Itamar-ELY1 פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 שלום רק באתי להגיד שלום , בדיוק סיימתי לעבוד על האתר החדש שבבנייה מצפים דברים טובים לטייסי אלעל לא ארחיב יותר מזה איתמר ....
mickey lip פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 שלום גם לך אם אתה לא כותב כלום ,אז אולי תסביר לי למה בדיוק פתחת הודעה? איתמר ,בלי לפגוע ,אתה לא חושב שזה מיותר קצת? כמה פעמים אילן יכול לחזור על אותו דבר? אם יש לך משהו חשוב להגיד לצוות אלעל , שלח להם פשוט מייל . סוף שבוע נעים שיהיה לך מיקי
OmriSoudry פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 כמו בכל חברה, יש קטע של יחסי ציבור...ופירסום.. למה אף פעם בטלוויזיה לא ראית פרסומת שלא הבנת מה רוצים ממך שם ואז כתוב "המשך יבוא..." ורק אחרי שבוע יוצאת פרסומת שמסבירה בדיוק הכל...
mickey lip פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 אין לי בעיה עם פרסומת . אז תסלח לי זה לא נראה כמו פרסומת ,זה נראה כמו הודעה ששייכת לפורום של אלעל. ואל תבין אותי לא נכון ,אין לי שום דבר חס וחלילה נגד איתמר,אבל בשביל להגיד שלום לא צריך לפתוח אשכול ,גם אם ממש מתחשק. זה עולה למישהו כסף להזכירכם ,ואני בטוח שזאת לא היתה הכוונה שלו. שבת שלום מיקי
Itamar-ELY1 פורסם יולי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2004 סליחה מיקי , אבל זה באמת לא היה בכוונה , אני פשוט רציתי להגיד שלום, אני כמעט לא קורה בפורום אז ככה שאין לי מושג איזה חוקים אילן המציא שיהיה לך שבת שלום ולמען הצדק , בוא נהפוך את זה לאשכול נפתח הפורום של אלעל וירטואל שניתן לצפייה וכמובן ניתן להרשם אליו בכתובת הבאה www.forum.elalva.com או דרך האתר שלנו בכתובת www.elalva.com דרך Crew Center -> Pilot Lounge שבת שלום שוב ומצטער אם שברתי איזה חוק מפתח בפורום
Barak פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 שלום מיקי.. קצת היה עצוב לי לחזור מהבסיס ולראות את התגובה שלך.. אני מבטיח לך שאני יותר שומר על הודעות מיותרות אבל התגובה שלך טיפה הרחיקה לכת הייתי אומר..
mickey lip פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 ברק שלום ברוך הבא לא התכווני להעציב אותך בשבת הפנוייה ,אבל זאת דעתי וזכותי להביע אותה. אני לא חושב שהתגובה שלי הרחיקה לכת , כתבתי הודעה מנומסת ומנומקת והשתדלתי מאד שלא לפגוע באיתמר ואני מאמין ומקווה שהוא הבין אותי ולא נפגע. זכותו של איתמר לכתוב כל הודעה שהוא רוצה, אבל כבר אילן העיר, ביקש, ודנו לגבי הודעות כאלה. אני באמת חושב שהודעה היתה שייכת לפורום של אלעל וכנראה שגם איתמר מסכים איתי. זה שאתה חבר בצוות אלעל לא אומר שאתה חייב להגיב ולשמור על איתמר כי ככה זה נראה. למיטב הבנתי איתמר יודע להתנסח בעצמו ולומר את דברו בצורה בוגרת ומכובדת , והדיון לא צריך לרדת לפסים אישיים . כתבתי הערה לאיתמר והוא הגיב ובזה נגמר הדיון מבחינתי . אני שוב מתנצל אם דברי הובנו לא נכון . שבת שלום לכולם מיקי
E.Z פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 אוקיי..כולם ייפרדו כאן כידידים והדיון הזה יינעל שכל אחד יסיק את המסקנות האישיות לעצמו להבא שבת שלום