Niv פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 יש לי שתי שאלות שכבר הרבה זמן מטרידות אותי: 1. נגיד ואני רוצה לטוס מחיפה לשדה תימן, הנתיבים מגיעים לש"ד או לב"ג איך משם אני ממשיך דרומה? נכנס להקפה או שאני חייב לנחות? 2.האם בטיסת CVFR אפשר לטוס דרך אזורי אימון ואז בעצם לטוס VFR חלק מהדרך?
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 1) אתה נכנס ע"פ דפית כניסה, אם אתה רוצה להגיע לנחיתה/נגיעה. אם אתה מעוניין המשך רגיל לתימן, אתה עובר מעל ש"ד אם אמרת, ופותח את מפת CVFR דרום, שים לב יש בCVFR שני מפות, דרום וצפון. 2) אני לא חושב, כי לאיזור מוגדרים גבולות, ונתיבי כניסה ויציאה מיוחדים, לא איפה שבא לך.
Niv פורסם ספטמבר 20, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 1) 2) אני לא חושב, כי לאיזור מוגדרים גבולות, ונתיבי כניסה ויציאה מיוחדים, לא איפה שבא לך. ברור, אבל אפשר להגיש תוכנית טיסה שעוברת דרך אזורי אימון?
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 ירדן, לגבי 2: הוא התכוון לטוס טיסת CVFR, רק שהוא טס דרך איזורי האימונים, טס חופשי לפי גבהים מוגדרים(רצפה ותקרה כמו שאמרת)הכוונה היא נכנס לאיזור, יוצא ממנו וממשיך לאיזור אחר, במקום לטוס ע"פ הנקודות.
Idan Traub פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 1) 2) אני לא חושב, כי לאיזור מוגדרים גבולות, ונתיבי כניסה ויציאה מיוחדים, לא איפה שבא לך. ברור, אבל אפשר להגיש תוכנית טיסה שעוברת דרך אזורי אימון? הגשת תוכנית טיסה היא סה"כ בקשה שלך לדרך מסוימת באוויר. אפשר לבקש הכל השאלה היא האם זה אפשרי והאם זה אפשרי ברגע הבקשה. כל עוד האזור ריק אין סיבה למה לא לאשר לך לבצע יצור דרך בנתיב והגעה ישירה לנקודה הבאה. בשגרה במציאות האזורים האלו תפוסים כמעט כל שעות האור ולכן קצת יותר נדיר לבצע דרכם קיצורים.