Liaz Kamper פורסם נובמבר 21, 2010 דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 שלום לכולם, הנה הגענו לשבוע הרביעי של "קלים בלילה" ורמת הניווט הנדרשת עולה. נפגש כמו בשבוע שעבר ביום שלישי, התחברות 21:10, המראה ראשונה 21:30. נמריא משדה"ת הרצליה* ונטוס דרך 'חוצה-שומרון' עד לבקעה ומשם צפונה אל ראש-פינה. בנתיב הזה קיימים שני אתגרים: הניווט לאורך חוצה שומרון, כפי שתארנו ב"קלים בלילה" בשבוע שעבר, וניווט לאורך הבקעה באזור צר מאד בין קו הגבול הירדני לשטחי אש. מדובר כמובן, בניווט ארוך מזה שהורגלנו אליו, המתאים גם למי שאוהב קלים מהירים יותר - קראוון, מוני וכו'. כלקח ממפגשים אני מזכיר שרצוי מאד שנתחבר כולנו בשעת ההתחברות, נבצע בד"ח מסודר, נגיש תוכניות ונוודא שכולם נראים כמו שצריך בסימ'. התנפלות על הפקח בדיוק בזמן ההמראה מקשה עליו ומעכבת המראות. מהפקחים אני מבקש להתחבר גם מוקדם ככל האפשר על מנת לאתר בעיות קשר, ולהתחבר שוב. המון המון תודה לליאור שמסייע לי רבות בארגון המפגשים, חיבור תדריך ואף הציע את הרעיון לנתיב השבוע. תודה נוספת לדולב וצבי שמסייעים מאחורי הקלעים לארגון חדר לתדריך לפני היציאה. הודעה סופית בעניין תנתן מחר, STAY TUNED. *מספר הערות כלליות: 1. אחד השיקולים המרכזיים בבחירת הנתיב הוא מתן הזדמנות לכמה שיותר פקחים להנות מתעבורה גבוהה באזורים פחות שגרתיים. קבלתי פניות מפקחי קרקע לקבוע את ב"ג כנקודת מוצא. אם השבוע יצטרפו קרקע/מגדל/גישה לחגיגה אני אשמח להעביר המראה לב"ג. גם כך, בנתיב לא יהיה שינוי משמעותי. נשמח כמובן לפיקוח פלוטו וראש-פינה. 2. אני אשמח לתת לכל המעוניין את הלוגו של "קלים בלילה" על מנת להפיץ את הבשורה. תשלחו בבקשה ה"פ. 3. אם יש לשמוע למישהו רעיון לטיסה קלה בארץ, אל תשמרו בבטן. צרו איתי קשר בבקשה. אגב, הרעיון ל- CVFR לאילת כבר תפוס נתראה בנתיב
dolev_ravid פורסם נובמבר 21, 2010 דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 ליעז, שלח לי את הלוגו למייל dolev@shezif.co.il אני רוצה לשים את זה כלוגו של החדר שלנו ב-TS (שרת ts.shezif.co.il פורט 4133 ). אני חושב שאת הטיסה ההבאה, שתבוא אחרי הטיסה הזאת יהיה טוב אם נעשה באיזור הדרום ... קצת באר שבע... בכל אופן, אני לטיסה הנוכחית מקווה לבוא .
Lior Avinoam פורסם נובמבר 21, 2010 דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 קלים בלילה טיסה מספר 004 הטיסה הרבעית שלנו תצא מהרצליה לנמל התעופה מחניים בראש פינה דרך הבקעה. ההמראה הראשונה מתוכננת לשעה 2115. טיפה פרטים על הטיסה: מסלולים בהרצליה – 29/11 מסלולים ראש פינה – 33/15 גובה שיוט מקסימלי – 4000 רגל. שדה חלופי – קריית שמונה, LLKS. קצת על הנתיב: בחרנו הפעם את נתיב זה דרך הבקעה ע"מ למלא את החלק המזרחי בארץ, ככה אנו נטוס לאורך נוף יפה קרוב לגבול עם ירדן וניראה משמאל את כל הארץ היפה. העם לא נפרט על הנתיב לעומק כמו בשבוע הקודם, כי טיסה זו עוברת לרוב בבקעה שאותה כולנו מכירים. אז הנתיב שלנו בF/P יהיה : LLHZ-GANEI AM-ELKANA-ARIEL-TAPUHA-EFRAIM-PTZAEL-JIPTLIK-ARGAMAN-TZVI-HAYARDEN-ALIMOT-DESHE-LLIB. בהערות נשים את שם הסימולטור שלנו, FSX/FS9 ונכתוב בנוסף לכך LITH NIGHT , מי שרוצה להוסיף עוד אתם שולטים על זה , אז אין צורך לשאול אותנו. מטוסים מומלצים לטיסה – C172 C152 PIPER ATZEK וכל דבר קל שמתחשק לכם. סינרים: הרצליה לאנדקלאס ראש פינה קריית שמונה חריגים – במקרה של מעבר לשדה חלוםי קריית שמונה נמשיך בגובה 2500 לחולתה, להבות הבשן וניכנס לקריית שמונה ע"פ דפיות. דפיות לטיסה: הרצליה - http://caa.gov.il/index.php?option=com_ ... Itemid=211 ראש פינה – http://caa.gov.il/index.php?option=com_ ... Itemid=214 קריית שמונה - http://caa.gov.il/index.php?option=com_ ... Itemid=223 יש להזכיר שתדריך יחל בשעה 2100 בשרת הTS שלנו, ts.shezif.co.il:4133 . תצ"א של הנתיב: עבור הטיסה דרושים הפקחים הבאים: מגדל הרצליה גישה ב"ג פלוטו מגדל ראש פינה בנוסף לכח כל הפקחים מוזמנים לעלות לפקח בארץ, והטייסים שלא יטוסו איתנו מוזמנים לבוא ולהינות מהפיקוח בארץ! נשמח לראות אתכם באירוע ! קלים בלילה , 23/11/10 ליעז קמפר ליאור אבינועם
dolev_ravid פורסם נובמבר 21, 2010 דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 ליעז, צריך לאזכר את כולם שבשעה 21:00 נפגשים בשרת TS שלנו.
Lior Avinoam פורסם נובמבר 21, 2010 דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 צבי הפעם השקעתי יותר בתדריך טיסה, לאט לאט משתפרים.. כמובן שכל הטייסים שטסים איתנו מוזמנים לשרת הTS של דולב שבו פתחנו חדר מיוחד לקלים בלילה, שם נדבר בטיסות ונתאם הכל בלי הפרעות של אף אחד(חדר סגור רק עבורינו) כולם מוזמנים! יום שלישיף שעה 2130 באוויר
GuyO פורסם נובמבר 22, 2010 דיווח פורסם נובמבר 22, 2010 אני חייב לציין שההשקעה כאן ניכרת, כל הכבוד. אשתדל להגיע.
Almog Atar פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 ייתכן ואוכל לעזור לכם עם תל אביב להיום בערב, עוד לא בטוח
Lior Avinoam פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 בהחלט תודה אלמוג! חברים, שימו לב תדריך בשעה 2100 בTS שלנו ts.shezif.co.il:4133 יש למעלה חדר בשם קלים בלילה // Lith Night אתם מוזמנים, המראה ראשונה ב2115 אז תבדקו שהכל כבר עובד מבחינה טכנית. טיסה נעימה לכולם!
Liaz Kamper פורסם נובמבר 23, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 שימו לב, ישנה אפשרות סבירה שנמריא מנתב"ג, על מנת לסייע בהסמכת פקח. זה סגור כמעט ב-100 אחוז. אני יודע שמדובר בעדכון של הרגע האחרון, אבל המטרה מקדשת את השינוי. אני מאד רוצה לראות גם פקחי קרקע באים להשלים שעות/הסמכות. אם אתם מכירים פקחי קרקע, אנא הפנו את תשומת לבם. מי שלא ייתחבר ל-TS, שפשוט יבדוק איפה אנחנו מתחברים. נראה את כולכם
Lior Avinoam פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 אוקיי, ליעז בוא לTS בנתיים שימו לב שאם השינוי יחל ב100 אחוז אנו נמריא למגשימים מסילה אלקנה ומשם כרגיל..
Almog Atar פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 תל אביב אכן יעלה לכם היום החל מהשעה 21:00
Lior Avinoam פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 אלמוג עטר ודוד בן דוד, מאוד נהננו מהפיקוח שלכם!!! היה היום ממש מהנה, בלי תקלות כמו בשבוע הקודם, הכל רץ חלק גם מבחינת הטיסה של כל אחד ואחד מאיתנו, ומכם הפקחים שתפעלתם כמו שצריך בזמן קצר שהיה טיפה חריג בגלל ראות. היה ממש מעולה, שבוע הבא נצפה לטיסה מעניינת ותדריך נחמד יותר
dolev_ravid פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 היה מדהים. פשוט כל הכבוד אלמוג שיחקת אותה
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 תודה רבה על הפיקוח, היה מתוקתק הפעם ותענוג לטוס.
guyfri פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 תודה רבה לפקחים, שסידרו את התנועה בצורה מצויינת, למרות מז''א לא טוב בחלק מהדרך. פיקוח מעולה, עושה חשק לאירוע כל יום!
Liaz Kamper פורסם נובמבר 23, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 כמו שנאמר למעלה - היה מושלם!!! פיקוח וטייסים תקתקו כמו שצריך. ללא ניתוקים, ללא פקקי תנועה, ללא התברברויות. והעיקר המון המון תנועות. המון תודה לאלמוג על עמידה בעומס אדיר בתל-אביב. דוד, היית מצויין, מקווים שעזרנו להשגחות. אני שוב קורא לכל הפקחים והבקרים לבוא וליטול חלק באירוע. הערב היה בהחלט מקום להשתפשף על קרקע בב"ג ומגדל ראש פינה שאני יודע שיש כמה פקחים שצריכים עליו כמה שעות. שמתי לב שחלק התחברו בב"ג וחלק הרצליה. גם אם הדבר נבע מבלבול, זה יצא מעולה. המראנו מהר, והתנועות בגני-עם היו מאד מגוונות באופן נדיר. הלוואי שנוכל לתאם כזו הצלחה בכל פעם. היה תדרוך מסודרב-TS בדיוק בזמן. אתם מאד מוזמנים להצטרף כולכם בפעם הבאה. פרומו קצר לפרקים הבאים של "קלים בלילה" - מכשירים, אז"מים ומרחפים, מנחתי מדבר וטיול לחו"ל. הדברים כבר בקנה. נשמח לשמוע רעיונות. ולמי שעדיין צריך סיבות להשתתף במפגשי "קלים בלילה", אז בבקשה: טסים לאורך השומרון והבקעה מנגב את הזיעה אחרי הזדהות על "פצאל". ברקע חלק שעדיין מזיעים פיינל בראש פינה. יעקב ב"מרחף", משה ב"גדול" וגיא ב"מהיר" כבר כאן ליאור מסיע לחניות ודולב בפיינל ארוך ל-33
lior kestner פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 בהחלט היה מוצלחח מאוד אני וברק שיתפנו קוקפיט בסנקה של "אוקספורד:" (: הייתה טיסה חוייתית וכיפית ויאללה לטיסה הבאה 4X-LOK
zvi rodes פורסם נובמבר 23, 2010 דיווח פורסם נובמבר 23, 2010 צר לי מאוד על שנמנע ממני להשתתף בחגיגה ,מקווה להשתתף בשבוע הבא. :cry:
Almog Atar פורסם נובמבר 24, 2010 דיווח פורסם נובמבר 24, 2010 תודה רבה לכולם, ממש נהנתי לפקח עליכם, נתיב קצת מאתגר ולא מוכר שהתחיל עם תנועות מתכנסות גם מבן גוריון וגם מהרצליה והמשיך עם איבוד קשר עין עם הקרקע בבקעה בגלל עננות ובסופו של דבר נחיתה מסודרת בראייה בראש פינה. היה לי ממש ממש כיף, לצערי יהיה לי קשה לעזור לכם בפעמים הבאות אבל אני אשתדל
dolev_ravid פורסם נובמבר 24, 2010 דיווח פורסם נובמבר 24, 2010 תמונות יפות בהחלט היה אדיר. כל כך הרבה תנועות. הקשר היה כל כך פעיל וזה נתן תחושה ריאליסטית מאוד. יעקב עם איזה מסוק טסת ?
Lior Avinoam פורסם נובמבר 24, 2010 דיווח פורסם נובמבר 24, 2010 תמונות יפות ליעז! שכחתי לצלם איזה באסה..שמרתי את התמונה שלי מסיע