Noy Farhi פורסם נובמבר 20, 2010 דיווח פורסם נובמבר 20, 2010 חבריםאגיב בקצרה. אני חושב שאחת הדרכים הטובות ביותר לפתח את התנועה בארץ היא לפתח סינרים חדשים , ואת הקיימים לשפר. עבר הרבה זמן ועדיין אין סינרי של ש"ד לFSX. עדיין אין סינרי של ב"ג. אני חושב שבהרבה בחינות דברים עדיין לוקים בחסר. שלא תבינו לא נכון. אני מוקיר הערכה ומעריץ את אותם בוני סינרים תותחיים שהביאו לנו ועמלו קשה מאוד בשביל שיהיה לנו. אבל יחד עם זאת אני חושב שיותר אנשים צריכים להירתם לעניין ולפתח את הארץ. ככל שנרבה ונפתח את הארץ כך יהיה מהנה יותר לטוס פה. ככה אני חושב. להוסיף אתזה שאני באופן אישי מעוניין מאוד גם כן להיכנס לתחום של פתוח סינרים. אשמח לתגובות היי דולב, אני לא חושב שהבעיה היא חוסר בסינרים. כבר הוכח בעבר שאם רוצים שיהיה תנועה ופיקוח אז אנחנו יכולים להציף את השמים של ישראל ובגדול.(בעבר לא היה יותר סינרים מאשר עכשיו והיה כל יום פיקוח ותנועה) צריך להקדיש כל יום שעה לטוס ולפקח וואטיל תיהיה מכונה של המראות ונחיתות "עבר הרבה זמן ועדיין אין סינרי של ש"ד לFSX. " יש סינרי של שדה דוב באתר של תומר חיים.
Ron Peer פורסם נובמבר 22, 2010 דיווח פורסם נובמבר 22, 2010 חברה אני לא מבין מה הולך פה?? 26 תגובות או משהו כזה ו 750 הסתכלויות על ההודעה?? גם אם ניקח בחשבון שכל הסתכלות לשם תגובה נחשבת וכאלו שכתבו וחזרו לקרוא תגובות של אחרים עדיין היחס לא הגיוני בעליל. מה קורה חברה לא חשוב לכם לקדם את החטיבה?? הרימו פה את הכפפה אז קדימה תשתפו תגיבו לא רק לקרוא זה לטובת כולנו בסופו של דבר..