Aaron Dagan פורסם ספטמבר 5, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 שלום לחבריי בפרוייקט TFC 2, כפי שסוכם בע"פ בהבנה שיועלו הצעות למסלולים לשיקול דעת, להלן הצעות שלי: אפשרות א VHHX - VTBS - קטע ארוך של 1000 מייל ללא חנייה שמביא אותנו לתאילנד. אפשרות ב VHHX - RPLL - למנילה בפיליפינים - 630 מייל, אח"כ.... RPLL - RPMZ - ממנילה לזמבואנגה - 460 מייל, אח"כ... RPMZ - איי טימור - צפון-מרכז אוסטרליה. אפשרות ג VHHX - VVNB - בויאטנאם, 650 מייל, אח"כ...... VVNB - VTBS - בנגקוק, 980 מייל (ניתן לעצור בצאנג-מאי לחניית ביניים) , אח"כ......... VTBS - WSSS - סינגפור, 800 מייל, אח"כ דרך אינדונזיה לאוסטרליה. נא תגובותיכם. שנה טובה עם שמים כחולים.
Yakov Kraus פורסם ספטמבר 5, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 אני הייתי מעדיף אפשרות ג' גם ויאטנם גם תיאלנד וגם סינגפור ועוד בחינם איזה כף
Amon Schneider פורסם ספטמבר 5, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 אהרון, אני מצטרף ליעקב, עם התוספות הבאות: לרדת לאוסטרליה דרך וייטנאם, תאילנד, סינגפור וכיו"ב (דפ"א ג'), ולעלות אח"כ חזרה דרך נתיב הפיליפינים (על בסיס דפ"א ב'), הונג-קונג החדש, בייג'ין, קמצ'טקה - בואך אלסקה. אני מציע ל"חתוך" את הלגים הארוכים לשנים, כך שלא נטוס יותר מאשר 500-600 מייל ללג. שנה טובה לכולם,
Aaron Dagan פורסם ספטמבר 5, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 אמון, יעקב, וכמובן כל יתר חברי TFC, בשלב זה של הדברים מקבל את הרעיון של אמון בעיקר בהתחשב עפ"י עונות השנה ביעדים, כלומר: ירידה דרומה בטווח הקרוב מביאה אותנו לקיץ האוסטרלי ועד שנעלה צפונה, נגיע לאלסקה באביב הבא לקראת פסח וכך לא נתקע שם בחורף....... המסקנה שלי: להתחיל להתארגן עם סינרים, מטוסים ותוספים מתאימים (AFCAD וכדומה). דפיות יגיעו בהמשך לכל יעד בתדריכים. ולהזכירכם: באוסטרליה יש פעילות יפה של ATC באיזור המזרחי בעיקר. ועד אז, להשמע בטוב בשנה הבאה עלינו לטובה.
Aaron Dagan פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 אני רואה שאנחנו מתברברים קצת, אז למען הסדר : 1. VHHX - VVNB 2. VVNB - VTBS (אפשר לבחור גם את השדה הישן VTBD, מי שמעדיף...) 3. VTBS - WSSS זה יספיק בשלב זה ל- 3-4 השבועות הקרובים.... לרשותכם בשאלות בעת הצורך. שנה טובה.
4x-dor פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 טעות שלי.. VHHX - VVNB תדריך "על האש".. יום חמישי 21:00, מקובל?
Aaron Dagan פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 1. תודה מראש על התדריך. 2. יום חמישי נראה חיובי מבחינתי אלא אם יצוץ איזה בלת"ם... 3. לגבי התכנון: את הקטע VVNB-VTBS אפשר לפצל עם עצירה בצאנג-מאי ואת הקטע VTBS-WSSS אפשר לפצל עם עצירה בפוקט. שנה טובה.
Amon Schneider פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 לא סיכמנו ש"פוסחים" על יום חמישי הקרוב, בגין החג? להחלטתכם...
Aaron Dagan פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 נכון. נשמט מזכרוני.... :oops: מציע לדחות את הקטע ליום חמישי הבא כדי שמירב החברים יוכלו להשתתף, גם אם זה יום לפני ערב כיפור. אם גם בשבוע הבא לא ייצא לפועל מסיבה כלשהי, הבנתי שמתוכנן בסוכות חד"ב ולכן ייתכן מצב שנשוב לפעילות TFC רק אחרי סוכות, בסביבות 30 לחודש. בואו נסכם שנשתמע ב-TFC ביום חמישי הבא, או כמו שאומרים: בשנה הבאה.......... שנה טובה.
4x-dor פורסם ספטמבר 11, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2010 שנה טובה לכולם! מצ"ב תדריך קצר ליום חמישי הקרוב. היעד שלנו: Noibai Intl - VVNB כיוון כללי מערב, גובהה טיסה זוגי. הנתיב: VVHX SID BEKOL A461 IDUMA SHL POU A599 GYA R474 NOB STAR VVNB (הוספתי את הנתיב ל VROUTE, יהיה זמין בקרוב להורדה) אורך הנתיב 531 מייל ימי שדה חליפי Wuxu - ZGNN במרחק 156 מייל דפיות: VHHX - http://dl.dropbox.com/u/5955160/VHHX_ALL.pdf VVNB - http://www.fly-sea.com/charts/VVNB.pdf סינרי ל VHHX אפשר למצוא בשירשור הקודם סינרי VVNB מצאתי רק ל 2004 http://flightsim.com/kdl.php?fid=132785 יום חמישי 21:30 (אני אצטרף קצת אחרי 10) שנה טובה!
Amon Schneider פורסם ספטמבר 11, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2010 דור, אנא בדוק את הנתיב. VROUTE מציעים נתיב קצר ב 130 מייל: BEKOL A461 IDUMA DCT POU B330 GYA R474 NOB
4x-dor פורסם ספטמבר 11, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2010 היי לא היה (וכרגע עדיין לא פורסם הנתיב שלי) ב VROUTE. אני מקווה שאת הנתיב שלי יפרסמו בקרוב. הנתיב שציינת הוא מהיעד VHHH ולא VHHX. כרגע אין נתיב חלופי ב VROUTE מ VHHX. הנתיב הנ"ל גם לא תיקני. אם תשים לב - IDUMA DCT POU ולא דרך AIRWAY מקובל. מצד שני.. אפשר בהחלט לקצר דרך הנתיב הזה ולחסוך 15-20 דקות טיסה.
4x-dor פורסם ספטמבר 12, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2010 תודה לאמון. הנתיב בתדריך עודכן וקוצר. להתראות ביום חמישי