עבור לתוכן
Liaz Kamper

"קלים בלילה" - נתחיל ב-CTP כחול לבן

Recommended Posts

פורסם

ליעז, כל הכבוד על הארגון ותודה רבה מאד נהנתי לראות תנועה בהרצליה הערב.

רק טיפה לפעם הבאה: להתחיל טיפה יותר מוקדם כי מה לעשות, לעלות לטיסה בעשר עם ססנה זה טיפה צפוף.

אה ותרשום אותי לאיזה מגדל שתרצה פעם הבאה :)

פורסם
רק טיפה לפעם הבאה: להתחיל טיפה יותר מוקדם כי מה לעשות, לעלות לטיסה בעשר עם ססנה זה טיפה צפוף.אה ותרשום אותי לאיזה מגדל שתרצה פעם הבאה :)

ירדן, תודה באופן אישי על הפיקוח.

לגבי השעה, אני מקבל שנקדים במעט בפעם הבאה. לא יותר מחצי שעה, על מנת לאפשר בכל זאת

לבעלי משפחות "לסגור עניינים" בבית ולהתיישב בכיף לטוס.

ולגבי המגדל, קטונתי מלשבץ פקחים. אבל אני מקווה שהאירוע הזה הוכיח שזו הזדמנות

נפלאה לתרגל עומס גבוה במגדלים ואזורים פיקוח שהם לא בן-גוריון ו-TMA הקלאסיים.

אני מאד שמח שגם תחום הפיקוח בחטיבה הרוויח, ולא רק טייסי הקלים.

פורסם

מצטער מאוד על שלא השתתפתי ביוזמה הברוכה,חזרתי בשעות הערב המאוחרות מחופשה בים המלח ,לא יודע למה חלפו ביעף נמוך בשעות הלילה מכיוון מזרח למערב מעל בית המלון בו לנתי 5 מטוסי F-15 הרעש היה חזק ביותר ,האם סביר שנתיב הטיסה של מטוסי ח"א עובר מעל בתי המלון? כנראה שאלה לא היו טייסי ח"א הוירטואלים :roll: להתראות בטיסות הבאות.

פורסם

בהחלט יוזמה מעניינת - אם כי העומס על פלוטו היה לא יאמן - אי אפשר היה להשחיל מילה אם כי הפקח של פלוטו עמד יפה בעומס.

לצערי נאלצתי באמצע לנתק מגע לטובת טיסה אחרת... :-)

מחכה לפעם הבאה

פורסם
מצטער מאוד על שלא השתתפתי ביוזמה הברוכה,חזרתי בשעות הערב המאוחרות מחופשה בים המלח ,לא יודע למה חלפו ביעף נמוך בשעות הלילה מכיוון מזרח למערב מעל בית המלון בו לנתי 5 מטוסי F-15 הרעש היה חזק ביותר ,האם סביר שנתיב הטיסה של מטוסי ח"א עובר מעל בתי המלון? כנראה שאלה לא היו טייסי ח"א הוירטואלים :roll: להתראות בטיסות הבאות.

לא כל דבר צריך לפרסם באינטרנט.

פורסם
היתה פשוט חוויה מדהימה. אני גאה במשפחת ואטיל על ההוכחה שיש גם לתעופה

הקלה אוהדים רבים. אני מוסיף גם שמץ פטריוטיות - אפילו בסינרי זה מרגש לראות את

הכנרת נגלית מאחורי התבור.

המון תודה לכל הטייסים שבאו לטוס איתנו הערב :) . היה שילוב נפלא של הרבה תנועות מגוונות,

באיזור הצפון. בדיוק מה שתכננו.

היה מקסים

אני עליתי קצת לפניכם. עשיתי את חיפה -פיק.

הרגשתי כל כך עייף שהייתי חייב לעלות לפני.

והייתה תנועה.

אכן יש במה להתגאות :)

פורסם
שכחתי שיש היום ליגת אלופות... לא נורא בפעם הבאה, תהנו!

פיהוק...

מה שנכון נכון, בדיעבד הייתי צריך לבוא לטוס... :drinking:

יאללה טיסה הבאה אתה מוזמן לחדש מסורת במיני קוקפיט שלי :) הבירה עלי :drinking:

פורסם

לא כל דבר צריך לפרסם באינטרנט.

צודק,אז לא הייתי בים המלח,הייתי בים המוות :wink: ומעלי חלפו צסנות :airplane: :-#

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...