה דו מנועי. קפיצה גדולה מדי. חכה לקורס שאמיר מכין עבור IFS :wink: