Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 מגדל הרצליה יעלה ב19:00 לשעה וחצי של פיקוח תנועות CVFR, IFR ומקיפים מוזמנים יותר מתמיד! כתוספת יעלה גם יוני רביבו על פיקוח גישה אך שימו לב, יוני עולה כדי שתנועות CVFR שיוצאות\ נכנסות להרצליה יהיה עוד פיקוח מרחבי אך הוא לא עולה כדי לפקח סתם על תנועות של כבדים במרחב. מצפים להמון תנועה!
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 מחכה לכם! אני יעלה לכמה הקפות בהרצליה ואז ניצא לטיסת ניווט באיזור
lior kestner פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 מגדל הרצליה יעלה ב19:00 לשעה וחצי של פיקוח תנועות CVFR, IFR ומקיפים מוזמנים יותר מתמיד!כתוספת יעלה גם יוני רביבו על פיקוח גישה אך שימו לב, יוני עולה כדי שתנועות CVFR שיוצאות\ נכנסות להרצליה יהיה עוד פיקוח מרחבי אך הוא לא עולה כדי לפקח סתם על תנועות של כבדים במרחב. מצפים להמון תנועה! גישה אני יגיע לאימונים :shock: :? *אגיע ירדן אם אצליח להיות בבית בשעה הזאתי אבוא לעשות תנועה עם הסנקה =] ואם תוכל לעלות בשעה מאוחרת יותר כמו 20:00 מקומי יהיה נהדר
Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 25, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 קסטנר לשאלתך, אני אעלה משבע עד שמונה וחצי, בשמונה וחצי יש תרגול של IFS לכן לא אוכל להשאר אחרי. אתה מוזמן בכל עת
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 או, ב"ג יעלה ביחד עם גישה והרצליה, יכול להיות שאני יגיע עכשיו לCTR עם T/G בב"ג, ונסתובב עוד קצת אצלך, כבר אין לי כח להקפות בב"ג, נגיע לטיסת ניווט, וכמו כן יותר מאוחר נעלה שוב..
Noy Farhi פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 מגדל הרצליה יעלה ב19:00 לשעה וחצי של פיקוח תנועות CVFR, IFR ומקיפים מוזמנים יותר מתמיד!כתוספת יעלה גם יוני רביבו על פיקוח גישה אך שימו לב, יוני עולה כדי שתנועות CVFR שיוצאות\ נכנסות להרצליה יהיה עוד פיקוח מרחבי אך הוא לא עולה כדי לפקח סתם על תנועות של כבדים במרחב. מצפים להמון תנועה! גישה אני יגיע לאימונים :shock: :? *אגיע ירדן אם אצליח להיות בבית בשעה הזאתי אבוא לעשות תנועה עם הסנקה =] ואם תוכל לעלות בשעה מאוחרת יותר כמו 20:00 מקומי יהיה נהדר ***נערך***
Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 25, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 שימו לב חברה הרצליה וגישה מחוברים בואו לעשות תנועה
yoni revivo פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 קסטנר הרגת אותי עם ההקפה הראשונה שים לב פעם הבאה צפה לבדיקת ינשוף טרם התנעה :drinking:
lior kestner פורסם אוגוסט 25, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... ינשוף חלילה וחססססססס אין לי כסף לשלם....... :drinking: :evilbat: