עבור לתוכן
mickey lip

אלעל בשיתוף ואטיל מעניקה צופר לחונכי השת"פ

Recommended Posts

פורסם

אני רוצה להודות באופן אישי לכל מי שלקח חלק בחונכות השת"פ עד היום

על השעות הרבות

על ההתמדה

על הנתינה האינסופית

על היותכם נבחרת הייצוג של ואטיל בעולם התעופה האמיתי

תודה.

ולמי שלא מבין על מה הרעש...

ובכן, לאחר שנים של ניסיונות , הצלחנו בשיתוף ק.ר אלון פרג וקברניט אייל רובין לארגן לחונכי השת"פ צופר על כל הדרך הארוכה

שבא אתם הולכים איתנו יד ביד, ומשקיעים מזמנכם לטובת השת"פ.

ישנם חברים רבים אשר עברו איתנו ביחד מספר לא מועט של קורסים ועל כך אנו ( מנהלי הציים,רן ,אלעד ואנוכי) , אני ( מנהל השת"פ) , וחברת אלעל רוצים להודות לכם.

חברת אלעל מעניקה לכם כרטיסי טיסה לאילת , כולל ביקור בתא הטייס.

הכרטיסים הינם הלוך חזור לאמצע השבוע בלבד.

אפשר לטוס ולחזור באותה טיסה.

אפשר לטוס בבוקר ולחזור בערב.

אפשר לטוס ביום ב, ולחזור ביום ד, אין בעיה, לשיקולכם.

אני מבקש להעביר אלי למייל ולכתב את אלון בימים הקרובים על תאריך שאתם קובעים לטיסה למהלך 3 החודשים הקרובים.

אביחי קור

אמיר שפירא

בוקי זאב

אבשלום סעדון

ירדן ענתבי

אלמוג עטר

אלון ברנע

יונתן פרלמוטר

בשם חברת אלעל וחטיבת ואטיל אנו מאחלים לכם טיסה נעימה :lol:

שאר חברי השת"פ, אני מקווה שנצליח לארגן גם לכם כרטיסים לסבב הבא.

פורסם

שלום לכולם

טוב מאוחר מאשר אף פעם.

נושא טיסות הצ'ופר עלה בעבר פעמים רבות, והגיע כמעט למימוש, בתמיכת כל הגורמים המבצעיים וההדרכתיים באל על, עד רמת הסמנכ"לים.

כמובן שהמנוע העיקרי שסייע היה קברניט איל רובין, אשר פתח את הדלתות, גם כאשר לא היו דלתות כלל...

כמו שקורה לא אחת בארגונים גדולים - נפלנו במנהלות, ובעיקר בנושא הבינלאומי, הכולל רישום כניסה בארץ היעד ועוד דברים.

למרבה השמחה (הכפולה והמשולשת) פתחנו את הקו לאילת, המאפשר לממש את הנושא. מכיוון שכל המחסומים הוסרו כבר בעבר, היה יחסית קל עכשיו לקבל את שמונת הכרטיסים, ואני מאמין שבהמשך השת"פ נוכל לקבל עוד.

זוהי תודה קטנה מאיתנו באל-על לכם, על שותפות אמיתית ועל נתינה בהתנדבות. אני מאמין שעוד נמשיך ונרחיב את היקף הפעילות וגם את האופן שבו אנו אומרים תודה, כמו אירוע זה.

מאחל טיסות נעימות למאושרים,

להתראות

אלון

פורסם

אני מבקש בכל חברי צי 767 לא להתלהב יותר מידי מדובר סך הכל ב EKD ברוב המיקרים או EK משהו....:-)

סתם סתם תהנו זה מגיע לכם ! ואל תקנו שום דבר בקפיטריה שבשדה אילת- פשוט עושק מה שהולך שם!

המון תודה לאייל ואלון על המאמץ האדיר להרים את הדבר הזה

ולכל חברי השת"פ שנותנים את הנשמה ב5-6 שנים האחרונות !

פורסם
אני מבקש בכל חברי צי 767 לא להתלהב יותר מידי מדובר סך הכל ב EKD ברוב המיקרים או EK משהו....:-)

סתם סתם תהנו זה מגיע לכם ! ואל תקנו שום דבר בקפיטריה שבשדה אילת- פשוט עושק מה שהולך שם!

המון תודה לאייל ואלון על המאמץ האדיר להרים את הדבר הזה

ולכל חברי השת"פ שנותנים את הנשמה ב5-6 שנים האחרונות !

וואו וואו וואו!

באמת כל הכבוד!אני שמח להיות חלק מהשת"פ הזה כ"כ!כסוד הוא לי!

גם לחברים שלי בשת"פ,כל הכבוד!

פורסם

ראשית תודה לאלעל, קב. אייל רובין, ק"ר אלון פרג וקב"ו מיקי ליפ

על העבודה הקשה שנושאת היום פירות.

תודה ענקית לכל חברי השת"פ שכמו שאלעד אמר, נתנתו ונותנים את הנשמה

בכל קורס.

עמלתם קשה המתנתם בסבלנות ומעבר להנאה ולידע העצום שזכיתם בהם עד היום, גם תזכו לצ'ופר מהנה ומלמד.

שוב תודה ומי יתן ויהיה איזה 75 לאילת :)

פורסם

תודה מקרב לב לחברת אל על ולאנשי ואטיל שעמלו קשה עד שהנושא הגיע לביצוע.

רק אתמול בלילה בסימולטור ביצענו אני ונוי פרחי עם ה"מלכה"במסגרת "מועדון ה744" הקפות TOUCH AND GO באילת. אני עם הELD כמובן בצבעים של אל על ואני חשבתי בליבי שזה דבר שבעולם האמיתי לא מתבצע באל על.אז הבוקר התעוררתי וגיליתי את הצ"ופר שכן מתבצע בעולם האמיתי באל על ועל כך תודה.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

יפה ומרגש מאוד לראות את פירות שיתוף הפעולה אל על\ואטיל ,בהצלחה לכולם בהמשך השת"פ ולזוכים המאושרים זו ברכה ותודה לעמלכם. =D>

פורסם

וואו איזה יופי. מיקי רן ואלעד כל הכבוד. תודה גם לאלון ולאייל רובין על ההשתדלות למען חברי השת"פ.

ולכל המצ'ופרים החבר'ה שבאמת השקיעו מזמנם וממרצם - תהנו. אתם בהחלט ראויים!!

פורסם

כל הכבוד..! =D>

תודה לכל מי שלקח ולוקח חלק בשת"פ ובמאמצים מאחורי הקלעים להוציא את הצ'ופר הזה לפועל. בהחלט הפתעה נעימה בעיקר אחרי שחוזרים משבוע קשה בבסיס :]

מצפה כבר להמשיך להשתתף בפרויקט ברגע שיתחדש..

פורסם
מה זאת אומרת אין תמונות?

פעם אחרונה שאתה טס.......

כשאין רשות אז אין..

צחקתי

היה לי ברור

אני אשתדל לסדר גם לזה אישור מיוחד

למרות שבסופו של יום זאת החלטה של הקברניט

פורסם

שלום חברים

אני שמח ששתי הטיסות הראשונות עברו באופן חלק יחסית, עדיין יתכנו חריקות.

כשקיבלנו את רשימת המתוכננים לטוס גילינו שמיקי, רן ואלעד נשכחו בחוץ. אלעד הצליח לסדר לעצמו טיסה כזו בתוקף היותו עובד אלעל ומכיוון שלא סביר שמיקי ורן לא יחוו טיסה שכזו, הוספנו שני כרטיסים עבורם.

תודה מיוחדת לאלעד שמתאם כל טיסה בנפרד ומאפשר את ביצוע הפרויקט. לא הבנתי כמה מורכב התיאום ורק הסיוע הצמוד שלו גורם לכך שזה יצליח.

להתראות

אלון

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...