Noy Farhi פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 שלום לכולם, עכשיו סיימתי טיסה של שעה על ה747 והיה מעולה. רציתי להגיד תודה גדולה לאמיר פז ודוד בן דוד שעלו לפקח היום בבן גוריון היה פשוט מעולה. אמיר אתה השתגעת היום לגמרי פיינל על ה...מ ו03 בשדה דוב מי היה מאמין חחח ולדוד שעלה מגדל בן גוריון ונתן לי שירות פיקוח מצויין בהקפות על 12 ו21 תודה רבה! אני מקווה לעוד ימים כאלה (: תודה וחג שמח!
arik_25 פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 היה פיקוח מעולה וכמובן שצריכים להודות גם לירדן גוטליב התותח על הפיקוח של אילת ולהראל דקר על קרקע וגם יצא לי לטוס עוד במהלך היום עם גישה עם אלון אבלסון שפשוט כיף להיות תחת פיקוחו וגוטליב שעלה גם הרצליה בצהרים ירדן יתותח!!
Adam Waiser פורסם אוקטובר 2, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 וכמו שנאמר.."לפקח על גישה כשיש מקיפים בהרצליה - זה כמו להיות שומר בקניון כשבא מישהו עם תיק של חיילים" נחשו מי אמר את זה! אההמ... נראה לי אמיר פז לא? זה כבר נכנס לספר "הגיגי פז" שיצא בשנה הבאה בהוצאת סמי ספרים ובניו בעזרת השם בלי נדר
Amir Paz פורסם אוקטובר 2, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 וכמו שנאמר.."לפקח על גישה כשיש מקיפים בהרצליה - זה כמו להיות שומר בקניון כשבא מישהו עם תיק של חיילים" נחשו מי אמר את זה! אההמ... נראה לי אמיר פז לא? זה כבר נכנס לספר "הגיגי פז" שיצא בשנה הבאה בהוצאת סמי ספרים ובניו בעזרת השם בלי נדר חחח סמי ספרים הרגת אותי
Noy Farhi פורסם אוקטובר 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 נו אמיר מי אתמול השתגע אני או אתה? "פיינל על ה...מ ו03 בשדה דוב" \