Shachar Hzkelevich פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 טוב כמו שכבר סיפרתי היה תרגיל אתמול בנתב"ג ושמו בישראל יסעור 2010. אני השתתפתי בתרגיל בתור כבאי מתנדב מטעם שירותי כבאות תל אביב. הנה כמה תמונות שרציתי להראות לכם... קחו בחשבון שיש תמונות לא רק של המטוסים אלא גם של התרגיל עצמו. צלמים: דניס צימבליוק שחר חזקלביץ' אבנר בן מנחם ומערכת NRG תהנו... מי מזהה באיזה אזור אנחנו נמצאים בשדה? אני בכבאית הימנית ומאור באמצעית עוד צוותי כיבוי נכנסים דרך שער שלום הבעירו אוטובוסים בדרך למקום נותנים קצף המטוס שחילצנו ממנו אנשים 4X-AXM הנקר נכנס לעבודה שוב פעם המטוס וכל הנפגעים מסביב אני חוזר מת אחרי שהוצאתי 8 אנשים עם עוד 2 כבאים... האוטובוסים השרופים אזור ההתרסקות אזור ההתרסקות מלמעלה תמונה שלי עם עוד 2 כבאים מחלץ אישה מאזור ההתרסקות (התמונה מאתר NRG) ובדרך חזרה מחכים שהחמוד הזה יסיע לי אישית היה חוויה להשתתף בתרגיל.. היה מהנה מאוד! יאללה חברה עוד לא הצטרפתם לכוחות הביטחון????
dolev_ravid פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 איזה תמונות יפוותתתת חבל על הזמן אחי .... אהבתי מאוד!
Lior Avinoam פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 איזור חיה"א לשעבר!!! תמונות יפות מאוד! ראיתי גם בטלויזיה, היה אחלה של תרגיל כל הכבוד לכם!
Elad Zeierman פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 ומה שאתם רואים בתמונות האחרונות זה שרותי כבאות והצלה שנותנים כבוד לירדן ענתבי המשקיף השלישי מטעם וואטאיל כבוד !!!! אני עוד הספקתי לעקוף אותו ולחזור למשרד לפני שהתחיל להניע ....:-)
maor פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 היה אחד התרגילים!! דרך אגב אני הייתי בכבאית באמצע
תומר עינבר פורסם נובמבר 9, 2010 דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 איפה הכבוד ל-742?! סתם.. העיקר התרגול! בתכלס אתם לא צריכים את הקוקפיט, יש מצב שאקבל אותו?
Shachar Hzkelevich פורסם נובמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 לא היה שם כלום..... אבל ממש כלום....
maor949 פורסם נובמבר 12, 2010 דיווח פורסם נובמבר 12, 2010 איפה הכבוד ל-742?! סתם.. העיקר התרגול!בתכלס אתם לא צריכים את הקוקפיט, יש מצב שאקבל אותו? הקוקפיט שלו ריק
matan99 פורסם נובמבר 12, 2010 דיווח פורסם נובמבר 12, 2010 ניתן לראות שהייתה נוכחות נכבדת של מד"א . ישר כוח לכיבוי אש ולאשר כוחות ההצלה הגדולים במקום . נראה לי ראיתי אותך במקום , הייתי אחד מהמסייעים בתאר"ן שצילמת סמוך למטוס . רציתי להגיד שבתור אחד שנכח בתרגיל , תודה רבה לכם כיבוי והצלה (פתח תקווה ותל אביב ) על המהירות של העברת הפצועים אל הנט"נים , האט"נים והרגילים המגניבים אעלה תמונות בימים הקרובים מכיוון תוך האמבולנסים , צילמתי כמה מטוסים נחמדים (לופטי שנכח סמוך לאירוע )