dreamer פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 האם יש לכם מפות אלו בקובץ מחשב (תמונה או PDF וכולי.....) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי פעם אחרונה שהמפות עודכנו היה ב 25-9-2008 גיורא
lior oren פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 צפון :http://www.ifschool.net/fs/cvfr_maps_21/cvfrn21.jpg דרום : http://www.ifschool.net/fs/cvfr_maps_21/cvfrs21.jpg
maor949 פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 ליאור אם תסתכל טוב אתה תראה שזה עדכון 21 משנת 2007 מה שלא רלוונטי בשבילו כי לו יש כבר גרסה משנת 2008 מה שיותר רלוונטי לכרגע
yoni revivo פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 א. איזה מפונקים..פעם היינו טסים עם עדכון בהפרש של 5 שנים לפחות...שום דבר משמעותי לא השתנה תאמין לי ומה שכן, פורסם בנוטאם (נק' דיווח פלג, דרור וכו') ב. בקרוב אמורה להתפרסם מפה חדשה בשיתוף רת"א וח"א. המפה תכלול את כלל הנתיבים במפלס הנמוך של ישראל. סבלנות...
dreamer פורסם אוקטובר 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 מדברים על כך הרבה על בטיחות טיסה והדבר הבסיסי ביותר - מפות - חסרות ??? הזוי הזוי הזוי .
yoni revivo פורסם אוקטובר 2, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 :?: מה בדיוק הבעיה? גם אם היינו משתמשים בעדכון 0 1990 (יש לי אותו אגב ), כולם טסים עפ"י אותה מפה. ישנה הפרדה בין הרשת למציאות. ואגב אני מוכרח לציין שלא אהבתי משהו בגישה שלך. אל נא תשכח שואטיל זה ארגון התנדבותי ואף אחד לא עובד כאן תמורת שכר. תהנה ממה שיש. אם יש לך משהו להציע- תציע או תשפר בעצמך. ואם לא - ...אתה יודע את ההמשך. חוץ מזה מפות IFR שזה קצת יותר קריטי- זמינות באופן מלא.
dreamer פורסם אוקטובר 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 שאפו גדול ל VATIL - אחלה חברי קהילה - אני שמח להיות חלק מקהילה זו. הביקורת שלי כוונה למינהל התעופה האזרחי ולגוף האחראי לפרסומי התעופה. הביקורת שלי שייכת לעולם הטיסה האמיתי. בטיחות טיסה -חשובה ביותר - אלו הם החיים שלנו. :-) גיורא שרבט
Idan Traub פורסם אוקטובר 15, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2010 שאפו גדול ל VATIL - אחלה חברי קהילה - אני שמח להיות חלק מקהילה זו.הביקורת שלי כוונה למינהל התעופה האזרחי ולגוף האחראי לפרסומי התעופה. הביקורת שלי שייכת לעולם הטיסה האמיתי. בטיחות טיסה -חשובה ביותר - אלו הם החיים שלנו. :-) גיורא שרבט זה שאין תמפות בחינם לא אומר שאין מפות.... בלי קשר המפה בחינם זה לא המפגע המשמעותי באזורינו .