Yakov Kraus פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 באתר flightsim com The Truth Behind ProFlight Simulator And Flight Pro Sim It's back...now as ProFlight Simulator (http://www.proflightsimulator.com). Last year when we first heard about Flight Pro Sim (flightprosim.com) we were excited to think there was a new sim available. However, some research determined that this is nothing more than a boxed version of the well known and long available Flight Gear open source simulator. While there's nothing illegal about any of this, if you want Flight Gear you can download it for free from the Flight Gear web site (http://www.flightgear.org).
Shlomlux2 פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 האם המשיח הגיע? סימולטור מקצועי שמתאים גם למערכת ההפעלה של אפל (x-plane הוא משחק!). האמת שנתקלתי בזה לא מזמן, ומקריאה אודות הסימ' המדובר, ההתרשמות חיובית עד כה.
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 נראה נחמד אבל אין לו כרגע תוספים(לא נראה לי שלמטוסים יש מערכות מקצועיות) והסינרים הדיפולטים נראים כמו של FS9 שלא לדבר על המחיר
Barak Zohar פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 קראתי קצת, ראיתי תמונות ומה שאני מסיק מכך הוא שהסימולטור הזה רחוק שנות אור מגרפיקה טובה אבל כנראה ההתמחות שלהם היא בדינמיקה, נתוני מטוס וכו'. התמונות שרואים שם פשוט מזעזעות ומזכירות לא את FS9 אלא את FS2000 עם גרפיקה מבאסת לגמרי. זו דעתי בכל אופן...
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 4XCHQ כתב: קראתי קצת, ראיתי תמונות ומה שאני מסיק מכך הוא שהסימולטור הזה רחוקשנות אור מגרפיקה טובה אבל כנראה ההתמחות שלהם היא בדינמיקה, נתוני מטוס וכו'. התמונות שרואים שם פשוט מזעזעות ומזכירות לא את FS9 אלא את FS2000 עם גרפיקה מבאסת לגמרי. זו דעתי בכל אופן... "אל תסתכל בקנקן ____" השלם במקומות המסומנים.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 ELAL כתב: נראה נחמד אבל אין לו כרגע תוספים(לא נראה לי שלמטוסים יש מערכות מקצועיות) והסינרים הדיפולטים נראים כמו של FS9 שלא לדבר על המחיר המחיר זה חינם... זה סימולטור OPEN SOURCE
Nadav פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 Ido Rosenthal כתב: ELAL כתב: נראה נחמד אבל אין לו כרגע תוספים(לא נראה לי שלמטוסים יש מערכות מקצועיות) והסינרים הדיפולטים נראים כמו של FS9 שלא לדבר על המחיר המחיר זה חינם... זה סימולטור OPEN SOURCE רק שאני אבין נכון: החבר'ה האלה לקחו קוד פתוח חינמי והתחילו לגבות עליו כסף כמוצר שלהם? רק לי זה נשמע מפוקפק משהו?
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 אין לי שמץ... בREVIEW שיעקוב רשם כתוב "there is nothing illegal about this"
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 30, 2010 דיווח פורסם נובמבר 30, 2010 באמת אין דבר לא חוקי בזה. התוכנה היא בקוד פתוח הםלקחו את הקוד שינו קצת ופרסמו את זה.