Lior Avinoam פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 ערב טוב! לפני כמה שניות שמעתי מעליי מטוס, עם רעש מאוד מאוד חזק, הוצאתי את הראש מהחלון, ואני רואה מטוס אזרחי בצבע אפור או שזה היה ה707 של חיה"א, עבר מעליי ממש נמוך, עם רעש שאי אפשר לשמוע כלום. אני נמצא כרגע במעלה אדומים, קרוב לנק' כפר אדומים(CVFR)וקרוב ל טלמי(IFR). אם מישהו שגר באיזור(קרוב לירושלים), ושמע או ראה את המטוס, ויודע מה בדיוק היה יכול לענות לי? תודה מראש, ערב טוב!
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 אם זה היה חיל האוויר אף אחד לא יכול לענות לך. שאלה שלי קשורה לאשכול: מעל הבית שלי בכפר סבא עוברים atr מאיזה שדה? הatr הם של ארקיע וישראיר
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 לא הגיוני שלATR יש רעש כזה. אני ממש לא יכלתי לשמוע כלום, טסתי ב747 כמה פעמים ושמעתי ATR ממרחק של מטר וחצי והרעש יותר קרוב ל74, אבל אני חושב שיושתר חזק..
Tal Peleg פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 וואי וואי הוא עבר מעלי מקודם שיוורדיק לא יכלנו לדבר
Ido Bone פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 4X-LIO כתב: ערב טוב!לפני כמה שניות שמעתי מעליי מטוס, עם רעש מאוד מאוד חזק, הוצאתי את הראש מהחלון, ואני רואה מטוס אזרחי בצבע אפור או שזה היה ה707 של חיה"א, עבר מעליי ממש נמוך, עם רעש שאי אפשר לשמוע כלום. אני נמצא כרגע במעלה אדומים, קרוב לנק' כפר אדומים(CVFR)וקרוב ל טלמי(IFR). אם מישהו שגר באיזור(קרוב לירושלים), ושמע או ראה את המטוס, ויודע מה בדיוק היה יכול לענות לי? תודה מראש, ערב טוב! סביר להניח שזה באמת היה 707..
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 יכול להיות, אבל עכשיו יש פתאום ריח של דלק שרוף.. אולי קרה משהו?(גובה נמוך ביום יום, לא בדיוק מעל הנתיב, ריח של דלק שרוף) עריכה - זה לא שמשהו קרה, סוללים פה כביש חדש חח הרגע בדקתי