dx-doh פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 למה למרות שממזמן אומנם אבל עדין... יש את הגירסה FSX שזה החדש יותר... (מFS2004) והרב לפי מה שראיתי עדין בישן או לפחות יותר זמן בו למה זה? :roll: :?:
4X-STA פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 אני יכול לומר לך בתור מישהו שעבר לסימולטור 2004 לפני כחודש מ X. 1) כי לא לכולנו המחשב מחזיק את ה X בצורה שמאפשרת טיסה נוחה 2) כי ב 2004 הגרפיקה (לדעתי) יותר טובה והפריימים בשמיים 3) כי כשתנסה להטיס מטוס כבד ב X רוב הסיכויים שהוא יקרטע
lanisomer פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 אני גם עברתי ל fs9 מ X ואני מרגיש בהבדל בפריימים (למרות שאחרי שמתרגלים לX FS9 נראה ברזולוציה נמוכה...). המשחק רץ הרבה יותר מהר והוא גם הרבה יותר קל לתפעול מX
dx-doh פורסם אוקטובר 20, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 שמעו אני חייב לאמר שלמרות שלא שיחקת אף פעם בFS2004 אני רק יודע שכל הדברים שאמרתם על FSX נכונים... ניראה לי אני יעבור גם זה באמת מציק איך שהמשחק קטוע... תודה רבה
אורח פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 אתם מדברים שטויות. אין פלא שב2004 הפריימים בשמיים הוא יצא לפני שש שנים! בקשר לגרפיקה, אני לא חושב שיש פה מקום לוויכוח. בכל מקרה, היום כל מחשב נורמלי במחיר מינימלי של 2500-3000 ש"ח יכול להריץ את FSX בהגדרות טובות מאוד.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 מי שמתמקד במטוסים קלים ברור שעדיף לטוס בFSX. אבל מי שמתמקד בכבדים דעתי האישית עדיף FS9 בגלל הפריימים שהם מאוד גבוהים וזה יתרון. (לי אישית יש מחשב שמריץ את FSX בלי שום בעיה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר בFS9. אחד הדברים שגורמים לי להישאר בFS9 בגלל שהוא מאוד קליל,פחות בעיות בסימלטור,פחות נפילות בטיסות. (לפי דעתי יש הרבה תוספים חינמים לFS9 שעושים את הסימולטור יותר יפה מ FSX)
Tal Peleg פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 תשמעו יש המון תוספים שמשפרי את FS9 יש GE,NE,REX שזה שילוב נמצח וגם יותר נוח להריץ 747 שם מאשר בX
תומר עינבר פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 קודם כל רוב הדיון פה הוא מבוסס FXP. ולשאלתך, FSX הוא סימולטור כבד מאוד לאותם חבר'ה בעלי מחשבים בינוניים ישנים, זאת הסיבה שהרבה יותר קל להשאר עם ה-FS2004 הידידותי. מרבית המשתמשים בעת שדרוג או קניית מחשב חדש עברו לצמיתות לסימולטור החדש, כמעט והפסיקו את השימוש ב-FS2004 ועד הסרתו לתמיד. הסוד כאן הוא מחשב חזק שיכול להריץ בקלות את FSX בגראפיקה מירבית.
dolev_ravid פורסם אוקטובר 25, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2010 מי שמתמקד במטוסים קלים ברור שעדיף לטוס בFSX.אבל מי שמתמקד בכבדים דעתי האישית עדיף FS9 בגלל הפריימים שהם מאוד גבוהים וזה יתרון. זה הענין! מי שאוהב את המטוסים הקלים. הX תפור עליו.... ואם אתה אדם של מטוסים כבדים... אז ה-FS9 יתן לך את הפתרון הכי טוב!
David Misha פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 לי יש אחד שמריץ F9 ואחד שמריץ FSX (על הקוקפיט), אני אישית מעדיף עדיין את ה FS9 בגלל ה 3225 סינרים שמותקנים בו !! ב FSX צריך להתחיל הכל מהתחלה. (3225 זה לא בצחוק או הגזמה)
nuriel77 פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 קודם כל רוב הדיון פה הוא מבוסס FXP.ולשאלתך, FSX הוא סימולטור כבד מאוד לאותם חבר'ה בעלי מחשבים בינוניים ישנים, זאת הסיבה שהרבה יותר קל להשאר עם ה-FS2004 הידידותי. מרבית המשתמשים בעת שדרוג או קניית מחשב חדש עברו לצמיתות לסימולטור החדש, כמעט והפסיקו את השימוש ב-FS2004 ועד הסרתו לתמיד. הסוד כאן הוא מחשב חזק שיכול להריץ בקלות את FSX בגראפיקה מירבית. אם הדיון מבוסס FXP צריך לשנות את העניין, לא? :-) שלא נגיע למצב כזה חלילה. למעשה, מקרים שגם עם מחשב חזק, אם אתה לא שומר אותו "אקסלוסיבית" לסימולטור, הביצועים יידעכו עם הזמן. עוד לא יצא לי לראות אחד ששומר את המחשב "כמו שצריך" לסימולטור . תמיד נוטים לערבב חלב ובשר. זה כולל אותי. אז מדי פעם אני גם נאלץ לבצע ניקיון ולהפטר מדברים לא נחוצים ולבדוק שהסימולטור עובד בצורה חלקה (עם "כבדים") הצעתי בעבר פתרון שעלול להקל על משתמשי FSX (וגם FS9) - פשוט ליצור חשבון חדש בוינדוס. מה שקורה זה, תהיה הפרדה של כל התוכנות והדברים הלא נחוצים שהיו נטענים לכם בפרופיל הרגיל שלכם. ממליץ שתתקינו FSX על הפרופיל החדש, וכאשר תרצו לצאת לטיסה תעשו LOGOUT לשם ה"רגיל" שלכם וכנסו לחשבון החדש שיצרתם רק לסימולטור. ככה תמנעו טעינה של כל הדברים ה"לא נחוצים" שמצטברים במשך הזמן אצל כל אחד בחשבון הרגיל. ותשתדלו לא להתקין דברים לא נחוצים על החשבון הזה. כמובן שבכדי שזה יעבוד צריך לדאוג שכל ההתקנות שנעשו בחשבון הקודם באמת הותקנו "just for me" ולא ל "all users".(חוץ ממה שבאמת צריך בחשבונות אחרים) קרטועי סימולטור: הגדרה לא נכונה במחשב (העיניינים לא מסודרים "אופטימלית"). למשל: יש אנטי וירוסים שאם לא תכבה את פעולתם בזמן טיסה, אתה תרגיש קרטועים מדי פעם כל I\O להארדיסק עלול ליצור קרטועים. יש לדאוג שההארדיסק תמיד מאוחה. יש לדאוג שאף תוכנה לא נחוצה לא עובדת בזמן טיסה. מתוך ניסיון אני רואה שלא כולם מקפידים לסגור את כל התוכנות. מה גם שהרוב בכלל לא יודעים איזה ישומיים רצים להם כרגע במחשב ומה עושה כל אחד (סכנת וירוסים) ד"א לצורך תזכורת ותחזוקת המחשב ובהזדמנות זו (למה לא): עשו לכם יום ניקיון היום, הורידו את התוכנה החינמית http://www.malwarebytes.org/ בצעו סריקה וניקיון וודאו שהכל כמו שצריך. מחשב צריך תחזוקה, בעיקר עם משחק "כושל טכנית" כמו FSX.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 לי יש אחד שמריץ F9 ואחד שמריץ FSX (על הקוקפיט), אני אישית מעדיף עדיין את ה FS9 בגלל ה 3225 סינרים שמותקנים בו !!ב FSX צריך להתחיל הכל מהתחלה. (3225 זה לא בצחוק או הגזמה) מסכים, כמות הסינרים שיצאה לFS9 היתה עצומה, בFSX עד היום לא הצליחו להדביק את הכמות הזו, שלא לדבר על זה שהסינרים החינמיים כמעט נעלמו כליל מהעולם
David Misha פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 עוד לא יצא לי לראות אחד ששומר את המחשב "כמו שצריך" לסימולטור . תמיד נוטים לערבב חלב ובשר. זה כולל אותי. אז מדי פעם אני גם נאלץ לבצע ניקיון ולהפטר מדברים לא נחוצים ולבדוק שהסימולטור עובד בצורה חלקה (עם "כבדים") נוריאל, כנראה שלא יצא לך לראות הרבה משתמשים אני מכיר אחד שיש לו מפלצת של 8000 שח עם הטכנולוגייה הכי מתקדמת רק לסימולטור !!
dx-doh פורסם אוקטובר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 טוב חבר'ה אני קניתי אתמול FS2004 המחשב מריץ את המשחק מצוין חסרון יחיד שאני עוד לא קניתי גויסטיק אז אני הייתי משחק בFSX עם העכבר ופה אני לא מוצא גם איך אפשר לשחק עם עכבר (רק במקלדת) אז עם מישהו יודע איך אפשר לעביר לשליטה של העכבר שיגיד לי כי העלתי על זה נושא ואף אחד לא אמר לי מה אפשר לעשות תודה