lior kestner פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 שלום לכל חברי VATIL למינהם , רציתי לשאול אתכם האנשיים פקחיים אם תרצו להיות שותפים באירוע דאונים מדליק במנחת מגידו שבצפון אירוע דאונים מיוחד מסוגו אשמח לשמוע תשובותיכם.. שבוע טוב@!
arik_25 פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 שמע רעיון טוב! כעיקרון הטיסה תתבצע על פי חוקי אזמים ונתיבי אזמים? מה מתוכנן איזה סוג טיסה? אני אשמח להגיע.
lior kestner פורסם נובמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 עדין לא תוכנן כלום רק בשלבי התפתחות בעקרון טייסת דאייה בהחלט חוויה שונה ומהנה השקט שבטיסה בעיקר ובהתחשבות לתרמיקות זרמי אוויר חם שבעזרתם אפשר לשהות זמן ממושך באוויר ללא מנוע וכן טיסה זו אם תצא לפועל אני מאמין שיצא לה נוהל מיוחד
Ido Bone פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 שמע רעיון טוב! כעיקרון הטיסה תתבצע על פי חוקי אזמים ונתיבי אזמים? מה מתוכנן איזה סוג טיסה? אני אשמח להגיע. דאונים לא טסים בנתיבים מוגדרים מכיוון שהם תלויים בזרמי אוויר חמים.. בדרך כלל הטיסות האלה לא חורגות מתחומי הCTR של מגידו ובקשר לאירוע יאללה אני בפנים
lior kestner פורסם נובמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 מעולה ותודה על המידע עידו יאללה כל מי שבעניין שירשום את שמו ויוסיף "+" ככה נידע מה רמת הביקושש יאללה חברים זה ביידים שלכם
lior kestner פורסם נובמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 כמה תמונות על קצה המזלג שתבינוו..(:
Muli Ivanir פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 שמע רעיון טוב! כעיקרון הטיסה תתבצע על פי חוקי אזמים ונתיבי אזמים? מה מתוכנן איזה סוג טיסה? אני אשמח להגיע. דאונים לא טסים בנתיבים מוגדרים מכיוון שהם תלויים בזרמי אוויר חמים.. בדרך כלל הטיסות האלה לא חורגות מתחומי הCTR של מגידו ובקשר לאירוע יאללה אני בפנים זה לא מדוייק. ישנם בין השאר 2 סוגי דאייה: דאייה מקומית בתחומי ה-CTR כפי שציינת, וגם(אם "יש תנאים") דאיית מרחק מחוץ לתחומי ה-CTR ותחומי הדאייה ושמחייבת הגשת תוכנית טיסה על פי כללי טיסת מרחב. או באיזורי דאייה שלרוב סמוכים למדי למנחת, אבל מחוץ לתחום ה-CTR (פירוט איזורי הדאייה נמצא באחד הנספחים של פמ"ת פרק ב-6).דרך אגב הכל נמצא כמובן בפמ"ת: פרק ב-6(דאייה) ו א-8(טיסת מרחב).
lior kestner פורסם נובמבר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 תודה מולי בהחלט נעבור על החוקים אבל לסיומו של עניין האם גם אתה בעניין?
Muli Ivanir פורסם נובמבר 28, 2010 דיווח פורסם נובמבר 28, 2010 תודה מולי בהחלט נעבור על החוקים אבל לסיומו של עניין האם גם אתה בעניין?אני בעניין, אפילו עם רשיון הסטורי שלא בתוקף שנים רבות. אבל גם בלי סימולטור תקף(הוא והמחשב בתחזוקה), אם זה יקרה בתקופה הקרובה כנראה שלא, אולי בפעם אחרת.תהנו. זה לא פשוט להישאר באוויר רק על בסיס טרמיקות, צריך לדעת איך לזהות אותם ולתפוס אותם במיוחד בסימולטור שאינו מציאותי במיוחד בתחום הזה.
maor949 פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 אני בעניין, אבל יש בעלי FS9 שלא ניתן להם להזמין "גוררת" אלא כדי להרים את הדאון בFS9 צריך Y..
lior kestner פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 הבנתי בנתיים רק לאשר הגעה שנדע עם רלוונטי וכמובן אם יתקיים ניתן מענה לFSX/FS9 אל דאגה
Hananv פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 אנסה להגיע נשמע טוב מאוד. אבל צריך לנסות להרחיב את זה לכל האיזור ולא רק ל CTR כיוון שב CTR אין הרבה מקום ומרחב. ולדעתי יש מקומות מיוחדים לדאייה או אפשר להגדיר כאלו שלא יפריעו לתנועה, למשל חד פעמי מעל כל איזור הכינרת או משהו. וצריך להוציא לזה מדריך כולל ופרטני כיוון שהרבה פה לדעתי לא מתמצאים בכל העניין הבסיסי והמלא של ההטסה.
Ido Bone פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 אנסה להגיע נשמע טוב מאוד.אבל צריך לנסות להרחיב את זה לכל האיזור ולא רק ל CTR כיוון שב CTR אין הרבה מקום ומרחב. ולדעתי יש מקומות מיוחדים לדאייה או אפשר להגדיר כאלו שלא יפריעו לתנועה, למשל חד פעמי מעל כל איזור הכינרת או משהו. וצריך להוציא לזה מדריך כולל ופרטני כיוון שהרבה פה לדעתי לא מתמצאים בכל העניין הבסיסי והמלא של ההטסה. להגיע לכנרת זה לא בעיה, הבעיה היא לחזור למגידו עם הדאון, זה כמעט בלתי אפשרי. שלא נדבר על טרמיקות שבטוח אין שם..
lior kestner פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 הבעיה שעומדת על הפרק זה נוש ההתחברות לרשת . שלרשת נוכל להתחבר רק על המסלול ומה בנוגע למטוס שחובר לכבל האם רואים אותו ברשת או לא ?