עבור לתוכן
dx-doh

אני לא מצליח להוריד למשחק כמעט שום מטוס

Recommended Posts

פורסם

מישהו יכול להסביר לי במדיוק כי אני קראתי כמעט כל הסבר שיש ועדין לא יודע מה הבעיה אבל לא הולך לי כאילו הצלחתי להוריד כמה אבל חלק מהם גם היו שזה אומר שהייתי יכול ליראות רק את הבחוץ של המטוס

פורסם
איזה מטוס אתה מנסה להוריד ולהתקין לסימולטור?

וואי היה כל כך הרבה נגיד הורדתי B-737 700 של אל על לFSX היה שניסיתי מטוסים של הגירסות הישנות והצלחתי נגיד הארקיע שלי ATR-72

ואני משחקבFSX וגם השדה תעופה שלי שדה דב מהגירסה 2002 ואני מצליח אבל הורדתי עוד מלא מטוסים שלא הצלחתי...

פורסם
יכול להיות שהורדת רק טקסטורות (סקינים)?

אני מניח שהמודלים שציינת הם בתשלום. כלומר אינם זמינים להורדה חופשית.

אבל עם זה היה בתשלום אז זה לא היה נותן להוריד לא? וגם היו אומרים שזה בתשלום

אתה יודע מה אולי תשלח לי קישור של מטוס לFSX שיש לך והוא בחינם ותסביר לי איך הורדת אותו ואז ניראה עם אני אולי לא מוריד נכון או שיש בעיה

פורסם

הייתי רוצה להוסיף רק דבר קטן ,

במידה ואתה מוריד מטוסים בתשלום לסימולטור ,

לא כולם יכולו לעזור לך להתקין אותם, היות ולא תמיד נעים לעזור למישהו שהוריד משהו שאני קניתי .

פורסם
אהלן דור,

בבקשה תן מבט כאן:

http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... =1&t=27200

יש שם את כל התשובות לשאלות שלך.

פשוט תעבור עליו לעומק ותראה שמוסבר שם גם איך מתפעלים את הסימ' כמו שצריך.

בנוסף,

עבור על האתר הזה:

http://tomer.ifschool.net/

שם תמצא גם מדריכים והרבה, גם הורדות כמו נופים ומטוסים והסברים לכל דבר.

בהצלחה.

נכנסתי לקישור הראשון ומצאתי רק קישורים של אתרים עם מטוסים להורדה אבל בלי הסברים איך להוריד

פורסם
הייתי רוצה להוסיף רק דבר קטן ,

במידה ואתה מוריד מטוסים בתשלום לסימולטור ,

לא כולם יכולו לעזור לך להתקין אותם, היות ולא תמיד נעים לעזור למישהו שהוריד משהו שאני קניתי .

אין קשר לנעים או לא נעים

יש לפורום הזה חוקים שאני מקווה שכולכם קראתם שמסבירים בדיוק כיצד יש לנהוג בדיונים לגבי תוכנה גנובה (כן, גנובה - אין מילה יותר מתאימה מזה לכל הפריצות למניהן)

אז למי שלא מכיר -

5. חל איסור מוחלט לפרסם ולדון בנושאי WAREZ, תוכנה גנובה או היכן ניתן להשיג באופן בלתי חוקי תוכנה עליה קיימות זכויות יוצרים. הודעות בנושאים אילו יימחקו מיד, ובמקרים חוזרים אף עשויים להינקט אמצעים משמעתיים כנגד הכותב.

מקווה שזה מספיק ברור ורוצו לקרוא עכשיו את חוקי הפורום אם עוד לא עשיתם זאת עד כה יקח לכם 4 דקות לכל היותר בהנחה שעברתם בהצלחה את כיתה ב'.

בתודה מראש

פורסם

נראה לי שמה שדור מבקש לדעת זה איך מתקינים מטוסים חדשים בסימולטור.

הוראות כלליות להתקנת מטוסים בסימולטור:

את קובץ ZIP או RAR של המטוס שאתה מעוניין להתקין יש לפתוח לתוך ספריית

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes

כש C זה הכונן שבו מותקן הסימולטור. אם הסימולטור מותקן בכונן אחר (D למשל) יש להחליף את האות C באות D.

בד"כ פתיחת קובץ כזה תפתח אוטומטית ספריה חדשה עם שם המטוס בתוך ספריית AIRPLANE.

במקרה שלא, יש לפתוח לבד ספרייה חדשה בתוך AIRPLANES ולתת לה שם כשם המטוס שאותו רוצים להתקין.

אם מצורפת למטוס שאותו מתקינים ספרייה בשם GAUGES. יש להעתיק את כל הקבצים שבתוך אותה ספרייה לתוך הספרייה:

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Gauges

גם כאן. C הכוונה לכונן שבו מותקן הסימולטור.

אם מצורפת למטוס שאותו מתקינים ספרייה בשם EFFECTS. יש להעתיק את כל הקבצים שבתוך אותה ספרייה לתוך הספרייה:

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Effects

לאחר מכן יש להפעיל את הסימולטור להפעיל את התפריט SELECT AIRCRAFT (תחת תפריט AIRCRAFT) ולחפש שם את המטוס החדש שהתקנת.

בהצלחה!

פורסם

לא. יש שני אתרים עיקריים שניתן להוריד מהם מטוסים חינמיים, AVSIM וגם FlightSim. בכל אחד משני האתרים האלה יש תהליך קצר של הרשמה חינמית ויש קטגוריה של ספרית קבצים ואפשר לבצע שם חיפוש בחתכים שונים של מטוסים, סינרים, מסוסי דמה (AI), צביעות למטוסים ועוד. כדאי לשים לב ולא להתבלבל בין מטוס AI למודל שלם, כי את ה- AI אי אפשר להטיס והם אלה שהסימולטור משתמש בהם ליצור את התנועה המלאכותית ברקע. כדאי גם לשים לב לסוג הסימולטור שאליו מיועד המטוס, יש באתרים האלו מטוסים ל- FS2002, FS2004 וגם ל- FSX וצריך להוריד את המתאים. בדרך כלל למטוסים האלה יש התקנה מאד "חלקה" כמו שברוכי הסביר מעלי ואין צורך להכניס בהתקנה מספר סידורי, מספר הזמנה, אימייל שלא שלך או פרטים מזהים אחרים.

כל תוסף אחר שאתה "מוצא" באינטרנט, מקבל מחברים או מוריד מאתרים כמו טורנט ומצורף אליו קובץ עם הנחיות לפריצה, מספר סידורי, אימייל של מישהו אחר או פריט מזהה אחר שיש צורך להכניס בתהליך ההתקנה כדי שהמוצר יעבוד, הוא תוסף שיש עליו הגנה של זכויות יוצרים והוא נמכר בתשלום באתרים מיועדים לכך כמו SimMarket, Aerosoft, Flight1 או אחרים. התקנה לא חוקית של תוסף כזה היא בעצם שימוש לא מורשה בעבודה שנעשתה ע"י אחרים, ובנוסף לנזק הכספי שנגרם לאותם יוצרים התקנה כזאת נחשבת לגניבה על פי חוק. מכיוון שהיצרנים נוקטים בכל מיני אמצעי הגנה על המוצר, תוספים גנובים לפעמים לא עובדים כמו שצריך, הפנל יכול להיות פתאום חשוך, דברים מסוימים יכולים להיראות משונה ומעבר לזה קבצים כאלה יכולים להכיל כל מיני וירוסים שמישהו שתל בכוונה או שפשוט נכנסו בזמן שהקובץ עבר מיד ליד. לפעמים התקנה חסרת מזל של מוצר אחד גנוב עלולה להצריך התקנה מחדש של כל הסימולטור רק בגלל הבלאגן שהיא עושה. אצלנו בפורום כל דיון בנושא תוספים גנובים הוא אסור על פי כללי הפורום.

את כתובות האתרים אתה יכול למצוא אם תקיש את השמות שכתבתי למעלה בגוגל, ככה תוכל להתרשם. מניח שעם הזמן אתה תדע להתמצא מצוין כמו כולנו, העיקר שיהיה בהצלחה ועם הרבה הנאה! מקווה שעזרתי.

פורסם

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes

כש C זה הכונן שבו מותקן הסימולטור. אם הסימולטור מותקן בכונן אחר (D למשל) יש להחליף את האות C באות D.

במקרה שלא, יש לפתוח לבד ספרייה חדשה בתוך AIRPLANES ולתת לה שם כשם המטוס שאותו רוצים להתקין.

אם מצורפת למטוס שאותו מתקינים ספרייה בשם GAUGES. יש להעתיק את כל הקבצים שבתוך אותה ספרייה לתוך הספרייה:

אם מצורפת למטוס שאותו מתקינים ספרייה בשם EFFECTS. יש להעתיק את כל הקבצים שבתוך אותה ספרייה לתוך הספרייה:

לאחר מכן יש להפעיל את הסימולטור להפעיל את התפריט SELECT AIRCRAFT (תחת תפריט AIRCRAFT) ולחפש שם את המטוס החדש שהתקנת.

בהצלחה!

וזה בדיוק מה שאני עושה אבל לפעמים או שאין את המטוס בכלל או שקורה גם שהמטוס נימצא בתמונה ושם של מטוס אחר נגיד הורדתי מטוס של B-797 ולא הבנתי למה אין אותו וסתם פתחתי איזה מטוס אחר ופתאום ראיתי את הבואינג לא יודע אפילו איך להסביר כי אני לא מבין למה זה קורה...

פורסם

בהצלחה!

וזה בדיוק מה שאני עושה אבל לפעמים או שאין את המטוס בכלל או שקורה גם שהמטוס נימצא בתמונה ושם של מטוס אחר נגיד הורדתי מטוס של B-797 ולא הבנתי למה אין אותו וסתם פתחתי איזה מטוס אחר ופתאום ראיתי את הבואינג לא יודע אפילו איך להסביר כי אני לא מבין למה זה קורה...

פורסם

הבעיה היא אצלך.

לדעתי אתה צריך מישהו שידריך אותך באופן אישי.

אני הצעתי את עזרתי אך אנשים כנראה ימשיכו לכתוב כאן מגילות בלי להבין שזה לא באמת יעזור.

פורסם
הבעיה היא אצלך.

לדעתי אתה צריך מישהו שידריך אותך באופן אישי.

אני הצעתי את עזרתי אך אנשים כנראה ימשיכו לכתוב כאן מגילות בלי להבין שזה לא באמת יעזור.

אולי אני ידבר איתך בטים ספיקר?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...