×�פיק פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 שלום לכל טייסי החטיבה! כמו שהבטחנו אנחנו חוזרים עם הפתעות חדשות. עידכונים ושינויים: צוות החברה שלנו התפתח ואלו אנשי הצוות החדשים: IAT 001-אפיק ברק מנכ"ל / נשיא IAT 002-אביב גלעדי סמנכ"ל / סגן נשיא IAT 003-עומרי סודרי Webmaster IAT 004-שגיא ינאי מנהל בית הספר לטיסה IAT 005-קונסטנטין משצ'יץ מדריך ראשי IAT 006-שיר כרמון מנהל אירועים ופרוייקטים IAT 007-חגי יהב מדריך מערכת ה-VM מערכת ה-VM היא מערכת חדשה שעוד בשלבי פיתוח, שתעזור לנו לדמות עוד יותר את הקריירה של הטייסים בחברה. מעכשיו תוכלו להרוויח כסף על ידי דיווח טיסות שביצעתם, על טיפול בהזמנה (אונליין בלבד!) ממרכז ההזמנות החדש שלנו ועוד... שוב, המערכת עוד בשלבים מוקדמים שלה ולכן לא תמצאו הרבה עמודים שמשתמשים בה – אך אנו נפתח בקרוב עוד עמודים שישתמשו במערכת החדשה (צפו לעוד הפתעות בנושא!). אירוע עיט תעופה יוצא לדרך! שינויים בנתיב האירוע. הנתיב החדש, ופרטים נוספים התפרסמו בקרוב. עקבו לעידכונים: http://www.ait-air.co.nr/events.html www.ait-air.co.nr/events.html מרכז ההזמנות: אנחנו ריכזנו לכם בעמוד אחד, הזמנות של אנשים שונים אשר התקבלו במשרדי עיט תעופה לטיסות CVFR שונות ברחבי הארץ. כל שעליכם לעשות הוא לבחור באיזה הזמנה אתם רוצים לטפל - והיא שלכם (אלא אם כן היא נתפסה כבר).כל שבוע המסלולים ישונו. כך אתם יכולים להשתתף באופן פעיל בפעילותה המסחרית של עיט תעופה בעזרת מערכת ה-VM החדשה. המערכת מוציאה לכל טיסה גובה, תכנית טיסה, סוג המטוס בשימוש, מחיר המטוס, המחיר שישולם לכם, הרווח הסופי ועוד... לפרטים נוספים, ולרשימת ההזמנות: http://www.ait-air.co.nr/operations.asp שימו לב: השימוש במרכז ההזמנות מותנה בהרשמה לחברה כטייס. שוב - תודה רבה על שיתוף הפעולה, צוות עיט תעופה!
Ido Rosenthal פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 "עידו צריך להגיע מהר ללימודים בטכניון, הטס אותו מהרצליה לחיפה." "הטיסו את גברת רוזנטל ממגידו להרצליה."
OmriSoudry פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 בהוקרה למי שעזר לי בעמוד הזה, עידו רוזנטל.. למי שלא יודע, עידו התקבל ללימודים בטכניון
×�פיק פורסם יולי 31, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2004 היום כבר אפשר להשתתף במערכת הזאת. ניתן להתחיל להשתתף בפעילות של החברה. אז תתחילו למלא לנו את הארץ בטיסות של עיט!
Itay Zecharia פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 כל הכבוד לכולכם! סוף סוף נתיב מאתגר וחדש! בהצלחה :arrow:
OmriSoudry פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 אין לכם מושג.. מישהו נרשם לחברה כרגע 70 פעם, עם שמות מאוד לא יפים. מספרי הואטסים שהוא נרשם איתם לא קיימים אבל הם תקינים מה שאומר שהוא מהחטיבה - אז חלאס! שנית כל, ההרשמות האלה התקבלו יחד עם ההרשמה של מתן לוי ובטעות מחקתי גם אותו אז בבקשה תירשם שוב. תודה :?
OmriSoudry פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 עכשיו קיבלתי הרשמה כזאת: שם: סיסמא: גיל: מספר ואטסים: אימייל: עומרי עבדתי עליך אלמוג 13 864395 eatr@walla.co.il אלמוג חכה חכה ל-5.8 אני הורג אותך
Almog Atar פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 עכשיו קיבלתי הרשמה כזאת:שם: סיסמא: גיל: מספר ואטסים: אימייל: עומרי עבדתי עליך אלמוג 13 864395 eatr@walla.co.il אלמוג חכה חכה ל-5.8 אני הורג אותך אייי עומרי עומרי
OmriSoudry פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 מזלך שאיך שזה קרה פניתי אליך וסיפרתי לך מה קורה, אלמוג הייתי ככה קרוב ללהתחיל להצליב IP של מי ששולח עם האנשים בפורום
×�פיק פורסם יולי 31, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2004 ועוד משהו חדש, ברכות לשיר כרמון על הצטרפותו לצוות עיט, כ IAT 006. ברוך הבא שיר!
hagay פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 לדעתי אולי כדאי לקחת ילד לבר מצוה מראש פינה לירושלים, לא?
Itai Ganor פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 בטח אבל לא כדאי שיירטו תמטוס שלכם בשכם שם :?
×�פיק פורסם אוגוסט 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2004 בטח אבל לא כדאי שיירטו תמטוס שלכם בשכם שם :? כן כן! צריך להזהר מדברים כאלו! ומי מתנדב להביא אותי למפגש בILS
OmriSoudry פורסם אוגוסט 1, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2004 חגי, זה לא טיסה לבר מצווה אלא טיסת בר-מצווה. לא שמעת על זה? הרבה בתי ספר לטיסה מפעילות לילדים בגיל 13 טיסות קצרות משדה X לשדה Y שזה כמו טיסת הכרות כזאת...
Almog Atar פורסם אוגוסט 1, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2004 אהבתי את מרכז ההזמנות "לאלמוג משעמם הטיסו אותו מהרצליה לחיפה"
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 בהקשר לאירוע.... דברו איתי באותו שבוע ב 054-4641432 נסדר לכם פיקוח.... אם אני לא עונה סימן שיש רעש מסביב, להשאיר הודעה.
×�פיק פורסם אוגוסט 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 לא רצינו לפתוח שרשור חדש אז ערכתי את ההודעה המקורית שכתבתי בעמוד הקודם של השרשור הזה - תקראו מה הכנו במיוחד בשבילכם...
OmriSoudry פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 איציק, שיר יהיה אחראי לתאם איתך את האירוע... לכל השאר - תהנו