lanisomer פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 שלום. לא מזמן ראיתי את הסרט air force one. חשבתי שאפר לשחזר את פעילות הסרט, רק בסימולטור (כולל אחד שיצלם כמובן). השאלה היא שאם אפנה לווטסים בבקשה לעשות הטיסה כטיסה מיוחדת (מפני שהיא כוללת טיסת מבנה מעל שטחים שונים ופעולות צבאיות, וכמובן קוד החטיפה [לא חובה אבל בהחלט יוסיף]), יש סיכוי כשלהו שהם יסכימו?
lior kestner פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 אל תנסה יש איסור על דברים כאלו במיוחד SQ של חטיפה זה ישר השעייה
Barak Zohar פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 אם אתה משתמש ב FSX תטוס במולטיפלייר אתה תהנה הרבה יותר תאמין לי!
lanisomer פורסם ספטמבר 27, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 אז בלי קוד החטיפה. ראיתי הפורום כמה פעמים דיבורים בנושא. בבקשה אחד המנהלים יכול לענות? (ואם לא בואטסים אז מישהו רוצה להצטרף ויש לו אחד מהתוספים הבאים: *F-15 *מיג-29 *צביעה של VC-25A Air Force One C-130H* אני חושב שזה הכל).
Or Netzer פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 שלום עומר. ברשת אין כל מניעה מלטוס באזורים שונים (כמו מטוס אמריקאי מעל איראן לדוגמא). כל עוד הפעולה אינה כוללת הדמיה של הפצצה (מטוס קרב שמבצע יעפים), כל עוד לא מכניסים סקווק חטיפה, וכל עוד לא מדמים קרב אוויר, אין כל מניעה ממך מלטוס מעל קזחסטאן עם AF1 , לידו ליווי מטוסי F15 , וC130 שטס ומדמה העברת אנשים , ולצלם. שום אקט מלחמתי , שום אקט חטיפה, טיסות מבנה רגילות וטיסות ליווי. מעבר לכך , לא תוכל בגלל מגבלות הסימולטור לדמות חוט שמקשר בין המטוסים , ואנשים שבאמת גולשים, ככה שהסרטון שלך יהיה דיי משעמם ויראה רק טיסות ליווי , ומטוס C130 שטס לפני מטוס AF1 , ומשנה גובה בהתאם למהיכן ולהיכן מעבירים את ה"אנשים". שוב מדגיש, שום אקט תוקפני (הפצצות , קרבות אוויר) שום אקט של חטיפה (סקווק חטיפה \ דיווח ביוניקום על חטיפה \ כתיבה בFP). הזהר לפן תעשה טעויות. מועדים לשמחה,
mickey lip פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אם אתה משתמש ב FSX תטוס במולטיפלייר אתה תהנה הרבה יותר תאמין לי! ומלטוס ברשת VATSIM הוא לא יהנה ? אתה לא נהנה?
lanisomer פורסם ספטמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 בגלל זה רציתי אישור מוואטסים! כדי שאוכל לעשות קרבות אוויר.
lanisomer פורסם ספטמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 בגלל זה רציתי אישור מוואטסים! כדי שאוכל לעשות קרבות אוויר.
Barak Zohar פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אם אתה משתמש ב FSX תטוס במולטיפלייר אתה תהנה הרבה יותר תאמין לי! ומלטוס ברשת VATSIM הוא לא יהנה ? אתה לא נהנה? מיקי כנראה לא הבנת את כוונתי אז אני אסביר אותה... במולטיפלייר של FSX אם אתה יודע או לא, החיבור בין המשתמשים הרבה יותר איכותי מאשר ברשת וזה ידוע לכולם. שם אפשרי לבצע טיסות מבנה צמודות ללא דילי, דברים כגון שיתופי קוקפיט וכו' שאותם לא תוכל לעשות ברשת כמו שצריך והכי חשוב שבמולטי הוא יכול לעשות מה שבא לו ללא צורך בהתחשבות בחוקים וכדומה :wink: אין לי ספק שאם כל זה היה אפשרי ברשת עם פיקוח וכדומה, זה היה הרבה יותר כייף אבל המצב הנתון הוא שזה בלתי אפשרי כרגע.
lanisomer פורסם ספטמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 בסדר מסכים. מישהו יכול ורוצה להצטרף? (נ.ב. מצטער על קודם זה שלח 3 פעמים ונכבה המחשב אז לא מחקתי...)
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 עומר, רשת VATSIM דאגה לפרט ולהסביר בדיוק מה מותר ומה אסור בכל הקשור לפעילות צבאית ברשת. מצורף לינק למסמך מפורט המסביר מה מותר ומה אסור באופן שאינו משתמש לשני פנים, אנה הקדש 10-15 דקות מזמנך הפנוי ועבור על הכתוב במסמך, אם אתה מתקשה בתרגום אז תגיד ונסייע. http://www.vatsim.net/index.php?eID=tx_ ... 7730741655
lanisomer פורסם ספטמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 תודה. הבנתי את המגבלות, וכנראה שאעשה את הטיסה במולטיפלייר של FSX ולא בוואטסים.