עבור לתוכן
�ביר�

מקרה מוזר

Recommended Posts

פורסם

אתמול בלילה הייתי בחולון בפארק פרס .

המטוסים עוברים ממש מעל .

בשעה 00:00 הייתה המראה ,אבל הדבר שהבדיל אותה משאר המטוסים שהמריאו לפני שהוא המריא בלי תאורה בכלל , שום אור לא היה ..

ברגע שהוא עבר אותנו ,רק אז פתאום הוא הדליק את כל האורות , מי שמכיר את פארק פרס יודע שאפשר לראות ממש מהרגעים של ההמראה כמעט ..

ואני אומר לכם שהסתכלתי עליו ממש מרחוק והוא היה בלי אורות , גם שהוא עבר מעלי הוא היה בלי אורות ושהוא עבר אותי אז הוא הדליק ..

ממש מוזר .. אם למישהו יש הסבר בקשר לזה כי אני לא יודע למה זה היה ככה ..

מטוסים שהמריאו לפניו היו עם תאורה .. :roll:

פורסם

אתמול אני הייתי בתל אביב בקרבת מגדל שלום.

ופתאום עבר 767 של אלעל (כן של אלעל כנראה מופעל ע"י סאן דור) ופתאום אני רואה אור שמכוונן למטה ולכך לי חצי שניה להבין שהוא פותח גלגלים, זה היה ממש יפה בתוך שעה וחצי היו שם באיזור 5 נחיתות (זה היה בין 23:15 ל 00:45) בשעות יחסית מתות אבל עכשיו כל עם ישראל טס אז בהחלט יש שם אקשן.

פורסם

ופתאום עבר 767 של אלעל (כן של אלעל כנראה מופעל ע"י סאן דור) ופתאום אני רואה אור שמכוונן למטה ולכך לי חצי שניה להבין שהוא פותח גלגלים, זה היה ממש יפה בתוך שעה וחצי היו שם באיזור 5 נחיתות (זה היה בין 23:15 ל 00:45) בשעות יחסית מתות אבל עכשיו כל עם ישראל טס אז בהחלט יש שם אקשן.

סאן דור לא מפעילה 767

רק 737 757 ו747

פורסם

סאן דור משתמש בכל מטוס שיש לאלעל להציע לה.

לפעמים המטוסים ה"רגילים" שהזכרת רובי פשוט תפוסים או תקועים ואז המטוסים ה"לא רגילים" של סאן דור, כמו ה 767 טסים במקומם.

פורסם

סאן דור לא מפעילה 767

רק 737 757 ו747

לפעמים המטוסים ה"רגילים" שהזכרת רובי פשוט תפוסים או תקועים ואז המטוסים ה"לא רגילים" של סאן דור, כמו ה 767 טסים במקומם.

אתם יודעים מה אולי זה לא היה סאן דור אבל 767 זה היה בטוח.

ועכשיו תבוא השאלה מה עושה ביום שישי בלילה 767 של אלעל באויר ??? אז זהו שזה כן היה סאן דור כנראה

פורסם

לא נראה לי....בשביל זה ה747 וה737.....למקרה שאין מקום\המטוסים תפוסים.

יש לך אתר או מסמך להראות לי שכתוב את זה?

(אני יצטרך הרבה מידע על סאן דור בזמן הקרוב זה לא כי אני רוצה להתווכח איתך או משהו)

פורסם

הייתי לפנות בוקר בנתב"ג, הקפצתי את ההורים שלי לשדה, אין לכם מושג מה הלך שם

איזה פקקים בתוך השדה ובכניסה, כל הטרמינל מפוצץ באנשים.

יש לאבא שלי חבר פקח במגדל הוא אמר לי שכל החברות מחכות לבוקר יום ראשון כדי לברוח מהארץ.

פורסם

אם היית בפארק פרס בשעה כזאת, רוב הסיכויים שהיית שם עם נרגילה.

יכול להיות שהכנסת חלב בוואזה? זה גורם לתופעות לוואי :lol:

פורסם

תומר .. פה לא מבינים את הבדיחות שלך מILF :wink:

פורסם

צר לי לאכזב אותך אחי אבל לא הייתי שם עם נרגילה :D

זאת הייתה מסיבת יומולדת לחברה שלי , אז סתם עשינו על האש עם כמה ידידים שלה וחברות שלה ..

זה היה מוזר , כמו שאמרתי עד גן פרס הוא היה בלי תאורה רק את הרעש שמעו ..

אין לאף אחד הסבר הגיוני חח :roll:

פורסם

צר לי לאכזב אותך אחי אבל לא הייתי שם עם נרגילה :D

זאת הייתה מסיבת יומולדת לחברה שלי , אז סתם עשינו על האש עם כמה ידידים שלה וחברות שלה ..

זה היה מוזר , כמו שאמרתי עד גן פרס הוא היה בלי תאורה רק את הרעש שמעו ..

אין לאף אחד הסבר הגיוני חח :roll:

איזה הסבר הגיוני יכול ליהיות לזה? הסוואה? (או השוואה, או איך שלא כותבים את זה חח) חח

סתם טעות... טעות מוזרה ומאוד בולטת לעין (בשביל הפקח, והטייס), אבל טעות... :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...