Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 שלום שלום, אני מעוניין לרכוש את המטוס הזה. (של Captain Sim) למישהו יש ניסיון איתו? אמרו לי שהוא זולל FPS רציני ולא הייתי רוצה לפגוע בביצועים יש דגמים של ספקים אחרים שמומלצים? (פרט לשינוי פנלים מ-767) תודה
matan99 פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אכן ה 75CS לוקח FPS , לא הרבה (כמובן תלוי בביצועים של המחשב ), אך בהשתמשות עם CS הייתי ממליץ לא לנעול FPS בשביל לא להנות מהמטוס כמו שצריך . הוא המטוס הטוב בשבילך , אם אתה רוצה לשנות פאנלים אז 757PSS .
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אכן ה 75CS לוקח FPS , לא הרבה (כמובן תלוי בביצועים של המחשב ),אך בהשתמשות עם CS הייתי ממליץ לא לנעול FPS בשביל לא להנות מהמטוס כמו שצריך . הוא המטוס הטוב בשבילך , אם אתה רוצה לשנות פאנלים אז 757PSS . אני מניח שאתה עונה מניסיון, אז האם תוכל להגיד האם "זלילת" ה FPS זהה לזו שבמטוסי PMDG? תודה,
matan99 פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 המטוס לוקח FPS בדומה למטוס ה74 PMDG (פלוס מינוס ) .
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 המטוס לוקח FPS בדומה למטוס ה74 PMDG (פלוס מינוס ) . נהדר. תודה !
Noy Farhi פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 שלום, יש לי ניסיון עם CS 757 מבחינת FPS אני אישית קיבלתי 30,35. מתן אני לא יודע על איזה הגדרות אתה עובד. אבל אני עובד על הגדרות יחסית גבוהות. ומקבל 30 FPS. (והמטוס ממש אבל ממש לא לוקח כמו 744). ה744 ידוע בתור מודל שלוקח הרבה FPS מאשר מטוסים אחרים. אבל זה בעיקר תלוי על איזה הגדרות אתה עובד,ואיזה מחשב יש לך. לי אישית יש כרטיס מסך 9800GTX+. ואפילו שיש לי מעבד חלש וישן אני עובד על הגדרות יותר נמוכות שאני טס על ה744 ומצליח להגיע אפילו ל35 FPS. אתם יכולים ליצור איתי קשר במסנג'ר בשביל לקבל עוד מידע על ה757 noifarhi@nana.co.il דוגמא לבאג: (יש למטוס כל מיני באגים מעצנים כמו: ILS המטוס לא מצליח לתפוס כמו שצריך את הLOC, והמטוס יכול להגיע למצב שהוא תופס את הG/S ופשוט נשאר על אותו הגובה ולא מנמיך. יש פעמים שהמטוס מנמיך כמו שצריך ותופס יפה. ויש פעמים שהוא לא תופס בכלל).
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אם כך, אז אני דיי משוכנע שהוא ייקח את הסיבוב לא רע אצלי. אני עם MD11 שך PMDG בהגדרות גבוהות מקבל בסביבות 45 FPS, אז אני מניח שה-752 יהיה בסדר גמור
Noy Farhi פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אם כך, אז אני דיי משוכנע שהוא ייקח את הסיבוב לא רע אצלי.אני עם MD11 שך PMDG בהגדרות גבוהות מקבל בסביבות 45 FPS, אז אני מניח שה-752 יהיה בסדר גמור אולי יהיה בסדר גמור מבחינת הFPS. אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם את הבאגים של המטוס.
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אם כך, אז אני דיי משוכנע שהוא ייקח את הסיבוב לא רע אצלי.אני עם MD11 שך PMDG בהגדרות גבוהות מקבל בסביבות 45 FPS, אז אני מניח שה-752 יהיה בסדר גמור אולי יהיה בסדר גמור מבחינת הFPS. אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם את הבאגים של המטוס. אין חבילות תיקון לבאגים? נסית למצוא ?
Noy Farhi פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אם כך, אז אני דיי משוכנע שהוא ייקח את הסיבוב לא רע אצלי.אני עם MD11 שך PMDG בהגדרות גבוהות מקבל בסביבות 45 FPS, אז אני מניח שה-752 יהיה בסדר גמור אולי יהיה בסדר גמור מבחינת הFPS. אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם את הבאגים של המטוס. אין חבילות תיקון לבאגים? נסית למצוא ? אני אישית קניתי את המטוס וקיבלתי איתו את עדכון 2.2 הכי חדש. (הוא מסדר באגים אבל לא ב100%) ציטוט של אמון שניידר מוד הטיסה האוטומטית ב CS הוא בעייתי למדי. המטוס עצמו הוא "תאווה לעינים" אבל המערכות שלו סובלות מבאגים רבים. viewtopic.php?f=7&t=31511&view=previous
WalKMaN` פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 עוד באג שזיהיתי מהניסיון שלי איתו - מחט ה-CDU במוד VOR של ה-HSI לא זזה, ה-VOR כאילו לא מזוהה.. בקיצור, אי אפשר לנווט עפ"י VOR ורדיאלים עם המטוס..
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 המממ...... קצת מרגיז הייתי אומר.. אני אנסה לבדוק בפורומים שלהם. נראה לי מאוד מוזר שהם מוכרים מוצר עם כאלו באגים. גם ה MD11 שקניתי לא נקי מבאגים באופן מוחלט. (99.9% נקי), אבל את זה עוד אפשר לסבול. (טעינת פאנלים לא תמיד עובדת באופן מלא) תודה לכל העונים !
Amir Gluzman פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 היי רמי, דבר ראשון,בקשר לפריימים אצלי הוא לא זלל,אבל תלוי בסוג המחשב וסוג מז"א. דבר שני ויותר חשוב,אני ניסיתי את גרסתו המקורית של המטוס(2.2) תודות לנוי פרחי. במבט ראשוני המטוס נראה מדהים שלא נראה כמותו אבל ב"חקירה" מעמיקה עליו ומערכותיו השונות אגיד זאת בפשטות:אם אתה בוחר במוצר מקצועי אל תתקרב אליו,אם חשוב לך היופי ולא האיכות תנסה אותו. בנימה אישית-מטוס מלא בבאגים. בנוסף לכך,75 ברמה מקצועית לא תמצא,ואם אתה מופתע שהם הוציאו מטוס מלא בבאגים אז כדאי שתבדוק קצת באתר של QUALITY WINGS ותהיה מופתע ששם הרמה עוד יותר גרועה+השירות שלהם הגרוע. כאחד שבדק את שני ה-75 היחידים שקיימים היום לסימולטור וכאחד שגם בדק את אותם השניים המקוריים אני אומר לך כדאי לך להיכנס לקוקפיט של ה-MD11 ולא לצאת ממנו (ד"א,איזה באגים כבר יש ל-MD11?) אני עדיין לא מאמין איך אפשר לטוס על מטוסים עם באגים כל-כך רציניים. בכל אשר תבחר,בהצלחה! אמיר :wink:
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 היי רמי,דבר ראשון,בקשר לפריימים אצלי הוא לא זלל,אבל תלוי בסוג המחשב וסוג מז"א. דבר שני ויותר חשוב,אני ניסיתי את גרסתו המקורית של המטוס(2.2) תודות לנוי פרחי. במבט ראשוני המטוס נראה מדהים שלא נראה כמותו אבל ב"חקירה" מעמיקה עליו ומערכותיו השונות אגיד זאת בפשטות:אם אתה בוחר במוצר מקצועי אל תתקרב אליו,אם חשוב לך היופי ולא האיכות תנסה אותו. בנימה אישית-מטוס מלא בבאגים. בנוסף לכך,75 ברמה מקצועית לא תמצא,ואם אתה מופתע שהם הוציאו מטוס מלא בבאגים אז כדאי שתבדוק קצת באתר של QUALITY WINGS ותהיה מופתע ששם הרמה עוד יותר גרועה+השירות שלהם הגרוע. כאחד שבדק את שני ה-75 היחידים שקיימים היום לסימולטור וכאחד שגם בדק את אותם השניים המקוריים אני אומר לך כדאי לך להיכנס לקוקפיט של ה-MD11 ולא לצאת ממנו (ד"א,איזה באגים כבר יש ל-MD11?) אני עדיין לא מאמין איך אפשר לטוס על מטוסים עם באגים כל-כך רציניים. בכל אשר תבחר,בהצלחה! אמיר :wink: תראו, באתר שלהם יש הסבר על Service Pack 4.4 שמתקן מס' באגים. הנה לינק: http://www.captainsim.com/products/x757/sp44.html אני מניח (ומקווה) שהוא מתקן את הבעיות שאתם מתארים. (אשמח אם מישהו שבדק את המטוס ייקרא את תיאור התיקון ויגיב האם באמת הוא מטפל בבעיות שנתקלתם בהן) לגבי ה MD11 - ת-ע-נ-ו-ג של מטוס. מרבית הטיסות הארוכות שלי הן איתו והוא פשוט מושלם. לגבי באגים, ממש ממש זניחים. אני נתקלתי בשתי בעיות. בראשונה, טעינת מצב פאנלים לא תמיד עולה ב-100%. והשנייה, הוא רגיש מאוד לרוחות בגבהים מסוימים. גם על זה התגברתי כמעט לחלוטין בהגדרות ב FSX.CFG. אבל פרט לזה, מטוס מושלם)
Amir Gluzman פורסם אוגוסט 24, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אני דיברתי על העדכון האחרון 2.2 של FS9 ולא FSX. שמעתי שיש בעיות גם עם ה-FSX,לא הייתי לוקח את הסיכון אבל אם יש לך בערך 100 ש"ח לבזבז אפשר לקחת את הסיכון.
Rami Arbili פורסם אוגוסט 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2010 אני דיברתי על העדכון האחרון 2.2 של FS9 ולא FSX.שמעתי שיש בעיות גם עם ה-FSX,לא הייתי לוקח את הסיכון אבל אם יש לך בערך 100 ש"ח לבזבז אפשר לקחת את הסיכון. ירדתי מזה.... קראתי המון תגובות לא חיוביות בכל מיני פורומים. מה גם שזה ממש לא 100 ש"ח... 30 יורו למוצר הבסיסי, תוסף של עוד 10 יורו למטען + עוד 10 יורו להרחבה..... תודה, אבל לא תודה אבל כן תודה לכם