עבור לתוכן
Nir Portal

איטליה הנה אני בא!!!

Recommended Posts

פורסם

ככה אנשים מחר בשעה 0550 (לפחות ככה אמא שלי אומרת למרות שבאתר של בן גוריון כתוב 0450) עולים על טיסה של eurofly לורונה שבאיטליה הפעם לשם שינוי יש לי מצלמה דיגטלית עם 128 זיכרון שרק מחכים שאני אמלא אותם!

אני מקווה לתפוס הרבה תמונות ככה שכולכם תוכלו להנות! אני מקווה שאני לא אחסר לאף אחד (נו על מי אני עובד...) ומקווה שתצליחו לתפוס תמונה של המטוס שלנו נוחת בחזור אם תישארו בסיור שלכם על 0230 בלילה. (נו על מי אני עובד שוב... אני בחור לא אמין...)

תשמרו על עצמכם אני אהיה פה על 0230 בערך ככה שתרגישו חופשי לבקש מתנות מהדיוטי (אני עדיין עובד עליכם אנשים) או כל דבר אחר...

נתראה ב 6 לאוגוסט.

פורסם

שנה שעברה כשטסתי לשם לאגם גרדה, חזרנו והיתה לנו טייסת נקבה. מילא נקבה, עוד בלונדינית. וראיתי את ההשפלה של הטייסי משנה שלה שהיו גברים...מסכנים... 8)

פורסם

צ'ארטר של אזורה אייר...אמרתי "טוב נו לא נורא שזה צ'ארטר, העיקר יהיה שדה יפה.." - אז גם זה לא...שדה קטן עם מתקן אחד (אולי הוסיפו) שמביא מזוודות...

אבל מקום מ-ד-ה-י-ם ! אפשר לעשות באגם הכל, אגם מאווד יפה, וגם טיילנו קצת "באזור" לוונציה ואיים קטנים בסביבה עם סירה...

הכי מצחיק היה שישנו באיזה מקום, ובצ'ק אאוט האיטלקי אמר לנו שלא דאגנו אחרי ששטפנו את הכוסות שהיו בחדר לייבש אותן, והוא לא מחזיר לנו פיקדון של איזה 20 יורו... :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתההית בכזאת וילה שאין ארוחות בכלל ואתה צריך לעשות הכל בעצמך?? לבשל להדיח כלים לסדר את המיטה חחחח איזו חופשה :lol:

ולא ענית לי אם הרשו לך להיכנס לקוקפיט

פורסם

טסתי לפני שנתיים או שלוש עם VOLARE לרומא פיומיסינו משם רכבת לפירנצה ומשם רכבת לונציה משם אוטו שכור לאגם גארדה אחי אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל בתוך האגם יענו יש איזה מלא שכונות שם זה פשוט מקום משעמם כאילו כלום סתם אגם ונוף יפה אני לפחות לא מצאתי מה לעשות שם וזה היה 4 ימים של שעמום טוטאלי אני משאר שאתה בטח הולך לצאת יוצר מהאגם אולי לך יהיה יותר כיף בכל מקרה אז חזרתי עם ALITALIA A320 מוורנה וילפרנקה לתל אביב אחלה טיסה שדה נחמד בעל מסלול אחד ויש לו סינרי נחמד מאוד לדעתי בחינם

פורסם

אני גם כן הייתי שם לפני שנתיים מקום מדהים,טסתי עם אלעל 742 לרומא :D טיסה שאני ירצה לשכוח! כיסי אוויר בהנמכה לשדה שפשוט זעזו את הגמבו הענק הזה...

משם מכונית שכורה לכל אזור האגמים ומשם למילאנו וחזרה הביתה ב762 :P

פורסם

גם אני טסתי באזורה אייר וישנתי באיזה כפר צימרים כזה שכולם היו ישראלים

חחח בהתחלה הדיילת מדגימה עם החגורת הצלה עלייה זה הרג אותי לא יודע למה

זה היה בחופש סוכות וגם הרג אותי הטימטום של השוטרים האיטלקים שלא הרשו לאימא שלי לעלות מטריה למטוס :? :lol:

בכל מקרה ביקרנו בונציה והקפנו את האגם היינו בגרדה לנד שמה היה מאוד כיף אבל הכי כיף היה במוזיאון ומפעל של פרארי במארלנו שזה כפר ליד מודנה

פורסם

דן, יש שם פארק מים שווה ביותר! יש שם רכבל של איזה 2 קילומטר ומשהו גובה...יש מקום שנקרא MEDEVIL TIMES שרואים מופע כזה של אבירים וסוסים כמו ימי הביניים, משהו נחמד מאוד...וכל יום היינו נוסעים לעיר אחרת בסביבה...לא יודע אני דווקא נהנתי (אולי כי הייתי עם חברים.. 8) )

פורסם
  OmriSoudry כתב:
דן, יש שם פארק מים שווה ביותר! יש שם רכבל של איזה 2 קילומטר ומשהו גובה...יש מקום שנקרא MEDEVIL TIMES שרואים מופע כזה של אבירים וסוסים כמו ימי הביניים, משהו נחמד מאוד...וכל יום היינו נוסעים לעיר אחרת בסביבה...לא יודע אני דווקא נהנתי (אולי כי הייתי עם חברים.. 8) )

כן וגם יש ליד הפארק מים עוד כזה מקום נחמד שקוראים לו MOVIE STUDIO אני ציפיתי ללונה פארק וסתם מקום מעפן אבל יש שמה דברים יפים עם כל מיני אפקטים של סרטים

פורסם

גארדה לנד מקום תותח אבל היה לי משעמם הייתי עם ההורים והאח בן ה12 אז לא היה כל כך כיף שם למנרות שהתלהבתי מהרכבת הרים ומכונה הזאת שזורקת אותך למטה יענו כמו באנג'י רק לא

פורסם

הייתי גם בגארדה באגם שחצינו מאוסטריה לצפון איטליה ב19 באוגוסט אני גם טס למילאנו ואז אנחנו עולים לדולמיטים שמה להרים להתחמק מהחום עם ארופלי אני מתפלל שהמטוס יהיה אירבאס ולא מקדגלס 80 :?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...