Adam Waiser פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 יש לי שאלה כזאת?קודם כל האם מחייב לפי חוקי VATSIM וכחטיבה השייכת ל VATSIM שבפרום יצויין או ככקוד כניסה יהיה גם VATSIM ID? אם התשובה היא לא אזי יש לדעתי להקשיב לרחשי "העם" או לפחות לכנס את "הממשלה" כדי להחליט על מהלך מסוג כזה ולחשוב על כל האופציות ואז להחליט. בכל מקרה לדעתי עדיף להגדיר את VATSIM כחלק מהרישום/כניסהלפורום לאפשר קריאה לכולם רק כתיבה תחייב רישום ל VATSIM. וכן להוסיף אופציה שפות גם לפורום.כמו שצויין פה. לדעתי יש גם לחשוב על האפשרות שזה יבריח אנשים שהם חובבי FS ולאו דווקא מעוניינים להיכנס לרשת בשלב זה. חובת רישום ל VATSIM כדי להיות זכאי לכתוב בפורום עלולה להיות בעייתית ולהרתיע חברים חדשים בעיקר צעירים/מבוגרים שפחות מסתדרים עם המחש וכו.. חבל כי הפורום בהחלט יכול לשמש כמקור ראשון למידע רב - מידע אשר יכול להתקבל גם בשאלת שאלות - כתיבה ולא רק קריאה. אפילו אני בעל רקע וותיק ב FS וידע/ראיה לשימוש במחשב/אינטרנט/תוכנות מאוד נרתעתי בהתחלה. רון תהיה בטוח שכל שינוי כזה נעשה לאחר ימים ולילות של דיונים בפורום ה"ממשלה" הסגור, חושבים על כל ההיבטים ומעלים התלבטויות, ההחלטות האלו יוצאות לפורום הפומבי לאחר מחשבה של 10 אנשים לפחות, ואז שומעים את רחשי הציבור ומעלים כל מני רעיונות שצצו בדיון הפומבי לדיון הסגור ואם יש צורך משנים דברים והכי חשוב זה מבחן המציאות שאני מבטיח לך שאם החלטה כזו או אחרת תתברר כשגויה ולא עומדת במבחן המציאות או גורמת לסתירה או סטייה מהיעדים או העקרונות של VATIL או VATSIM הצוות לא עיוור לזה והחלטה כזו לא תשאר. לגבי העניין עצמו: ניתן יהיה להרשם לפורום עם המספר 000000, זה נועד בראש ובראשונה להבדיל בין חברי חטיבה רשומים לבין כאלו שלא ויש מספיק סיבות למה במקרים מסויימים זה נחוץ, ברגע שהדבר הזה קיים מנהל החטיבה או מנהל הפורום יכולים להחליט ולשנות בעתיד את אפשרויות הפורום של משתמשים אלו אם המציאות תחייב זאת מעבר לזה ואולי הנקודה הכי חשובה כאן היא שאיתי גם ציין בהודעה שלו שמשתמש שלא רשום לואטסים ובכל זאת רוצה להגיב בפורום ככל חבר בחטיבה יש לו את האפשרות לפנות למנהל החטיבה או מנהל הפורום ולבקש אישור לקבל את אפשרויות הפורום המלאות ותאמין לי שבן אדם שיפנה ויקיים שיחה עם אחד המנהלים סביר להניח שב90 אחוז מהמקרים לא יתקל בסירוב. תחשוב על זה
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 אולי אפשר לעשות מאיין TRAIL PERIOD שאפשר חודש ימים לכתוב בפורום עם 0000000 ואח"כ זה רק לצפיה
Ron Peer פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 יש לי שאלה כזאת?קודם כל האם מחייב לפי חוקי VATSIM וכחטיבה השייכת ל VATSIM שבפרום יצויין או ככקוד כניסה יהיה גם VATSIM ID? אם התשובה היא לא אזי יש לדעתי להקשיב לרחשי "העם" או לפחות לכנס את "הממשלה" כדי להחליט על מהלך מסוג כזה ולחשוב על כל האופציות ואז להחליט. בכל מקרה לדעתי עדיף להגדיר את VATSIM כחלק מהרישום/כניסהלפורום לאפשר קריאה לכולם רק כתיבה תחייב רישום ל VATSIM. וכן להוסיף אופציה שפות גם לפורום.כמו שצויין פה. לדעתי יש גם לחשוב על האפשרות שזה יבריח אנשים שהם חובבי FS ולאו דווקא מעוניינים להיכנס לרשת בשלב זה. חובת רישום ל VATSIM כדי להיות זכאי לכתוב בפורום עלולה להיות בעייתית ולהרתיע חברים חדשים בעיקר צעירים/מבוגרים שפחות מסתדרים עם המחש וכו.. חבל כי הפורום בהחלט יכול לשמש כמקור ראשון למידע רב - מידע אשר יכול להתקבל גם בשאלת שאלות - כתיבה ולא רק קריאה. אפילו אני בעל רקע וותיק ב FS וידע/ראיה לשימוש במחשב/אינטרנט/תוכנות מאוד נרתעתי בהתחלה. רון תהיה בטוח שכל שינוי כזה נעשה לאחר ימים ולילות של דיונים בפורום ה"ממשלה" הסגור, חושבים על כל ההיבטים ומעלים התלבטויות, ההחלטות האלו יוצאות לפורום הפומבי לאחר מחשבה של 10 אנשים לפחות, ואז שומעים את רחשי הציבור ומעלים כל מני רעיונות שצצו בדיון הפומבי לדיון הסגור ואם יש צורך משנים דברים והכי חשוב זה מבחן המציאות שאני מבטיח לך שאם החלטה כזו או אחרת תתברר כשגויה ולא עומדת במבחן המציאות או גורמת לסתירה או סטייה מהיעדים או העקרונות של VATIL או VATSIM הצוות לא עיוור לזה והחלטה כזו לא תשאר. לגבי העניין עצמו: ניתן יהיה להרשם לפורום עם המספר 000000, זה נועד בראש ובראשונה להבדיל בין חברי חטיבה רשומים לבין כאלו שלא ויש מספיק סיבות למה במקרים מסויימים זה נחוץ, ברגע שהדבר הזה קיים מנהל החטיבה או מנהל הפורום יכולים להחליט ולשנות בעתיד את אפשרויות הפורום של משתמשים אלו אם המציאות תחייב זאת מעבר לזה ואולי הנקודה הכי חשובה כאן היא שאיתי גם ציין בהודעה שלו שמשתמש שלא רשום לואטסים ובכל זאת רוצה להגיב בפורום ככל חבר בחטיבה יש לו את האפשרות לפנות למנהל החטיבה או מנהל הפורום ולבקש אישור לקבל את אפשרויות הפורום המלאות ותאמין לי שבן אדם שיפנה ויקיים שיחה עם אחד המנהלים סביר להניח שב90 אחוז מהמקרים לא יתקל בסירוב. תחשוב על זה אוקי סבבה. אולי אפשר לעשות מאיין TRAIL PERIOD שאפשר חודש ימים לכתוב בפורום עם 0000000 ואח"כ זה רק לצפיה לדעתי כדאי לחשוב אולי גם על רעיון הזה של עידו נראה לי אופציה טובה. ןהאדם יקבל התראה בפורום פרטי או במייל שתקופת הניסיון מתקרבת לסיום.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 אוסיף על דבריו של אדם. נושא החברים חדשים עלה מספר רב של פעמים בכל דיון במדיניות שאיתי הציג. ישנם מספר פתרונות שאותם נבחן, לדוגמה: להשאיר את פורום תמיכה פתוח לכתיבה וקריאה ללא הגבלה. יש עוד פתרונות, ויש עוד דיונים בנושא בפורום צוות. בינתיים הקפידו לעמוד בתאריך היעד שאיתי הציב. תודה על שיתוף הפעולה
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 18, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 שלום רב, אני אנסה שוב להסביר את עניין מדיניות הפורום לאלה שלא הבינו. 1. VATIL חלק מ VATSIM. 2. פורום VATIL מיועד לחובבי הטיסה ברשת. מי שרוצה לפרסם דברי אחרים בבקשה יעשה זאת בפורום אחרים ברשת, לא חסר ואמנע מלפרסם אותם פה. 3. הסדרי מספר VATSIM בפורום נועד לעשות סדר באשר להרשאות כתיבה במדורים השונים. עד כה כל אחד היה יכול להירשם תחת שם בדוי ולרשום מה שבראשו, הדבר העסיק המון על מנהל הפורום ועוזריו והפך את תפקידו לבלתי אפשרי. ע"י הכנסת מספר VATSIM אנו יוצרים עוד "סינון" באשר למי יכול לכתוב בפורום המיועד לקהילתנו. אני מזכיר כי אנו מבצעים תפקידנו בהתנדבות באהבה לתחביב ולכן לא ראוי שמישהו יסבול מכך. 4. ציינתי כי מי שהוא בלי מספר VATSIM יוכל לקרוא חופשי בפורומים - וכי לא הוחלט ייתכן ונשאיר מדור אחד פתוח לטובת כתיבה. 5. למשמשים חדשים ללא מושג ב VATIL או VATSIM יהיה TOPIC מיוחד בו נסביר בדיוק כיצד להירשם. 6. לגבי טייסים זרים ושפות שונות: הפורום מיועד כרגע לקהילה הישראלית הדוברת עברית - נשקול בעתיד הוספת שפה נוספת - כרגע הפורום נשאר במתכונו. 7. אני שמח לקרוא כל תגובה - אבל אנא לפני שהנכם מפרסמים תגובה כלשהי קראו בבירור את הנכתב שכן הרבה מהנכתב כבר פורט לעיל.
lior kestner פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 שלום רב,אני אנסה שוב להסביר את עניין מדיניות הפורום לאלה שלא הבינו. 1. VATIL חלק מ VATSIM. 2. פורום VATIL מיועד לחובבי הטיסה ברשת. מי שרוצה לפרסם דברי אחרים בבקשה יעשה זאת בפורום אחרים ברשת, לא חסר ואמנע מלפרסם אותם פה. 3. הסדרי מספר VATSIM בפורום נועד לעשות סדר באשר להרשאות כתיבה במדורים השונים. עד כה כל אחד היה יכול להירשם תחת שם בדוי ולרשום מה שבראשו, הדבר העסיק המון על מנהל הפורום ועוזריו והפך את תפקידו לבלתי אפשרי. ע"י הכנסת מספר VATSIM אנו יוצרים עוד "סינון" באשר למי יכול לכתוב בפורום המיועד לקהילתנו. אני מזכיר כי אנו מבצעים תפקידנו בהתנדבות באהבה לתחביב ולכן לא ראוי שמישהו יסבול מכך. 4. ציינתי כי מי שהוא בלי מספר VATSIM יוכל לקרוא חופשי בפורומים - וכי לא הוחלט ייתכן ונשאיר מדור אחד פתוח לטובת כתיבה. 5. למשמשים חדשים ללא מושג ב VATIL או VATSIM יהיה TOPIC מיוחד בו נסביר בדיוק כיצד להירשם. 6. לגבי טייסים זרים ושפות שונות: הפורום מיועד כרגע לקהילה הישראלית הדוברת עברית - נשקול בעתיד הוספת שפה נוספת - כרגע הפורום נשאר במתכונו. 7. אני שמח לקרוא כל תגובה - אבל אנא לפני שהנכם מפרסמים תגובה כלשהי קראו בבירור את הנכתב שכן הרבה מהנכתב כבר פורט לעיל. +1
Bob Klein פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 -1 ומדוע: 1) "טיסה ברשת" לא צריכה פורום! לכל היותר לוח מודעות מנהלתי ( יש פיקוח, אין פיקוח) פלוס דף תמיכה בתוכנות הרלוונטיות. כל מה שמעבר לכך זה תעופה, סימולטורים, מה שרק תרצה רק לא "רשת" הפורום ברובו אינו עוסק ומעולם לא עסק בטיסה ברשת באופן ספציפי, ולו רק מהסיבה הפשוטה שאין ממש במה לעסוק 2) כל מי שיכול להכנס תחת יוזר פיקטיבי יכול בדיוק באותה מידה של קלות להוציא מספרי ואטסים ככל שיחשוק - השיקול הזה איננו רלונטי. 3) משתמשים חדשים שלא יחשפו לפורום לא יהיו לא כאן ולא ברשת. אתה באמת סבור שתוכל לפצות על סגירת הפורום בטופיק ? הצעד הזה הוא קונטרה-פרודוקטיבי מבחינת מצטרפים חדשים מכל הסיבות הטובות שהעלה עידו, ואין טעם לחזור עליהן שוב. מוטב להתמקד בעיקר, והוא שיפור איכותו (!) של הפורום - קרי איכות הפוסטים והנושאים. ההתעסקות המוגזמת לטעמי בטכנוקרטיה, לא רק שאינה תורמת דבר אלה מרחיקה את אלו המסוגלים לתרום לתוכן! ובכך בא שכרו בהפסדו..
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 -1 ומדוע:1) "טיסה ברשת" לא צריכה פורום! לכל היותר לוח מודעות מנהלתי ( יש פיקוח, אין פיקוח) פלוס דף תמיכה בתוכנות הרלוונטיות. כל מה שמעבר לכך זה תעופה, סימולטורים, מה שרק תרצה רק לא "רשת" הפורום ברובו אינו עוסק ומעולם לא עסק בטיסה ברשת באופן ספציפי, ולו רק מהסיבה הפשוטה שאין ממש במה לעסוק לא מסכים, טיסה ברשת ועוד איך צריכה פורום, דיונים על אירועים, תחקירים, תוספים חדשים, שרשורי איך להתחבר לרשת והרשימה עוד ארוכה. המודל של הרעיון הוא פורום VATSIM העולמי שיכולים לכתוב בו אך ורק משתמשים רשומים (ראה כמה תתי פורום יש שם) 2) כל מי שיכול להכנס תחת יוזר פיקטיבי יכול בדיוק באותה מידה של קלות להוציא מספרי ואטסים ככל שיחשוק - השיקול הזה איננו רלונטי. טעות - ישנה אכיפה של VATSIM בנושא אי אפשר להוציא כמה מספרים שאתה רוצה, מציע לך גם לא לבדוק זאת כי אז תגלה שאתה מושעה לצמיתות מהרשת, האמן לאחד שטיפל בכמה וכמה מקרים כאלה. פורום VATSIM העולמי מתנהג ככה ולא דווח על עליה ברישום של משתמשים פיקטיבים...אנחנו מיוחדים בישראל?? 3) משתמשים חדשים שלא יחשפו לפורום לא יהיו לא כאן ולא ברשת. אתה באמת סבור שתוכל לפצות על סגירת הפורום בטופיק ? הצעד הזה הוא קונטרה-פרודוקטיבי מבחינת מצטרפים חדשים מכל הסיבות הטובות שהעלה עידו, ואין טעם לחזור עליהן שוב. כמו שאמרתי, יש מספר פתרונות וניתן את המענה לחברים חדשים. מוטב להתמקד בעיקר, והוא שיפור איכותו (!) של הפורום - קרי איכות הפוסטים והנושאים. ההתעסקות המוגזמת לטעמי בטכנוקרטיה, לא רק שאינה תורמת דבר אלה מרחיקה את אלו המסוגלים לתרום לתוכן! ובכך בא שכרו בהפסדו.. אנחנו מתעסקים הרבה יותר בחד"ב מאשר בנושא הזה, בראייתי דווקא צעד כזה יעלה את איכות התוכן. תגובה בכחול. אגב, אבקש שתוסיף מספר VATSIM... :wink:
orioh פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 -1 2) כל מי שיכול להכנס תחת יוזר פיקטיבי יכול בדיוק באותה מידה של קלות להוציא מספרי ואטסים ככל שיחשוק - השיקול הזה איננו רלונטי. טעות - ישנה אכיפה של VATSIM בנושא אי אפשר להוציא כמה מספרים שאתה רוצה, מציע לך גם לא לבדוק זאת כי אז תגלה שאתה מושעה לצמיתות מהרשת, האמן לאחד שטיפל בכמה וכמה מקרים כאלה. פורום VATSIM העולמי מתנהג ככה ולא דווח על עליה ברישום של משתמשים פיקטיבים...אנחנו מיוחדים בישראל?? כן תשובות באדום
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 איציק אתה טועה בדבר אחד ואולי אתה קצת נאיבי- יש הבדל בין ליצור כפילויות של יוזר לבין ליצור יוזר אחד שישכב בשרתים של VATSIM ומקסימום לא יהיה פעיל- מהר יותר מיצירת חשבון ב GMAIL. בעבר שהסתובבו כאן כל מיני טרולים פשוט כל יוזר שנרשם היה נכנס למצב המתנה ומנהל הפורום היה פונה אליו ומבקש ממנו לספר על עצמו וכו זה סינן טרולים אבל ייצר כאב ראש לא נורמאלי. אני בעד הרעיון של איתי מי שרוצה להגיע אליינו יידע לעשות זאת, זה ייסנן זבל שמגיע אליינו מפורומים אחרים, אבל לדעתי הפיתרון הטכני לא מספיק, אם אתם רוצים לסנן אבסולוטית תחזירו את זה לשיטה הישנה של "ספר לי עצמך" זה לא 100 אחוז אבל יעזור
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 -1 2) כל מי שיכול להכנס תחת יוזר פיקטיבי יכול בדיוק באותה מידה של קלות להוציא מספרי ואטסים ככל שיחשוק - השיקול הזה איננו רלונטי. טעות - ישנה אכיפה של VATSIM בנושא אי אפשר להוציא כמה מספרים שאתה רוצה, מציע לך גם לא לבדוק זאת כי אז תגלה שאתה מושעה לצמיתות מהרשת, האמן לאחד שטיפל בכמה וכמה מקרים כאלה. פורום VATSIM העולמי מתנהג ככה ולא דווח על עליה ברישום של משתמשים פיקטיבים...אנחנו מיוחדים בישראל?? כן תשובות באדום אז אנחנו לא ב-VATIL חברים אנשים שמכבדים את חוקי המקום אליו הם הגיעו מתוך הבנה שזו זכות להיות חברים בקהילה כי אף אחד לא דורש מהם שום תשלום אלה רק לעמוד בחוקים, מי שאינו מסוגל לא להיות "מיוחד" מקומו לא כאן.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 איציק אתה טועה בדבר אחד ואולי אתה קצת נאיבי- יש הבדל בין ליצור כפילויות של יוזר לבין ליצור יוזר אחד שישכב בשרתים של VATSIM ומקסימום לא יהיה פעיל- מהר יותר מיצירת חשבון ב GMAIL.בעבר שהסתובבו כאן כל מיני טרולים פשוט כל יוזר שנרשם היה נכנס למצב המתנה ומנהל הפורום היה פונה אליו ומבקש ממנו לספר על עצמו וכו זה סינן טרולים אבל ייצר כאב ראש לא נורמאלי. אני בעד הרעיון של איתי מי שרוצה להגיע אליינו יידע לעשות זאת, זה ייסנן זבל שמגיע אליינו מפורומים אחרים, אבל לדעתי הפיתרון הטכני לא מספיק, אם אתם רוצים לסנן אבסולוטית תחזירו את זה לשיטה הישנה של "ספר לי עצמך" זה לא 100 אחוז אבל יעזור אם מישהו הולך ויוצר יוזר ב VATSIM שאינו פעיל וכל מטרת היוזר היא לאפשר לו לכתוב בפורום אז הוא ליצן וההפסד הוא רק שלו.
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 18, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2010 ליצן או לא ליצן אם מישהו מפורום חובבי תעופה רוצה להיכנס לכאן ולנצל את הפורום כדי להקפיץ לעצמו את הקאונטר של התמונות בג'טפוטוס אז המטרה מקדשת את העצמאים תאמין לי שלא אכפת לו מה הוא
Adam Waiser פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 -1 ומדוע:מוטב להתמקד בעיקר, והוא שיפור איכותו (!) של הפורום - קרי איכות הפוסטים והנושאים. ההתעסקות המוגזמת לטעמי בטכנוקרטיה, לא רק שאינה תורמת דבר אלה מרחיקה את אלו המסוגלים לתרום לתוכן! ובכך בא שכרו בהפסדו.. אתה תתמקד בעיקר שהוא איכות הפורום והפוסטים ואנחנו שנבחרנו לשמש בתפקידים שונים בצוות הפורום או החטיבה נתמקד גם בתפל לפעמים, כדי שלך יהיה יותר נעים לכתוב ולקרוא בפורום ואגב מרוב התגובות שלך בגנות הצוות והעיסוקים התפלים שלו ניתן להבין שכנראה באכפת לך מהמקום הזה, על כן נדמה לי שהגיע הזמן להתחיל לכבד את החוקים שלו ואת האנשים שאמורים לאכוף אותם קצת יותר. תודה מראש
uvdude פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 חברים - אתם מפספסים את העיקר פה. אנחנו לא מיוחדים בשום צורה, האינטרנט הוא מדיום פתוח ואנונימי וכל מי שחפץ בכך יכול ליצור לעצמו זהות חדשה בכל רגע. אנחנו לא באים למנוע את זה, ואנחנו גם לא מתיימרים לכך. הרעיון בלהוסיף מספר ואטסים לכל משתמש בסה"כ נועד לעזור למנהלי הפורום לעשות את עבודתם. אנחנו לא מנסים ליצור מאגר ביומטרי חד-חד-ערכי של חברי החטיבה, זאת לא המטרה. לכן אני מציע לא להתעסק בדיון טכני של "האם ניתן..." כי זו לא השאלה ולא הבעיה שבאנו לפתור. כמו שאדם הציע - רצוי שכל אחד יקח אחריות על עצמו ויבדוק איך הוא תורם לאיכות הדיונים פה בחטיבה.
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 יש לי יש לי יש לי... :idea: יש לי רעיון: לפתוח תת-פורום שמיועד למצטרפים חדשים בלבד. רק שם תהיה הרשאת כתיבה וקריאה לכל דיכפין. באותו פורום גם יימצא כל המידע הדרוש לחבר חדש באותיות קידוש לבנה ובצבעים (סטייל ירדן סלוי... :wink: ) כדי שלא יפספסו מידע חיוני חלילה וחס. נרוויח 3 פעמים: 1. גם גישה לכל מי שרוצה 2.גם סינון של כל מי שלא באמת רוצה 3. גם הכוונה ומיקוד של המצטרפים החדשים.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 יש לי יש לי יש לי... :idea: יש לי רעיון: לפתוח תת-פורום שמיועד למצטרפים חדשים בלבד. רק שם תהיה הרשאת כתיבה וקריאה לכל דיכפין. באותו פורום גם יימצא כל המידע הדרוש לחבר חדש באותיות קידוש לבנה ובצבעים (סטייל ירדן סלוי... :wink: ) כדי שלא יפספסו מידע חיוני חלילה וחס. נרוויח 3 פעמים: 1. גם גישה לכל מי שרוצה 2.גם סינון של כל מי שלא באמת רוצה 3. גם הכוונה ומיקוד של המצטרפים החדשים. יש פורום כזה: viewforum.php?f=13
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 יש לי יש לי יש לי... :idea: יש לי רעיון: לפתוח תת-פורום שמיועד למצטרפים חדשים בלבד. רק שם תהיה הרשאת כתיבה וקריאה לכל דיכפין. באותו פורום גם יימצא כל המידע הדרוש לחבר חדש באותיות קידוש לבנה ובצבעים (סטייל ירדן סלוי... :wink: ) כדי שלא יפספסו מידע חיוני חלילה וחס. נרוויח 3 פעמים: 1. גם גישה לכל מי שרוצה 2.גם סינון של כל מי שלא באמת רוצה 3. גם הכוונה ומיקוד של המצטרפים החדשים. יש פורום כזה: viewforum.php?f=13 מה :shock: :?: :?: פרט נמק והדגם
Bob Klein פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 -1 ומדוע:מוטב להתמקד בעיקר, והוא שיפור איכותו (!) של הפורום - קרי איכות הפוסטים והנושאים. ההתעסקות המוגזמת לטעמי בטכנוקרטיה, לא רק שאינה תורמת דבר אלה מרחיקה את אלו המסוגלים לתרום לתוכן! ובכך בא שכרו בהפסדו.. אתה תתמקד בעיקר שהוא איכות הפורום והפוסטים ואנחנו שנבחרנו לשמש בתפקידים שונים בצוות הפורום או החטיבה נתמקד גם בתפל לפעמים, כדי שלך יהיה יותר נעים לכתוב ולקרוא בפורום ואגב מרוב התגובות שלך בגנות הצוות והעיסוקים התפלים שלו ניתן להבין שכנראה באכפת לך מהמקום הזה, על כן נדמה לי שהגיע הזמן להתחיל לכבד את החוקים שלו ואת האנשים שאמורים לאכוף אותם קצת יותר. תודה מראש א ) אכן אכפת לי, שאחרת לא הייתי טורח להגיב על מה שלדעתי הינו התנהלות שגויה. ב ) אינני מעונין ללכת למקום אליו אתה מושך את הדיון. אין לי כל עניין אישי לא אתך ולא עם איש מבאי הפורום. רוצה לנהל דיון? בבקשה, אבל דבר לגופו של ענין ולא לגופו של אדם - זה אגב כלל יותר עקרוני ממספר ואטסים בחתימה...
Adam Waiser פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 אל תתבלבל בוב היקר אני לא מנהל איתך שום דיון על גבי הפורום ולא מנסה לגרור אותך לשם אמרתי מה שהיה לי על הלב והיה לי חשוב מאד לבטא את זה בערוץ הפומבי כי לפעמים אנחנו מרגישים שיורקים לנו בפרצוף קצת מעבר למה שבאמת אולי מגיע לנו וקצת הרבה מעבר לגבול שאדם מן השורה יכול לסבול. לא אוסיף יותר מזה. תמשיך להנות מהתחביב ומהפורום ולהגיב כאוות נפשך רק קח בחשבון שאם תמשיך לכבד רק את מה שנראה לך לנכון ותזניח את ה"תפל" יהיו לכך השלכות בין אם ימצא הדבר חן בעינך ובין אם לא, ואת זה אומר לך מנהל פורום שיוצא מתפקידו ויודע היטב שכך יהיה גם בעתיד. יודע מה, בוא נעשה נסיון קטן... תמשיך להתעלם מהבקשה הזניחה של מנהל החטיבה, להוסיף מספר ואטסים בפרופיל המשתמש (ומהבקשה התפלה של סגנו שפנה אליך באופן אישי כאן בפורום עם בקשה דומה, ומהבקשה הזניחה והתפלה שלי כאן ועכשיו שתעשה זאת) עד לתאריך היעד שמצויין בתחילת השרשור ונראה אז מה קורה. הולך? וה"דיון" הזה נגמר כאן מבחינתי.
4x-asm פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 אדם אתה צודק חוצפה של אנשים שלא מבינים או שלא, פשוט לא רוצים להבין. מה הבעיה לעשות את הבקשה הקטנה הזאת? לך תבין
Ron Peer פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 את אמת אני בעד הרעיון של ברוכי.. אפשר ליצור פורום חדש או להגדיא את פורום IFS כפורום גם לחברה חדשים. בכל מקרה שהסינון יהיה על גבי פורום ספיציפי ולא לכלל הפורומים על ידי מס' 00000 כלשהו. לאדם ולבוב: אני חושב שחבל לחמם את הפורום הזה סתם זה שרשור חשוב לדעתי והחלא כדאי גם "לממשלה" כמו שכתבתי בהתחלה :wink: לקרא את חלק מהתגובות ולקבל רעיונות נוספים שאולי חלקם לא עלה בדיונים. בכל מקרה לדעתי, בלי לפגוע כמובן. חבל להתחמם סתם על משהו שלא נאמר..לדעתי מהצד, בוב ( ואיני מכיר אותו אישית כלל ) נתן ביקורת/דעה שונה שכן נעשתה בצורה שעדיין מכובדת. גם אני שאדם מכיר כבר ככותב בפורום שלא תמיד מסכים, אבל זה לא אומר שאני יורק להנהלה בפרצוף..כדבריך וגם לא נראה לי שבבוב עשה ככה. וללא קשר ישיר מוחלט אך עם נגיעה לנושא הנ"ל לדעתי אחד הדברים החשובים שהייתי רוצה לראות את החטיבה שמה לה למטרה בההנלה החדשה זה לשמר את הקיים ולטפח את הקיים ( לא לפגוע בשום דבר שנעשה עד עכשיו ) אבל להשקיע מרץ רב בPR כלפי חוץ! נושא התחברות לפורום ולמשל נושא השפות באתר/פורום חלק חשוב ביותר ב PR. וגם למשל..נושא עדכון רציני יותר של LDA כפי שהוזכר בשרשור: viewtopic.php?f=9&t=33256 יש עוד כמה דברים גם שדנו בהם מספיק וגם כבר לא אגלוש יותר מעבר לנושא השרשור.