Ido Rahav פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 שלום לכולם, לצערי התבטל המפגש עקב תשלום שנתי אשר נדרש להטסה. בעלי המנחת לא מאפשרים הטסה חד פעמית ללא תשלום והתשלום כולל מנוי שנתי לקלוב התעופה וכן גם מנוי שנתי להטסה במנחת. עמכם הסליחה.
niv solomon פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 אני יגיע כנראה אפילו עם הטיסן 50 סמ"ק ועוד טיסן.. אני יכול בשישי מהצהריים ועד הערב. ובשבת מהבוקר ועד הערב. חב'רה המפגש נועד לכול אלה שמטיסים טיסנים וגם לאלה שרוצים לראות ולהיתרשם.
uvdude פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 אשמח מאוד להגיע למרות שאני לא מטיס! שאלה - תהיה אפשרות שמישהו יתארגן על להביאטיסן פשוט יחסית כדי לתת ללא-מטיסים להתנסות קצת?
lior oren פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 יש לי טיסן אבל זה ממש רחוק אני גר בדרום ואין לי איך להגיע . עדיף שתעשו את זה במרכז (מנחת ראשון)או משהו..
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 20, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2010 יוזמה מבורכת, אם יש משהו שאני יכול לסייע אז בכיף.
Amir Paz פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 רעיון אדיר - פתח מצויין להוספת חברים למעגל. אני חושב שיהיה מצויין אם בעלי הטיסינים יאפשרי לכאלו שאין להם טיסינים להתנסות בהטסה - הכל במסגרת התקציב והאומץ הנדרש וברקע - נצליח גם לספר לשאר אורחי המנחת על חטיבת VATIL... (חולצות חובה!!) בהצלחה!
Nadav פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 בעקרון אני במילואים, אבל אם אני בדיוק אהיה בחופש אני אוציא את הבננה המאובקת ואנסה להתניע אותו איתכם. אם הוא יתניע, אין לי שום בעיה לתת לכל המעוניין כמה סיבובי הדרכה למי שרוצה לדעת-הסימון שלו הוא 4X-L. אל תשאלו למה ואל תחפשו את התמונה ב-jetphotos... שלומי-אם אתה צריך טרמפ, דבר איתי (בהנחה שאני לא אהיה במילואים)
תומר עינבר פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 אגיע עם הטריינר הנערץ שלי. דרכי הגעה: כפר גלים, דרומית לחיפה בצומת כפר גלים נכנסים לכביש עפר המוביל אל המסלול. הטסה לחברי קלוב התעופה בלבד, יש לשלם דמי חבר שנתיים לעמותה המפעילה את המסלול. (כנראה בזכות שאנחנו מגיעים חד פעמי לא נצטרך לשלם). קיימים ספסלים וסככה. ימי פעילות שישי שבת, אין להטיס לפני 8:00 טיסני דלק. *נלקח מהאתר Efly.co.il.
zvi rodes פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 אני מציע לקיים את המפגש ביום שבת בשעות הבוקר 10-11 ,במידה ויוחלט על שבת סביר להניח כי אבוא .
תומר עינבר פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 אני מציע לקיים את המפגש ביום שבת בשעות הבוקר 10-11 ,במידה ויוחלט על שבת סביר להניח כי אבוא . צודק ב-100%, זה נוח גם לי. בצהריים חום איימים, בבוקר עוד אפשר לסבול.
Ido Rahav פורסם אוקטובר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 אני מציע לקיים את המפגש ביום שבת בשעות הבוקר 10-11 ,במידה ויוחלט על שבת סביר להניח כי אבוא . מסכים בהחלט רק רצינו לחכות ולראות מה אתם מעדיפים בעקבות רצונם של רוב החברים, שונה יום המפגש ליום שבת ה6 לנובמבר
Shlomlux2 פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 שאלה - תהיה אפשרות שמישהו יתארגן על להביאטיסן פשוט יחסית כדי לתת ללא-מטיסים להתנסות קצת? רק תבקש... קיבלת יום הדרכה על טיסן... ואם אני סוף סוף אחליט להשמיש את הטריינר הכי טוב בעולם, יהיה לך גיוון הדרכתי. שלומי-אם אתה צריך טרמפ, דבר איתי (בהנחה שאני לא אהיה במילואים) חחח... יש לי את הנושאת טיסנים שלי, תודה. אההה, ובמידה ואני לא אהיה במיל'... מקסימום אני אדאג לאיזה יעף מסק"רים שיחפשו את המטרה עליה הוזנקו. ובשביל אמיר, נקים עמדת ריל-פלייט און-ליין להטסות טיסנים וירטואליות :mrgreen:
Noy Farhi פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 יש לי טיסן אבל זה ממש רחוק אני גר בדרום ואין לי איך להגיע .עדיף שתעשו את זה במרכז (מנחת ראשון)או משהו.. למיטב זכרוני צריך לשלם בשביל להטיס במנחת ראשון...
Ido Rahav פורסם אוקטובר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 יש לי טיסן אבל זה ממש רחוק אני גר בדרום ואין לי איך להגיע .עדיף שתעשו את זה במרכז (מנחת ראשון)או משהו.. למיטב זכרוני צריך לשלם בשביל להטיס במנחת ראשון... זה כבר לא עקרוני לנו. המנחת הנבחר הוא מנחת כפר גלים
niv solomon פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 שלומי תוכל אולי להביא את הלפטופ עם השלט? כרגע אני יגיע ב90 אחוז עם הטיסן החדש של ה50 סמ"ק ואולי אני יביא גם עוד טיסן פחות גדול אבל אפשר לאיתו יותר תרגילים...
Ofir Lavi פורסם אוקטובר 21, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2010 יש לי שלושה חברים ממש רציניים בהטסת טיסנים אוכל להביא אותם בשביל החוויה שלהם ושלכם
Ido Rahav פורסם אוקטובר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 בעקבות הביקוש ליום שבת נקבע כי המפגש יתקיים ביום שבת ה6 לנובמבר החל מ השעה 9:00 נשמח אם כל מי שיגיע, יגיב לשרשור זה וירשום: סוג הטיסן/מטוס: תדר: שעת הגעה מוערכת:
תומר עינבר פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 טריינר/ Sky Raider Mach I תדר: 2.4Ghz. אגיע ב-9.
Amir Gluzman פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 אני אשמח להגיע. אם יש מישהו שמגיע,נתיב הנסיעה שלו עובר בראשל"צ ויוכל לאסוף אותי שייצור קשר בפרטי. תודה מראש.
niv solomon פורסם אוקטובר 26, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 EDGE 540 50CC שלט 2.4 אני יגיע לקראת 10
Ido Rahav פורסם אוקטובר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2010 חברים שימו לב כי שונה תאריך המפגש. התאריך שונה לשבוע לאחר מכן ביום שבת ה13 לנובמבר. התאריך שונה עקב מספר חברים אשר לא יכלו להגיע. נשמח אם תכתבו מחדש האם תגיעו. תודה רבה!
Nadav פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 חברים שימו לב כי שונה תאריך המפגש.התאריך שונה לשבוע לאחר מכן ביום שבת ה13 לנובמבר. התאריך שונה עקב מספר חברים אשר לא יכלו להגיע. נשמח אם תכתבו מחדש האם תגיעו. תודה רבה! ממש חבל. סידרתי את היציאה מהמילואים כדי להגיע ב-6.11.10 ועכשיו גיליתי שהתאריך שונה. לצערי ב-12.11.10 אני כבר חוזר למילואים ולכן לא אוכל להגיע. היוזמה ברוכה בהחלט, אני מקווה ובטוח שתהנו. רק להבא, עצה קטנה: אם נקבע תאריך, כדאי לשקול בכובד את הזזתו רק כדי להתאים זאת לצרכיהם של מספר קטן של אנשים. זה עלול לפגוע בהגעה של חברים אחרים. משמע-לא תמיד התועלת עולה על הצורך... תהנו ותודה על היוזמה. אולי פעם הבאה אצליח להגיע.
Ido Rahav פורסם נובמבר 5, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 חברים שימו לב כי שונה תאריך המפגש.התאריך שונה לשבוע לאחר מכן ביום שבת ה13 לנובמבר. התאריך שונה עקב מספר חברים אשר לא יכלו להגיע. נשמח אם תכתבו מחדש האם תגיעו. תודה רבה! ממש חבל. סידרתי את היציאה מהמילואים כדי להגיע ב-6.11.10 ועכשיו גיליתי שהתאריך שונה. לצערי ב-12.11.10 אני כבר חוזר למילואים ולכן לא אוכל להגיע. היוזמה ברוכה בהחלט, אני מקווה ובטוח שתהנו. רק להבא, עצה קטנה: אם נקבע תאריך, כדאי לשקול בכובד את הזזתו רק כדי להתאים זאת לצרכיהם של מספר קטן של אנשים. זה עלול לפגוע בהגעה של חברים אחרים. משמע-לא תמיד התועלת עולה על הצורך... תהנו ותודה על היוזמה. אולי פעם הבאה אצליח להגיע. היי נדב, מצטער על שינוי התאריך אך המפגש לצערי הרב התבטל עקב אי וודאות עם מפעילי המנחת. בכדי להטיס במנחת, יש צורך במנוי חודשי לקלוב התעופה וכן גם מנוי שנתי להטסה במנחת בעקבות כך, התבטל המפגש