yoni revivo פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 סליחה מראש אם זה כבר פורסם- לא ראיתי שמישהו פירסם עדכון... מיקרוסופט הפיצו סרטון נוסף, שמשום מה כרגע לא ממש עובד לי. http://www.microsoft.com/games/flight/ אם זה עובד אצל מישהו- שיפרט לנו מה קורה בכל שניה בנוסף, פורסם FAQ, ובין השאר, כמו שחשבתי- להשמטה של "Simulator" אין שום משמעות מבחינת ריאליזם- אלא עיסקית בלבד. מיקרוסופט (ובצדק) הבינו שהמילה "סימולטור" מפחידה חלק מקהל הגיימרים כי שומעים מיד קונוטציה של משהו מורכב ומסובך. כשלמעשה בפועל אפשר גם וגם בקיצור חברים זה FS לכל דבר ועניין. Q: How does “Microsoft Flight” differ from “Flight Simulator?” Why the new name? What’s changed? A: With “Microsoft Flight” we’re approaching the virtual flight genre from the ground up, with the focus on the universal appeal of the experience of Flight. We believe the simplicity of “Microsoft Flight” perfectly captures that vision while welcoming the millions of existing Flight Simulator fans. The new “Microsoft Flight” retains the full fidelity simulation longtime fans have come to expect while offering all players a whole new look and feel, a wide range of new game play and challenges, persistent experiences and social connectivity. מזל שלא קניתי מחשב חדש ל-FSX :mrgreen: :fist: עדכון: ראיתי..חוץ מלוגו שתופס חצי מה-30 שניות רואים שמיים מעוננים + מטוס וצמרת עץ נראה מרשים סה"כ- נראה שה-FPS נמוך, כנראה שאפילו למיקרוסופט אין מחשב מספיק חזק בשביל זה...
Yarden Gotlib פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 וואלה לא אוהב להשבית שמחות אבל לדעתי בשביל להנות מהמשחק הזה עם פריימים גבוהיים ובלי קטיעות (ואני מדבר רק על הסרטון) צריך לפחות מעבדה של מיקרוסופט קטנה אצלי במרתף... נחכה לפרטים טכניים...
OmriSoudry פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 למי ששאל מה רואים בסרטון - כלום חח. זה סרטון "טיזר" בלבד. רואים תמונה של שמיים וכתוב: "יש שורה של שייקספיר שאומרת - הנשמה שלי היא בשמיים. אתם מכירים את ההרגשה." ואז רואים שבשמיים עובר מטוס קל צהוב, וכתוב: "מייקרוסופט פלייט". פייד למסך שחור. כתוביות רצות. - הסוף - במאי: ביל גייטס, מפיק: ...
dolev_ravid פורסם אוקטובר 9, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2010 עוד פעם צריך להכין לנדקלאס עזוב לאנדקלאס.. עוד הפעם להחליף ת'מחשב?!
Shoval Cohen פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 התפרסם עוד סירטון: http://www.microsoft.com/games/flight למי שלא עובד באתר שלהם, יכול לצפות ביוטיוב.
ohad פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 איזה אדיר FSX חדש הוא נראה אותו דבר ואפילו מגיע עם מטוס ישן צהוב ומגניב עבודה מעולה מייקרוסופט, תמשיכו ככה
dolev_ravid פורסם אוקטובר 28, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2010 איזה אדיר FSX חדשהוא נראה אותו דבר ואפילו מגיע עם מטוס ישן צהוב ומגניב עבודה מעולה מייקרוסופט, תמשיכו ככה עבודה מעולה אין ספק. אני כבר התחלתי לחסוך למחשב ה-I10 החדש שרק הוא יוכל להריץ את הסימולטור (עם 10 פריימים)
Niv פורסם אוקטובר 28, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2010 אני לא רואה הבדל גדול יחסית לFSX ואני לא רואה סיבה להגר לסימולטור חדש ולחכות שיצאו כל התוספים.... עדיף SP3 לFSX... דבר שכנראה לא יקרה.. ולמי שתהה על הפרימיים הנמוכים תעצרו את הסרטון ביוטיוב על 1:00 כמה אוטוג'ן!! ומסלולי הסעה נראים פוטוריאליסטים (?)