Amir Paz פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 ברצוני לברך את האלוף אוהד שלו על תפקידו החדש. החל מפירסום הודעה זו אוהד יחליף אותי וישמש כמפקד חיל האוויר הווירטואלי. אוהד נכנס לחיל כראש להק אוויר לפני יותר משנה ומאז קידם בצורה משמעותית את מסד הנתונים של החיל ואת כוח האדם. בהצלחה אוהד! בנוסף ברצוני לברך את תא"ל עידן טראוב "טראובי" על הקידום מראש מחלקת מבצעים לראש להק אוויר. תודה לצוות החיל על תקופה מדהימה, פעילויות תרגילים פריסות עם ואצל השכנים והמון המון המון טפסי 720 של פעילות - תודה ! אנחנו יוצאים לדרך חדשה עם אתר חדש http://www.iafv.org ועם קורס חדש בשיתוף IFS שיצא לאור בקרוב. המון הצלחה לחיל! אוהד , אתה לוקח.
Amit Doron פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 אמיר תודה על התרומה שלך לחיל במשך תקופת פיקודך! אוהד,כחבר לצוות אני מאחל לך הצלחה רבה ואני יודע שאת התרומה שאתה מביא לחיל אין מישהו שיכול להביא!בהצלחה!
Eldar Sella פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 פששש רל"א מזל טוב לשניכם! אפשר להיות מכהנ"מ? :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 המון תודה לאמיר על עבודה יפה מאוד בהובלה של ח"א הוירטואלי. תודה לאוהד על שלקח על עצמו את האתגר והרבה הצלחה בהמשך! בברכה איציק בקשי ר"צ דת"ק 14 :wink:
Ido Rahav פורסם נובמבר 12, 2010 דיווח פורסם נובמבר 12, 2010 אמיר, אין מילים להודות לך על תרומתך האין סופית לחיל האוויר הוירטואלי!! אוהד, כולנו יודעים את היכולות הלא אנושיות שלך!! המון הצלחה בתפקיד החדש!
Ohad Shalev פורסם נובמבר 13, 2010 דיווח פורסם נובמבר 13, 2010 תודה רבה לכולם על הברכות. תודה לאמיר על תקופה מלאת פעילות וצמיחה - אני מקווה להמשיך את הקו ורק להשתפר - יש עוד מקום :-) אלדר, חיובי - מכהנ"מ פנוי, הוא רק לא עושה יותר מידי אצלנו - אבל בעצם זה דיי דומה למציאות אז לקחת ;-)