el_m פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 שלום לכם! אני חדש פה באתר ובפורום. אני צריך דחוף מדריך טיסות מההתחלה( vor.ifr......) וכולל. מדריך לייצור תוכנית טיסה! וללמוד איך משתמשים בה! האייסיקיו שלי למי שרוצה ליצור איתי קשר בנוגע לזה: 281316396
Or Netzer פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 האלן אחי ברוך הבא א. ציין את שמך האמיתי ב. יש בית ספר לטיסה ג. מדריכים מעולים בכל הנוגע ל ILS /VOR/NDB יש ב WWW.ISRAELAIRLINES.ORG כנס למדריכים שמה תקרא ותבין ליצור תוכנית טיסה יש תוכנה בשם FSNAVIGATOR .. יש מדריך שלה באתר פה WWW.VATIL.ORG במדור הורדות .. מדריך מעולה מאת שמוליק לין בהצלחה!
el_m פורסם אוגוסט 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 אני לא מבין שם כלום תתן לי ישר קישור ללמידה!!!
the pilot פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 אחי, הנה בית ספר לטיסה מעולה(כמובן בחינם)לסימולטור...מההתחלה ועד הסוף עם מדריכים מקצועיים :!: WWW.VFS.UP.CO.IL תהנה :wink:
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 האלן אחי ברוך הבאג. מדריכים מעולים בכל הנוגע ל ILS /VOR/NDB יש ב WWW.ISRAELAIRLINES.ORG כנס למדריכים שמה תקרא ותבין בהצלחה! אחי אור. תבדוק גם את המדריכים של VFS בנושא... ככה תבדוק אולי גם שלנו מעולים?!! ומזל טוב לך על הצטרפותך ובהצלחה בהמשך.
downloader פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 המדריך של ה FSNAVIGATOR שבאתר לא עובד. יש אולי לינק חילופי?
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 המדריך של ה FSNAVIGATOR שבאתר לא עובד. יש אולי לינק חילופי? תוקן
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 אני לא מבין שם כלום תתן לי ישר קישור ללמידה!!! שלום אז כמו שביקשו ממך אנה ציין את שמך דבר שני הגעת לרשת שמדמה טיסה ברמה של 95 אחוז למציאות. ידרש ממך המון רצון ללמוד והמון סבלנות ביחד, דבר נוסף החברים פה יכולים להראות לך את הכיוון והדרך אם צריך, אבל אל תצפה מהם שילעסו בשבילך את האוכל...בקיצור קצת יוזמה לא תזיק... אני תמיד מוכל לעזור במה שאפשר (זמין בסופי שבוע) סוף שבוע טוב