eliv פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 אנחנו בחיל רוצים לממש לדמות את המציאות הצבאית,שלדעתי יותר מאתגרת מטיסה מA לB.אתה אומר שאין מקום למשהו ושיש פלטפורמות אחרות בשבילו,אני יכול לומר לך בעניין הטייסת שלי שFS זו הפלטפורמה המתאימה ביותר לביצוע הפועולות הללו. השאלה שלי אינה קנטרנית ...אלא להיפך להבין את העניין. נכון שטסים מנקודה א לנקודה ב,, אבל בטיסה אזרחית ברשת , האדרנלין כולו מתרכז בהמראה ובנחיתה ופיקוח אנושי מעצים את החוויה פי כמה וכמה. בטיסה צבאית (לא מנהלתית) , הנחיתות וההמראות בטלות בשישים.. רוב "האדרנלין" מתרכז בפעולות ובמשימות שאתה עושה. לכן לא ברור לי איזה ערך מוסף יש לטיסה ברשת שמגבילה אותך ולמעשה לא מאפשרת לך כלום אלא רק לטוס מנקודה א לב. הרי הפקחים הם לא תחליף לבקרה (מי שמכיר את טיסות הרשת בפלקון יודע בדיוק איזה הבדל יש בטיסה כאשר יש awacs אנושי לעומת AI). שוב.. יכול להיות שאין לי מספיק ידע כדי לדעת מה בדיוק עושה חיל האויר ברשת (ושוב אני מדגיש ברשת) . אשמח להתעדכן
Adam Waiser פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 אנחנו בחיל רוצים לממש לדמות את המציאות הצבאית,שלדעתי יותר מאתגרת מטיסה מA לB.אתה אומר שאין מקום למשהו ושיש פלטפורמות אחרות בשבילו,אני יכול לומר לך בעניין הטייסת שלי שFS זו הפלטפורמה המתאימה ביותר לביצוע הפועולות הללו. השאלה שלי אינה קנטרנית ...אלא להיפך להבין את העניין. נכון שטסים מנקודה א לנקודה ב,, אבל בטיסה אזרחית ברשת , האדרנלין כולו מתרכז בהמראה ובנחיתה ופיקוח אנושי מעצים את החוויה פי כמה וכמה. בטיסה צבאית (לא מנהלתית) , הנחיתות וההמראות בטלות בשישים.. רוב "האדרנלין" מתרכז בפעולות ובמשימות שאתה עושה. לכן לא ברור לי איזה ערך מוסף יש לטיסה ברשת שמגבילה אותך ולמעשה לא מאפשרת לך כלום אלא רק לטוס מנקודה א לב. הרי הפקחים הם לא תחליף לבקרה (מי שמכיר את טיסות הרשת בפלקון יודע בדיוק איזה הבדל יש בטיסה כאשר יש awacs אנושי לעומת AI). שוב.. יכול להיות שאין לי מספיק ידע כדי לדעת מה בדיוק עושה חיל האויר ברשת (ושוב אני מדגיש ברשת) . אשמח להתעדכן תרשה לי להיות רגע לא ענייני כמי שמכיר מעט את המערכת קצת קשה לי עם העובדה שפתחת שרשור חדש משרשור שננעל יש סיבה טובה מאד לדעתי מדוע השרשור ההוא ננעל ובתחושה שלי פתיחת שרשור נוסף תביא לאותם מקומות בדיוק. אז לא חראם? הדיון הזה כמו שודאי שמת לב תמיד מגיע פה בסוף לטונים גבוהים. המלצתי לך להבא (כיוון שכדור השלג הזה יתחיל להתגלגל מחדש כאן עד סופו הצפוי) לנסות להבין מדוע שרשורים ננעלים, לכבד את ההחלטה הקשה (אני יודע הייתי שם) של מנהלי הפורום להפסיק דיונים באמצע ולא להוסיף מעמסה נוספת על כתפיהם ולהמשיך את הדיונים בפרטי עם האנשים הרלוונטים אם תחפוץ בכך. תודה מראש אחד שיודע.
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 24, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 אני חושב ש.............. שיאללה תפסיקו לבהות מול הפורום ולכו לטוס. צבאי, אזרחי, מצידי תשימו צביעה של שודדי ים. העיקר תטוסו...
eliv פורסם אוקטובר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2010 הדיון הזה כמו שודאי שמת לב תמיד מגיע פה בסוף לטונים גבוהים. המלצתי לך להבא (כיוון שכדור השלג הזה יתחיל להתגלגל מחדש כאן עד סופו הצפוי) לנסות להבין מדוע שרשורים ננעלים, לכבד את ההחלטה הקשה (אני יודע הייתי שם) של מנהלי הפורום להפסיק דיונים באמצע ולא להוסיף מעמסה נוספת על כתפיהם ולהמשיך את הדיונים בפרטי עם האנשים הרלוונטים אם תחפוץ בכך.תודה מראש אחד שיודע. קיבלתי , תודה.. אפשר גם לנעול את זה
dolev_ravid פורסם אוקטובר 25, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2010 אני חושב ש..............שיאללה תפסיקו לבהות מול הפורום ולכו לטוס. צבאי, אזרחי, מצידי תשימו צביעה של שודדי ים. העיקר תטוסו... איזה יופי! סוף סוף מישהו מדבר לעניין! אל תכנסו לכל הקטנות האלה.. תפעילו את ה FSX ויאללה לטוס!
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 25, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2010 קצת טעימות מלא רק A TO B: חבילת חימוש (שד"א כל הזמן רק משתפרת): http://www.youtube.com/watch?v=-vDLyXe2R-E http://www.youtube.com/watch?v=Z1lkbj5phtA מכ"מ משודרג (1 ל-1 כמו במטוס האמיתי): http://www.youtube.com/watch?v=r052XkQKEbc ועוד ועוד אמנם זה לא פאלקון אבל זה בהחלט בכיוון - השילוב של זה עם בקרה ריאליסטית בהחלט נותן תחושב של חי"א וממש לא טיסה A - B ללא עוקץ כמו שאתה מתכוון :-) המשך שבוע נעים
eliv פורסם אוקטובר 25, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2010 אוהד תודה.. שמח שהבנת את כוונתי בהחלט ענית לי על מה ששאלתי
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 25, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2010 בשמחה, כמו-כן לחיה"א הוירטואלי יש עמדת בקרה מיוחדת שמבקרת רק עליו במהלך תרגולים/פ"מ ונקראת "שולט" אולי שמת לב אליה מדי פעם ברחבי הרשת - עמדה זו בעצם מדמה את כלל העמדות שקיימות במציאות למטוסים הצבאיים (לא ניכנס לפירוט שלהם ולתפקידן פה מחמת ביטחון מידע)...