עבור לתוכן
Tomer Haim

בואו להרגיש מליונרים ליום אחד! - צריך להוריד שוב

Recommended Posts

פורסם

מי שהוריד לפני 10/9, יש להוריד שוב

קחו לכם כמה שעות ותעלו לטיסה על הלירג'ט הדיפולטי של הסימולטור, תראו עד כמה מהנה הדבר שמשלב מצד אחד הגעה ממקום למקום במהירות ומצד שני ניווט טיפה יותר פרמיטיבי ומעניין משימוש ב FMC כי אין לו FMC.

ניתן להמריא ולנחות משדות קטנים יחסית כמו חיפה ומיקונוס ולטוס בנתיב בגובה 42000 רגל!.

אני מספר לכם את זה כי שיפצתי את המטוס ומכשיריו.

- תיקנתי את תכונות הטיסה, אפקט קרקע, השפעת הגאים

- הוספתי אינדיקצית TAS ו GS למסך הטיסה הראשי

- הוספתי DME ל NAV2 למסך הטיסה ראשי

- הוספתי מד גובה אלקטרוני מתחת לאופק

- הוספתי מד כיוון ומהירות רוח למסך הטיסה הראשי

- הוספתי מציין נתיב טיסה TRACK לסקלת ה HSI

- הוספתי אינדיקציה דיגיטלית על כיוון הטיסה ל HSI

- הכי חשוב: גרמתי לאופק המלאכותי לנוע ממש ממש חלק ולאפשר טיסת IFR אמתית!

כעת ניתן לבצע תהליכי מכשירים בעזרת ה GPS ובשילוב עזרי ניווט רדיו, חיתוכי רדיאליים וכו' והכל בהסתמך על מד האופק המלאכותי בלבד.

45911806.jpg

ביצעתי טיסה קצרה מחיפה לרודוס, שמתי לעצמי תנאי IFR בגובה נמוך, הטיסה מעל שכבת העננים ולאחר מכן הנמכה לביצוע תהליך ידני ברודוס עם אופק מלאכותי שמתנהג כמו בן אדם היא חוויה שלא עברתי מזמן!

46353225.jpg

להורדה כנסו לפה:

http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html

תגללו מטה ותורידו ותתקינו את חבילת התיקון למטוסים הדיפולטיים של FSX

אגב, ב FSX וב FS2004 יש באג מוזר שגם עם 8/8 עננים לא ניתן לדמות מצב בו לא רואים כלום לכל הכיוונים ובמינימה הכל נפתח פתאום... הפתרון הוא ליצור שכבת ראות אפסית מול כל שכבת עננות מלאה, האפקט מרהיב, תנסו!

פורסם

תודה תומר.בזמנו לפני הבואינגים טסתי המון עם המטוס ונהניתי לתפעל את כל מכשירי הניווט המודרנים שלו.המטוס התנהג ממש טוב וקל בנחיתות ועכשיו בעזרתך אני בטוח שזה ממש תענוג אני אבדוק אותו בימים הקרובים.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

הדגם הוא רק ל FSX,

FS9 לא יודע לקבל את כל תוספות הפרמטרים של התכונות האוירודינמיות שהכנסתי ל FSX. (יש הבדל משמעותי בין ה-2 בסינרגיה בין הגאין למטוס עצמו).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...