Zeev Bucki פורסם ספטמבר 22, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2010 בתחילת דברי ברצוני לברך את כל העוסקים במלאכת האירגון והפיקוח של חדר הבקרה.חברים בואו לטוס בהמוניכם ולגרום להם נחת. אמש בלילה כמובן בחושך ובמזג אוויר אמיתי לפי אקטיב סקאי ביצעתי בבן גוריון מספר פעמים את התרגולות הבאות:גישת LDA+GS RW30 ושם ביצוע TOUCH AND GO לאחר שאתה מגיע למסלול באלכסון.כמו כן אותו דבר בגישת ראיה ל12.אבל כעת הגעתי ל"דובדבן" שבקצפת:אמש בלילה בחושך TOUCH AND GO מספר פעמים במסלול 21 וכרגע בבוקר אישרו לי ואני נחתתי עם ה747-400 הכבד במסלול הקצר של 21.זה דורש קור רוח ומיומנות ודיוק מכסימלי במטוס ה"לא סלחן" הזה.עלייך לגעת בתחילת המסלול בדיוק כי אחרת לא תוכל לבלום את המטוס הכבד הזה.ואכן כך ביצעתי ובלמתי לחלוטין את המטוס עד עצירה מלאה בקצה המסלול עם הREVERS THURST מבלי לנגוע בכלל בברקסים. אז מי שרוצה ללמוד את הטכניקה הזאת ממני אהלן וסהלן אני לשרותו.בינתיים רק נוי פרחי למד זאת יפה ואני מזמין אותו לבצע זאת גם כעת באירוע ולהוכיח את יכולותיו. נ.ב:נו טוב זה לא חוכמה לבצע זאת כי כמובן ה"דיילת" עזרה לי... בוקי זאב:4X-MJB
4x-asm פורסם ספטמבר 22, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2010 איזה דיילת תותחית יש לך הנחיתה את המטוס שלך חחחחח
4x-dor פורסם ספטמבר 22, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2010 בוקי רוצה אתגר? נחת עם ה 747 בשדה דב ובאילת. אפשרי. בדוק!
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 22, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2010 אהלן דור! בשדה דוב ובאילת נחתתי כבר עשרות פעמים ומנסיוני אני אומר לך שבמסלול 21 בבן גוריון זה יותר מאתגר. בוקי זאב:4X-MJB
Tal Peleg פורסם ספטמבר 23, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2010 עכשיו אני מבין את פשר הענין שאני עושה פוש ורואה 747 בפינל ל21[=
Noy Farhi פורסם ספטמבר 23, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2010 אהלן דור!בשדה דוב ובאילת נחתתי כבר עשרות פעמים ומנסיוני אני אומר לך שבמסלול 21 בבן גוריון זה יותר מאתגר. בוקי זאב:4X-MJB לא עשיתי הקפות בשדה דוב. אבל עשיתי באילת על 03, ובאמת הרבה יותר כיף ומאתגר לנחות על 21. רוצים באמת אתגר? תעשו הקפות במצדה :shock: