yoni revivo פורסם אוגוסט 17, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2010 ה-IP שלנו זה VATSIM אתה מוזמן לבוא לטוס תחת פיקוח היום ב-21:00.
dx-doh פורסם אוגוסט 18, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2010 מה זה תחת פיקוח אני לא כל כך מבין... וגם זה מראה שאני יכול לכתוב IP רק במספרים אז איזה מספר ליכתוב..
yoni revivo פורסם אוגוסט 18, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2010 המקום הזה שאתה נמצא בו עכשיו, VATIL, הוא חלק מרשת עולמית שנקראת VATSIM ר"ת Virtual Air Traffic Simulation. שזה בעצם שרת כלל עולמי שכולם טסים בו ביחד תחת פיקוח בשר ודם בשאיפה לריאליזם מקסימלי. תקרא כאן viewtopic.php?f=1&t=27200 אתה לא יכול להיכנס לרשת דרך מולטיפלייר אלא רק דרך תוכנה שצריך להוריד SB4 או FSSIN. בכל מקרה זה לא רלוונטי לך כרגע כי אתה צריך ללמוד הרבה דברים לפני עליה לרשת. אם אתה רוצה מישהו שיעזור לך בליווי קולי תגיד viewtopic.php?f=1&t=32799 בהצלחה בהמשך.
dx-doh פורסם אוגוסט 19, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2010 המקום הזה שאתה נמצא בו עכשיו, VATIL, הוא חלק מרשת עולמית שנקראת VATSIM ר"ת Virtual Air Traffic Simulation.שזה בעצם שרת כלל עולמי שכולם טסים בו ביחד תחת פיקוח בשר ודם בשאיפה לריאליזם מקסימלי. תקרא כאן viewtopic.php?f=1&t=27200 אתה לא יכול להיכנס לרשת דרך מולטיפלייר אלא רק דרך תוכנה שצריך להוריד SB4 או FSSIN. בכל מקרה זה לא רלוונטי לך כרגע כי אתה צריך ללמוד הרבה דברים לפני עליה לרשת. אם אתה רוצה מישהו שיעזור לך בליווי קולי תגיד viewtopic.php?f=1&t=32799 בהצלחה בהמשך. כל מה שהסברת לי פה אני יודע ממזמן אני רק רוצה לישאול אבל מהזה אומר פיקוח וגם הקורס שלי עוד לא התחיל אז אני יכול רק אחרי הקורס להתחיל להטיס תחת פיקוח? והדבר האחרון זה מאיפה לי כאילו אני בכלל לא יודע מי אלה התורנים
yoni revivo פורסם אוגוסט 19, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2010 תוסיף אותי למסנג'ר yonire@msn.com אני אעזור לך.
dx-doh פורסם אוגוסט 19, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2010 תוסיף אותי למסנג'ר yonire@msn.comאני אעזור לך. :roll: אין לי... =\