עבור לתוכן
oschlick

להתראות חברים

Recommended Posts

פורסם

מחר בשעה 10:15 אני ממריא ללונדון בטיסת אל על 315 בבואינג 747-200 (המושב שלי הוא 42K).

אני חוזר ב-17 לאוגוסט עם הרבה תמונות מהית'רו וממנצ'סטר עם הקונקורד שחונה שם ואם אני אצליח (או יותר נכון אם ירשו לי) גם תמונות של נחיתה בקוקפיט של ה-747 !

והכי חשוב... תודה לכל מי שעזר לי להתאקלם בקהילת vatil הנפלאה: מוטי, אור נצר, אלירן כהן, איתי זכריה, אורן גבע, איתי2 (מצטער, אני לא יודע את שמך הפרטי), חגי, איציק בקשי, יובל אלבז, מושיקו, סתיו ועוד רבים וטובים :)

היו שלום חברים,

עופר :)

פורסם

תהנה !

ישבתי ב-742 לפני כמה ימים ומושב 42 זה אחלה זווית לכנף !!

תהנה ואל תפחד אם הגרוטאה עושה קצת רעש :wink:

רק בעיה אחת שמקווה שלא תהיה לך, החלונות במטוס הזה ממש מממש ממש שרוטים ודי קשה לצלם דרכם בגלל זה.

פורסם
תהנה !

רק בעיה אחת שמקווה שלא תהיה לך, החלונות במטוס הזה ממש מממש ממש שרוטים ודי קשה לצלם דרכם בגלל זה.

תודה דור !

איך ישבת לפני כמה ימים ב-742? חזרת מאיפשהו? ומה הכוונה שמושב 42 זה אחלה זווית לכנף?

ו..אה, סליחה שלא רשמתי אותך בתודות. יש לך תמונות מאוד יפות באתרים איירליינרס וכל האלה וגם אהבתי את הרעיון של תחרות התמונות האמיתיות בגיימר.

פורסם
תהנה !

תודה דור !

איך ישבת לפני כמה ימים ב-742? חזרת מאיפשהו? ומה הכוונה שמושב 42 זה אחלה זווית לכנף?

ו..אה, סליחה שלא רשמתי אותך בתודות. יש לך תמונות מאוד יפות באתרים איירליינרס וכל האלה וגם אהבתי את הרעיון של תחרות התמונות האמיתיות בגיימר.

מכיוון שאנחנו לא חברים באופן אישי (אפשר לתקן את זה, המסנג'ר שלי בפרופיל) אז זה לא נורא :)

כפי שראית (או לא) הייתי בסיור באלעל ועליתי ל-742.

והתיישבתי שם על מושב 40 והוא היה אחלה זווית, במטוס כזה גדול 42 זה כמעט אותה זווית כמו של 40.

ושמח שאהבת את הרעיון :wink:

פורסם

תעשה חיים עופר...

המלצה שלי זה תבקש מהטייס לאחר מכן את התוכנית ואם יצא לך תעקוב אחרי הטיסה בשלבים, תבוא לרשת, תנסה ותראה כמה שזה אותו דבר... 8)

פורסם

תודה רבה לכולם שוב. השעה כעת שש ועשרה ואני עוד 10 דקות יוצא עם המשפחה שלי לכיוון שדה התעופה.

ואה, יכול להיות שלא אמרתי לכם שאני גם לוקח היום טיסת פנים של bmi מלונדון לאדינבורו במטוס איירבאס 321 (הפעם השלישית שלי על איירבאס, הקודמים היו 321 של bmi ו-321של אליטליה).

אז כל מה שנשאר לי לומר זה...

להתראות לכולם ! :)

עופר :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...