עבור לתוכן
David Bendavid

מחלקת אירועים גאה להציג: Festival Of Lights !

Recommended Posts

פורסם

09475400.jpg

שלום לכולם וחג שמח !

כמיטב המסורת, גם השנה יתקיים האירוע המרכזי של השנה, אירוע ה-RealOPS של חטיבת ואטיל - Festival of Lights

האירוע יתקיים ביום ראשון, 5 בדצמבר, בין השעות 5 בבוקר ועד 12 בלילה (נר חמישי של חנוכה)

כמו בכל אירוע RealOPS, מטרתו העיקרית של האירוע היא לדמות את הפעילות המלאה של שדה התעופה בן גוריון,

ולמלא את השדה והשמים הווירטואליים בתנועה מרובה, תוך מתן שירותי פיקוח מלאים במשך כל שעות האירוע, ובכל המרחב הישראלי.

כמובן, שתנועות חיצוניות כגון: תנועות קלות, חיל-האוויר הווירטואלי ודומיהם מוזמנים בחום לטוס, אך קחו בחשבון כי צפוי עומס רב של טייסים ישראלים וזרים, וכי לא תמיד תהיה אפשרות לאפשר פעילויות מיוחדות למיניהן בשל עדיפות לטייסי האירוע.

כמו כן, אנו יוצאים בשיטת פרסום חדשה בשיתוף עם אחראי יחסי-ציבור חוץ, שחר שירטו.

כחלק משיטת הפרסום נוצר סרטון ייעודי עבור האירוע, הפרסום בחטיבות העולמיות יתוגבר כולל באתר ואטסים.

אי לכך, צפויות תנועות רבות מרחבי העולם - תנועות של טייסים זרים. אני פונה אל הפקחים ואל הטייסים שיטוסו להיעזר בסבלנות ולסייע להם כמה שאפשר,

בסך הכל תנועת הטייסים הזרים חשובה מאוד לחטיבה, וחשוב מאוד לטפח אותה על מנת להמשיך לגדול ולהתפתח ובסוף - זה תורם לכולנו.

סרטון האירוע

השנה, מחלקת PR פרגנה לנו בסרטון תדמיתי לאירוע, אנו מזמינים אתכם לצפות בו ולהנות.

הסרטון גם יופץ בקרב חטיבות שונות בעולם, ובאתר ואטסים הרשמי.

מערכת הסלוטים של האירוע

כפי שרובכם מכירים מאירועי ה-RealOPS הקודמים, גם השנה יועדה מערכת סלוטים לאירוע.

למערכת הוזנו פרטי הטיסות האמיתיות - כך שכל מה שנותר עבורכם הוא לקחת טיסה ולטוס.

שימו לב:

[*] חל איסור מוחלט להתחבר באות-קריאה של סלוט שנתפס - הדבר עלול להפריע קשות למהלך התנהלות האירוע, ולהרוס אותו. אדם שיעשה כך יטופל משמעותית על ידי הצוות !

[*] הזמנים הם לא זמנים מקומיים, אלא זמני UTC, כלומר שעתיים אחורה.

[*] הזמנים המצוינים במערכת הטיסות היוצאות הם זמני היציאה מהגייט בשדה המוצא (פושבאק) ולא שעות ההמראה.

[*] הזמנים המצוינים במערכת הטיסות הנכנסות הם זמני הכניסה לגייט בשדה היעד.

[*] לאחר ההרשמה יש לאשר בהקדם האפשרי את ההרשמה דרך תיבת המייל שלכם, מי שלא יאשר בזמן - הסלוט שלו ימחק, ויפתח להרשמה של משתמש אחר.

[*] משתמשים המעוניינים לבטל הרשמה לסלוט מסויים מתבקשים לשלוח מייל לכתובת: vatil5@vatil.org.il . אנא, אל תרשמו סתם ולא תגיעו לטוס - יש אנשים שרוצים את הסלוט שלכם, וחבל שסתם תתפסו אם לא טסתם בסוף.

** למעבר למערכת הסלוטים, לחץ כאן ! **

פיקוח באירוע

אז כמו בכל אירוע, פקחים - אנחנו צריכים אותכם !

בלי פיקוח מלא ומקצועי כמו שאנחנו יודעים, האירוע פשוט לא יצליח ואף אחד לא יהנה ממנו.

לכן, פקחים, אשמח אם תוכלו להקדיש כל אחד שעה-שעתיים ולפקח על מנת שכולנו נוכל להנות.

שימו לב, שבמשך כל היום צפויה תנועה - כך שמשעמם לא יהיה לכם ;)

עקב העובדה שהאירוע ארוך יחסית, הפקחים יתחלקו כמובן למשמרות.

להלן מצב השיבוצים לאירוע:

atc01.jpg

הכנות של לפני...

כמו בכל אירוע צפוי להיות עומס רב.

אי לכך, אין לפקחים את הזמן והמקום להתעסק בבעיות כמו אי שימוש בדפית, טעויות נתיב וכדומה.

לכן, אבקש מכם להתכונן היטב לפני האירוע, לוודא תקינות של הסינרי, דפיות עדכניות, נתיב תקין, AIRAC מעודכן.

יותר חשוב שתבדקו כל דבר פעמיים ותמנעו בעיות, מאשר שתעמדו בזמנים אבל תתעקבו בהסעה / באוויר.

אז.... שיהיו לכם טיסות מהנות ואירוע מהנה :)

בתודה,

מחלקת אירועים VATIL

פורסם

אז ככה.. ישנה טיסה שאני מעוניין בה.. אך השעה היא 8000 בבוקר.. וזה לא אפשרי..

המיוחד זה המטוס והשדה נחיתה:) אילת A320 ישראייר

אז הייתי רוצה לדעת האם ניתן לדחות אותה טיפה?

פורסם

לצערי לא. אנחנו נצמדים ללוח הזמנים האמיתי, ואין אפשרות שנתכוונן לכל אחד ואחד.

מה הבעיה עם השעה 8 בבוקר אם אפשר לשאול? יש לציין שזה יוצא על חופש חנוכה... לא יקרה כלום אם בוקר אחד תשכים ;)

פורסם

אפשר בבקשה בקשה מיוחדת?!

אני מעוניין לקחת סלוט מסויים(MAH211 לבודפשט) אבל הטיסה היא ב737,אפשר בבקשה מיוחדת לעשות שינוי ולטוס עם ה76 של MALEV במקום ה73??

תפסו לי את כל הטיסות המעניינות עם ה767..:(

פורסם

כל הקטע באירוע REALOPS הוא להיצמד ללוח האמיתי גם מבחינת מטוסים וגם מבחינת שעות ככה שאני לא רואה טעם לבקש "בקשות מיוחדות" כי זה הופך את זה מטיסה אמיתית "לסתם עוד טיסה".

תחשבו על זה...

פורסם
אפשר בבקשה בקשה מיוחדת?!

אני מעוניין לקחת סלוט מסויים(MAH211 לבודפשט) אבל הטיסה היא ב737,אפשר בבקשה מיוחדת לעשות שינוי ולטוס עם ה76 של MALEV במקום ה73??

אין למאלב 76, אז זה לא יהיה ממש נכון לשנות טיסה כזאת.

פורסם

אני יודע שזה כל הקטע אבל אני טס רק על 76 וכל הקוים תפוסים חוץ מקו למומבאי ואני לא אטוס למומבאי לצערי.

אני ממש רוצה את הקו הזה (MAH211)וחבל שאני כנראה לא אטוס באירוע בגלל זה..

פורסם

אהבתי ביותר , לקחתי SWISS ב5 בבוקר וטיסה מאילת לבן גוריון בערב.

תודה למפיקי האירוע , מקווה כי יהיה כיף כמו כל שאר האירועים

פורסם
אפשר בבקשה בקשה מיוחדת?!

בטח שיש להם 76,או שאתה אומר שהם "זרקו" פשוט את כולם?

פורסם
אפשר בבקשה בקשה מיוחדת?!

בטח שיש להם 76,או שאתה אומר שהם "זרקו" פשוט את כולם?

היה להם,

השנה הם נפטרו מכולם.

פורסם
טוב,לקחתי באילוץ רב ELY213 ללונדון-לוטון וELY214 חזרה לנתב"ג...

למישהו יש סינרי מומלץ לשדה הנ"ל LONDON-LUTON

UK2000 הוא היחיד והוא מאוד מאוד ישן, או שיש משהו אחר ואני לא מעודכן

פורסם

טיסות עוד לא נבחרו,אבל הן יבחרו.

מודה לעוסקים במלאכה אין ספק האירוע האהוב!

ואחד מהדברים הוא להשכים ב4 לפנות בוקר ולההכין את הקוקפיט עם כוס קפה

שניה לפני שממריאים לברלין או משהו :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...