moti פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 היום בערב עשיתי את הטיסה הראשונה שלי ברשת- השם שלי היה 4X-MOT ביקשתי מרשה להקפות בבן גוריון- הייתי בטוח שההקפות יהיו שמאליות ממסלול 30, אבל בסוף קיבלתי מרשה לימניות ממסלול 30 -המזג אויר היה ערפל עם רוחות חזקות מאוד. הטיסה הייתה ממש קשה ומסובכת אבל עברה בשלום בזכותו של הפקח במגדל- אוהד, שעזר לאורך כל הטיסה מתחילתה ועד סופה. אשמח לשמוע תגובות מטייסים או פקחים שהיו באזור של נתב"ג.
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מזל טוב מוטי זה הקפה ימנית על 12 ואכן אוהד פקח תותח. בכול מקרה נמשיך לעבוד בשיעורים בVFS ותטוס לא רק הקפות בערפל....
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מזל טוב מוטיזה הקפה ימנית על 12 ואכן אוהד פקח תותח. בכול מקרה נמשיך לעבוד בשיעורים בVFS ותטוס לא רק הקפות בערפל.... סתם הערה אתם יודעים שבערפל אין הקפות וטיסות CVFR? סתם לידע כללי טיסת ראיה = לראות ! אם יש ערפל או ענן נמוך גם לא רואים זה לא ראיה... מזל טוב מוטי אוהד באמת פקח טוב
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 שלום מוטי! אני מברך אותך על הטיסה הראשונה שלך ברשת. אני לא אשכח איך הכרתי אותך בהתחלה בICQ... וראיתי איך ביצעת את התהליך ואת ההקפה, והיית מעולה יחסית לפעם הראשונה. כל הכבוד! המשך כך!
Moshico Biller פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אלירן זה בסדר אני לימדתי אותו ואני ימשיך ללמד אותו :wink:
Erez Savir פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מזל טוב מוטי,מקווה שתצליח ונראה אותך הרבה בסרבאינפו לילה טוב. ארז
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מזל טוב מוטיזה הקפה ימנית על 12 ואכן אוהד פקח תותח. בכול מקרה נמשיך לעבוד בשיעורים בVFS ותטוס לא רק הקפות בערפל.... סתם הערה אתם יודעים שבערפל אין הקפות וטיסות CVFR? סתם לידע כללי טיסת ראיה = לראות ! אם יש ערפל או ענן נמוך גם לא רואים זה לא ראיה... מזל טוב מוטי אוהד באמת פקח טוב מי חשב על ראיה בערפל? חשבתי יותר לIFR. ויפה מושיקו שלמדת אותו .
hagay פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אור ואחרים הנה הכללים: 1. קשר עין רצוף עם הקרקע. 2. ראות אופקית של 5 ק"מ בגובה שהוא פחות מ10000 רגל ו-8 ק"מ מעל 10000(לא כל כך קשור אבל דרך אגב) . 3. שמירת מרחק אופקי של לפחות 1.5 ק"מ מהעננים. 4. שמירת מרחק אנכי של לפחות 1000 רגל מהעננים. 5. כשכמות העננים היא מעל 4/8 אז א. שמירת מרחק אנכי של לפחות 1000 רגל מהעננים מתחת לגובה בסיס העננים. ב. אם בסיס העננים פחות מ1500 רגל מעל השדה אסור להמריא או לנחות. לא כל כך קשור אבל- 6. כשטסים בתחום הCTR של השדה אסור לעלות מעל העננים בשום אופן. וכל זה כתוה בפמ"ת. אהה ותקנו אותי אם אני טועה.
E.Z פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 יפה מלמדים הקפות אבל את ההבדל הבסיסי בין IFR ל- CVFR לא מלמדים...ובבן גוריון אגב לא היה היום ללפי דעתי ערפל ורוחות חזקות ...לא בעונה הזאת אתה צריך לטעון את המזג אוויר ש VATSIM משדרת
Moshico Biller פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 הוא טען הוא טען עזרתי לו בהתחברות גם והלך בסדר גם לי קרה שלשלום שעמדתי בחנייה באילת והמזג האוויר "השפיל את אילת" באילת עכשיו איזה 40 מעלות וראו כמו 10 מעלות אביך מאד עננות חזקה עננים אפורים כאילו אמצע החורף והמזג האוויר עוזכן
moti פורסם אוגוסט 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 תודה רבה חברים! אני מקווה עם הזמן לעזוב את ההקפות ולהתקדם לטיסות פנימיות ובינלאומיות...מעניין כמה זמן... בכל מקרה אני רוצה להודות לכל מי שעזר ולימד אותי עד לטיסה הראשונה ברשת: מושיקו, אלירן ואיתי שהיה הראשון שהתנדב לעזור ועזר בתחילת הדרך. ולעוד הרבה אנשים שעזרו בכל התחומים כשביקשתי את עזרתם- והרשימה ארוכה. אז תודה לכולכם!
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 מזל טוב מוטי! יפה מלמדים הקפות אבל את ההבדל הבסיסי בין IFR ל- CVFR לא מלמדים...ובבן גוריון אגב לא היה היום ללפי דעתי ערפל ורוחות חזקות ...לא בעונה הזאת אתה צריך לטעון את המזג אוויר ש VATSIM משדרת אלעד, גם אני עשיתי טיסה בצהריים והיו רוחות ממש חזקות. אתמול בכלל היה מזג אוויר מסריח שמעתי ברדיו שגם טיפיטף באזור השרון
Moshico Biller פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 אין מושג מה קרה אבל התהפך משהו בכדור הארץ גם אתמול וגם היום מזג האוויר מגעיל
Or Netzer פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 מזל טוב מוטי!יפה מלמדים הקפות אבל את ההבדל הבסיסי בין IFR ל- CVFR לא מלמדים...ובבן גוריון אגב לא היה היום ללפי דעתי ערפל ורוחות חזקות ...לא בעונה הזאת אתה צריך לטעון את המזג אוויר ש VATSIM משדרת אלעד, גם אני עשיתי טיסה בצהריים והיו רוחות ממש חזקות. אתמול בכלל היה מזג אוויר מסריח שמעתי ברדיו שגם טיפיטף באזור השרון באיזה עולם אתם חיים? :wink: LOL אני גר במקום שכל מטוס שנכנס לפינל 12 אני רואה אותו חלק מהגישה.. פשוט נקי מעננים