Omer k פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 אני חושב זהרוב רוצה כזה ארוע אז בוא נתחיל ממקום איפה נוח לכם? ואיפה לא נוח לכם נא לרשום פה תודה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 שלום עומר.. אם אתה מדבר על מפגש כמו זה שהיה באירוע של מיקרוסופט אז אני מציע שתשאיר את הנושא לצוות של החטיבה שידאג לזה מכיוון שכדי ליצור אירוע בסדר גודל כזה אנו זקוקים למקום וציוד ואולי גם קצת כיבוד ועוד הרבה דברים וכל זה דורש תיכנון מקפיד וגם עולה כסף, דבר שלא היה באירוע של מיקרוסופט מכיוון שהם לקחו את החסות עליו. אירועים בסדר גודל כזה דורשים לא מעט זמן כדי לתכנן אותם ותסמוך על הצוות של החטיבה שהוא ימצא את הזמן והמקום לאירוע כזה. בינתיים אני יכול להציע לך תחלופה מאוד טובה אני ישמח מאוד לארגן איזה ערב על הפיינל של 12 בבן גוריון ככה גם נוכל לראות נחיתות וגם לדבר ולקשקש על כל נושא שתרצו... חג שמח
Omer k פורסם אוקטובר 11, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 כבר היתי בצבת מארגן מפורומים אחרים על כאלה דברים על מפגשים בסדר גודל גדול מאוד אני יודע מה זה דורש אבל אני גם יודע שלא קולם מגיעים ובדרך כלל מי שמגיע מוכן להביא איתו איזה חטיף או משהו **** למשל פורום אחר שהיתי היה ארגון עצום אבל מעט הגיעו בגלל המרחקים בגלל זה זה פתוח לש\כולם והמקום יבחר לפי זה שכולם יכלו להגיע אליו למידת לקחים אבל אין בעיה אם אתה רוצה שאני ירד מזה אני ירד ..........
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 אל תבין אותי לא נכון... אני שמח על היוזמה והרצון הטוב אבל עדיין מבקש שתשאיר את הנושא לטיפול של הצוות בגלל כל התכנון שהוא מצריך וכל העבודה... ואני בכל זאת ישמח מאוד לראות שיגיעו חבר'ה לפיינל של 12 (בואו נתחיל משם)
Omer k פורסם אוקטובר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 בן גוריון אני לא יכול להגיע אני בן 13 לא יכול ליסוע ואני גר בפרדסיה ליד נתניה זה קצת רחוק אבל אולי דשה דוב יש סיכוי שאני יוכל הוא יותר גדול מאשר הסיכוי של בן גוריון אז אני בעד שדה דוב ואם אתם רוצים אני יכול לנסות לארגן שנדע מאיפה הכי טוב להתמקם כי סבא וסבתא ודוד שלי גרים ליד ממש ליד אז אולי הם ידוע מקום טוב וגם יש שם פחות אבטחה
Gubi פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 לדעתי רעיון מצויין לשבת ליד בן גוריון ולראות את הנחיתות!! בוא נקבע איזה יום בחופשה עכשיו וניפגש?!!
Omer k פורסם אוקטובר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 בוא נגיד את ככה אני לבן גוריון לא יכול להגיע!!! רק אם משישהו שיש לו אוטו ויכול להסיע אותי וזה נתון הבחלטת אמא אבא אז אם יש מישהו מהסביבה שלי אני גר בפרדסיה זה בין נתניה לצומת דרור בית ספר "דרור" ויש יותר סיכוי שאני יוכל להגיע לשדה דוב תסתכלו בהודעה הקודמת שלי עומר
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 מה שדה דב ??? :? תבואו למנחת מגידו :!: מלא אקשן
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אם כבר אז עד הסוף...מנחת פיק דרום רמת הגולן.. אין כמו פיינל 12 ..