עבור לתוכן
Ido Wachtel

נא להכיר "הרכש" החדש של אלעל

Recommended Posts

פורסם

תכירו את הרכש החדש של אלעל.

המטוס הוחכר מכונס נכסים של חברת Eurocypria שפשטה את הרגל

שמו יהיה 4X-EKT

1_146995367.jpg

*קרדיט להדר קון מפורום חובבי תעופה על התמונה

ועכשיו השאלה המתבקשת היא:

מדוע אלעל רוכשת עוד ועוד מטוסי 737 (זה ה14 במספר).

במקום להשקיע בתיחזוק ושיפור מטוסי ה767 העלובים (כמובן שאני מדבר על איכות השירות ולא על המטוס עצמו).

מטוסי ה767 נשלחים ליעדים כמו בנקוק, בייג'ין, דרא"פ, בומביי, טורונטו ולא מצויידים במערכות בידור מתאימות, שלא לדבר על הידיעות אודות בעיית הניאגרה בשירותים (ב200)- רק לפני שבוע פורסמה ידיעה שבטיסה מבייג'ין הניאגרה הפסיקה לעבוד והדיילים היו צריכים לתת לנוסעים בקבוקי מים.... :? .

אין אחד שלא מתלונן על "מערכת הבידור" העלובה וזה חבל, :|

ה767 אחד מהמטוסים האהובים עליי ואני לא מבין מדוע אלעל לא מנסה לשפר את מערכות הבידור של מטוסים אלה.

חברות כמו בריטיש, אוסטרייאן, אייר קנדה ועוד רבות, תיחזקו ושיפצו את ה767 שנחשב לאחד מהמטוסים האמינים שבואינג ייצרו.

כיום אחרי שאלעל ביטלו הזמנות לרכישת 787 ולאחרונה גם 777 והשאלה היא לאן פניי אלעל מועדות?

פורסם

לדעתי הם מחפשים שיהיה להם יותר טיסות ליותר יעדים ויותר אנשים על פני הבידור והשאר.

עניין של רווח ופחות איכות מסתבר.

כי למה עוד מטוס עם יש 13?

פורסם
ועכשיו השאלה המתבקשת היא:

מדוע אלעל רוכשת עוד ועוד מטוסי 737 (זה ה14 במספר).

במקום להשקיע בתיחזוק ושיפור מטוסי ה767 העלובים (כמובן שאני מדבר על איכות השירות ולא על המטוס עצמו).

מטוסי ה767 נשלחים ליעדים כמו בנקוק, בייג'ין, דרא"פ, בומביי, טורונטו ולא מצויידים במערכות בידור מתאימות, שלא לדבר על הידיעות אודות בעיית הניאגרה בשירותים (ב200)- רק לפני שבוע פורסמה ידיעה שבטיסה מבייג'ין הניאגרה הפסיקה לעבוד והדיילים היו צריכים לתת לנוסעים בקבוקי מים.... :? .

אין אחד שלא מתלונן על "מערכת הבידור" העלובה וזה חבל, :|

ה767 אחד מהמטוסים האהובים עליי ואני לא מבין מדוע אלעל לא מנסה לשפר את מערכות הבידור של מטוסים אלה.

חברות כמו בריטיש, אוסטרייאן, אייר קנדה ועוד רבות, תיחזקו ושיפצו את ה767 שנחשב לאחד מהמטוסים האמינים שבואינג ייצרו.

כיום אחרי שאלעל ביטלו הזמנות לרכישת 787 ולאחרונה גם 777 והשאלה היא לאן פניי אלעל מועדות?

יש מצב שחברת התעופה הלאומית שלנו סובלת מסימפטומים מוכרים של מחלה שניכרת אצל עוד כמה חברות שהיו ממשלתיות בעבר והופרטו והמחלה הזו נקראת "היעדר תחרות"

וכשאין תחרות רצינית והלקוחות כך או כך מגיעים בהמוניהם - זה כנראה לא באמת משנה (לא בכיס לפחות) אם השירותים עובדים או לא או אם יש מוזיקה נעימה וכסאות נוחים עם מקום לרגליים או לא

זו אולי התשובה או לפחות ההסבר לשאלות המעניינות שהצגת.

לגבי השאלה האחרונה - העדר התשובה עליה זו עוד מחלה מוכרת במקומותינו אבל זה כבר לדיון ולפורום אחר... :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...