Tal Malca פורסם אוגוסט 13, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2010 טוב השאלה שלי היא אם שמתם לב באתר הראשי של REX התוסף שמשפר את הגראפיקה נוספו דברים חדשים כגון דשא שיחליף את טקסטורות הדשא הדיפלוטיות וגם כבישים עכשיו השאלה שלי הטקסטורות שבלאנדקלאס לדברים כמו דשא ו כבישים (לא בניינים רק דשא וכבישים) הן טקסטורות דיפלוטיות זאת אומרת הטקסטורות של הכבישים של הלאנדקלאס הן דיפלוטיות ? אם אני אתקין את השיפור טקסטורות כבישים זה יעבוד גם על הלאנדקלאס ישראל והכבישים יהיו כבישים של REX?? אותו דבר לגבי הדשא במקומות מסויימים חשוב מאוד שתבינו למה אני מתכוון ואם אפשר תשובה במהרה כי אני מת כבר להוריד (אין לי כרגע את המחשב שעליו מותקן FSX ככה שאני לא יכול לנסות) כי ברידמי כתוב שאם יש UTX הטקסטורות לא יעבדו בגלל של UTX יש טקסטורות כבישים משלו האם זה אותו דבר לגבי הלאנדקלאס הישראלי??
aharonm3 פורסם אוגוסט 13, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2010 זה בסדר, זה לא יעלה על הלאנדקלאס..סה"כ משפר את הטקסטורות.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 14, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2010 הלאנדקלאס לא משפיע על טקסטורת הכבישים. אני משתמש בכבישים של REX
Tal Malca פורסם אוגוסט 14, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2010 אהה יופי איזה מדהים זה יהיה עם הדשא ו כבישים של HD של REX (אני אקנה מחשב מפלצת בקרוב) תודה אין עוד שאלות