Amir Paz פורסם ספטמבר 12, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2010 שלום חברים! במסגרת חדר הבקרה , יאפשר הצוות לבצע ביקורים שתואמו מראש בלבד. אנו לחלוטין מבינים את הרצון העז של החברים לשהות בחד"ב ולצפות בנעשה, אך יחד עם זאת, חשוב להבין שביקור רחב היקף (כמות אנשים/זמן שהייה) פוגע בצורה ישירה בתפקוד הפקחים ומונע ממבקרים אחרים להגיע. גם אם אתם החברים הכי טובים וקרובים שלנו, אני מבקש מכם כחבר - תתאמו איתנו, ותבינו שלא תמיד נצליח לאשר את הבקשה בזמנים המבוקשים. שעות ביקור: 09:00 עד 22:00 . החד"ב נמצא בעיר חולון. מי שמעוניין לבקר בחד"ב מתבקש לשלוח מייל לכתובת: VISIT@VATIL.ORG.IL או להשאיר הודעה קולית מפורטת במספר הבא: 03-7213435 (מספר הגישה זמין 24 שעות ביממה, אם כי אנו מעדיפים תאום דרך המייל) יש לציין במייל/בהודעה את הפרטים הבאים: ---------------------------------------------------------------- - שם מלא -כתובת אימייל (במידה וזו הודעה קולית יש לציין בדייקנות את כתובת המייל) -אורך ביקור מבוקש (זמן מקסימלי - שעה. במידה וניתן נאשר ביקורים ארוכים יותר) -יום ושעה (כניסה לביקור כל שעה עגולה, נא לדייק. כניסה לביקור ראשון ב 09:00, כניסה לביקור אחרון ב 21:00) -מספר הנילווים למבקר הרשום (אפשרי לצרף בני משפחה/חברים - כאלו שאינם קשורים לתחביב כל עוד הם מגיעים יחד עם המבקר) -מספר טלפון בו ניתן להשיג אתכם! ---------------------------------------------------------------- השאיפה היא לביקורים קצרים (שעה) ואישיים. אנחנו מודעים לעובדה שחדר הבקרה משמש כמקום מפגש חברתי ,אך התפקוד המקוצעי של החד"ב מקבל עדיפות על פני העניין החברתי. ביקורים קצרים יותר וקטנים יותר (בכמות האנשים) יקבלו עדיפות. חשוב ! בקשה שנשלחה היא לא בקשה שאושרה. אנו נחזור אליכם עם אישור רישמי לביקור ובו נציין שהביקור מתואם ומאושר - וכמו כן פרטים נוספים כמו דרכי הגעה ודרכים ליצירת קשר - נשמח מאוד אם כל מבקר יביא עימו מתנה צ'ופר קטן לפקחים - חטיף, בקבוק שתיה.. אפילו מסטיק עגול תופס . אנו לא גובים כסף על אוכל בשום שלב בחד"ב. והכל מבוסס על תרומות. תודה על שיתוף הפעולה!
Amir Paz פורסם ספטמבר 12, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2010 yardensalvi כתב: ומי שבא שיביא קצת דברי מתיקה, כלומר אוכל והרבה!! הוספתי למטה... צודק עכשיו תקשר למספר גישה תראה איזה מגניב
lior oren פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 חח אני מקווה לבוא לבקשר ועל הדרך נביא לכם חבילה של מתוקים..
Amir Paz פורסם ספטמבר 20, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 lior oren כתב: חח אני מקווה לבוא לבקשר ועל הדרך נביא לכם חבילה של מתוקים.. אתה מוזמן - ואין שום בעיה להביא איתך עוד אנשים שאתה רוצה לחשוף אותם לתחביב. רק בבקשה תתאם ע"פ הנוהל.
lior oren פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 אוקי אמיר אני ישלח היום איימיל ..והתכוונתי להביא לכם אוכל להמתיק את הפה של הפקחים העובדים קשה..
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 שלחתי היום מייל לשישי ב11, מישהו רוצה מטבוחה וסחוג?
Tal Peleg פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 4X-LIO כתב: שלחתי היום מייל לשישי ב11, מישהו רוצה מטבוחה וסחוג? מישהו יוכל להעניק לי טרמפ מלטרון? אל הדרך?(ליאור)
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 אני לא יגיע דרך כביש 1, אני אברר לך לגבי מקומות קרובים. שים לב שצריכים לאשר לך במייל.
Guy1300 פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 תוכלו להגיד לי בפרטי איזה רחוב זה יהיה זה חשוב לי לדעת איזה אוטובוס לקחת תודה