עבור לתוכן
Itai Ganor

הסיור שהיה באל על היום ה5!+קישור לסרט ערוך על הסיור

Recommended Posts

פורסם

ממש מהנה! רק שלא היו כל כך הרבה מטוסים ברחבות היה מאוד מעניין וצפו להרבה תמונות ממני מירדן מרון מכולם. שרשרו לכאן איך היה שלא יפתחו סתם אשכולות

פורסם

אהלן אהלן...קודם כל תודה לאילן קובי וסודרי על ארגון הסיור !

אוקי הבטחתי לתת דין וחשבון אז הנה (זייירמן מוקדש בשבילך )

חזרתי אתמול בלילה מניצנים (כפר המוזיקה) בשעה חמש וחצי ותכננתי לקחת את הרכבת של רבע לשמונה מבאר שבע לת"א. אוקי שמתי שעון מעורר לרבע לשבע,

ואמרתי לאמא שלי להעיר אותי אז גם היא שמה שעון מעורר ברבע לשבע,

אוקי , השעון של אמא שבק חיים (דווקא היום הסוללה נגמרה) והשעון שלי, זה בעצם מערכת סטריאו שמשמיעה מוזיקה על פול ווליום בשעה שאני רוצה, מה שקרה איתה כנראה זה:

1) או שהיתה אפסקת חשמל לשנייה בלילה אז השעון התאפס

2) או חברה שלי החליטה שלא מתאים לה ומתוך שינה כיבתה את המערכת סטריאו

חבר שלי שבאתי איתו אלכס גוברמן מתקשר אליי בשבע וחצי ושואל איפה אני? כי סיכמנו להיפגש בתחנה ב 7 וחצי ואז שמתי לב שבעצם לא התעוררתי, שמתי מכנס + חולצה אמרתי לחברה שלי שתזמין מונית ותגיד שזה דחוף, שמתי זוג גרביים בכיס ולקחתי ארת הנעלי ספורט ביידים המונית הגיעה, הנהג ישר שאל אותי : " מה קרה? אתה בורח מהבית?" חחח

סיידר - את הרכבת אחרנו אז לקחנו מונית שרות לת"א בלי פקקים הגענו חלק רק ב-9 ורבע

האוטבוס ברח ואני ואלכס תקועים,,אחרי התלבטויות כספיות ושראינו שאם נחכה לאוטבוס נגיע אחרי שעתים לקחנו מונית שכמובן רצתה 100 שקל אבל התפשרה בסוף על 80 שקלים, והגענו לנתבג , אלעד בטלפון אמר לי להגיע לשער אלעל, והנהג מונית חסר ההשכלה לקח אותנו לשער של אלעל, רק של הנוסעים בטרמינל...ושם הסתבכנו הלכנו ברגל איזה רבע שעה מסביב מלא מבנים עד שהגענו ואלעד קיבל אותנו בקבלת פנים "מחממת לב" העיקר שתיהיו בריאים

ואז חטפתי מכל כיוון שאלות , "אתה טל שומסקי" ? ...כן..

במסנגר אתה נראה בהרבה יותר קטן,, חח אנשים אני לא אשם שאני עמלק עמכם הסליחה

ולכל מי שעדין חושב שאני בן 20, חח (נתנו לי גם יותר) אני בן 17... חברל'ס הנה כמה תמונות , יש אצלי אותם באיכות המקורית תהנו

http://tsh1.pic.co.il/

פורסם

היה אחלה לפגוש את כולם, כמובן רובם לא היו כמו שדימיינתי.

טל, הבנת כבר את הגיל שלי????

עומרי תודה על הקשר שיצרת לחטיבה עם אלעל.

קובי ואילן, תודה על הארגון המעולה של הסיור, היה אחלה!

יש לי מלא תמונות, אם יפתחו שירשור תמונות, אולי העלה אותם גם.

פורסם

זה טירוף משום שבלילה שלפני הסיור לא ישנתי בכלל חזרתי מהסיור הביתה עוד שניה נרדמתי במונית וישנתי מסביבות 3 שחזרנו שקמתי עכשיו ב3:30 בלילה את התמונות אני יעלה יותר מאוחר בצהרים היום(שישי) לכל מי שיש תמונות להעלות לכאן עדיף לאשכול הזה.

פורסם

יש לי סרט באורך 20 דקות ומשהו, ערוך, יצא פצצצה - איכות שאפשר להגדיל למסך מלא - רק שבגלל זה יצא לי 92 מגה ואני מחפש שרת מהיר להעלות את זה... :cry:

פורסם
יש לי סרט באורך 20 דקות ומשהו, ערוך, יצא פצצצה - איכות שאפשר להגדיל למסך מלא - רק שבגלל זה יצא לי 92 מגה ואני מחפש שרת מהיר להעלות את זה... :cry:

תדבר איתי, נשים אותו זמנית בשרת שלי עד שכולם יורידו !

וכדאי לקדד את זה עם DIVX או משהו כדי להוריד מהגודל...

פורסם

טוב אני מבין שלהרבה לא פועל או פועל חלקית או נתקע באמצע או לא יודע מה...

אין מה לעשות - יש עומס - תחכו אם אתם רוצים עד הלילה שאף אחד לא מוריד אבל אם כולכם תחכו ללילה לא עשינו כלום...אז לא יודע מה לעשות - תמשיכו לנסות וזהו :?

פורסם

רבותי, תודה לכולם, היה מהנה ביותר!

תודות מיוחדות:

לעומרי על היוזמה שהתחילה את הסיור הזה.

לאלעד שעזר בהכל ובעיקר על ארגון וקימבון הביקור במרכז תיאום!

לקובי על כל העזרה הלוגיסטית!

ואחרונים חביבים - לצוות ההדרכה של אלעל בראשות שי ויונטה- הייתם מעולים, תודה!

להשמע ושבת שלום,

אילן

פורסם

אנשים - הסרט תוקן וחולק ל-2 קבצים שאני מקווה שיעבדו לכם. להורדה מכאן:

http://vatil.vatame.org/elal1.wmv

http://vatil.vatame.org/elal2.wmv

והאוטובוס היה די מלא לפי מה שאני זוכר..פשוט מאחורה לא..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...