Liaz Kamper פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 שלום לכולם, מצטער על ההתרעה הקצרה, נקראתי למילואים בבלתם. השבוע נטוס ביום רביעי שעה 21:15 מבן גוריון או שדה דב לחיפה. אני מקווה שנצליח לתפוס משהו משאריות המבחן שם. הטיסה מתחילה בsid פשוט, ניווט אל vor nat ועוברת בעתלית לcvfr פשוט גם כן. טיסה פשוטה, קלילה וקצרה אחרי הניווטים המסובכים לאחרונה. אתם מוזמנים כמובן לts רבע שעה לפני ההמראה ובמהלך הטיסה. מקווה לראות את כולכם.
zvi rodes פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 איזה יופי,נר ראשון בחנוכה נדליק בחיפה היפה :smilecolros:
Ron Peer פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 יש מצב להזיז ל 21:30 הכי מוקדם.. אני לא אהיה לפני 21:30 בבית. ולבחינה אולי כדאי לבדוק לתאם את שעת הבחינה לקלים בלילה..זה יהיה אחלה נסיון בשביל הנבחן.
Liaz Kamper פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 יש מצב להזיז ל 21:30 הכי מוקדם..אני לא אהיה לפני 21:30 בבית. ולבחינה אולי כדאי לבדוק לתאם את שעת הבחינה לקלים בלילה..זה יהיה אחלה נסיון בשביל הנבחן. אני אשמח מאד כמובן. אמיר, אם הדבר אפשרי נשנה את הנתיב לחיפה אל ב״ג או ש״ד
Liaz Kamper פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 איזה יופי,נר ראשון בחנוכה נדליק בחיפה היפה :smilecolros: צבי, אכן ״באנו חושך לגרש״ שכן את הטיסה הזאת מאד מומלץ לטוס בזמן אמת בלילה. הסינרי של חיפה נראה יפה מאד בלילה
Nadav פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 איזה יופי,נר ראשון בחנוכה נדליק בחיפה היפה :smilecolros: צבי, אכן ״באנו חושך לגרש״ שכן את הטיסה הזאת מאד מומלץ לטוס בזמן אמת בלילה. הסינרי של חיפה נראה יפה מאד בלילה בכלליות, חיפה נראית נהדר בלילה. במיוחד מהאויר.
אורח פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 איזה יופי,נר ראשון בחנוכה נדליק בחיפה היפה :smilecolros: צבי, אכן ״באנו חושך לגרש״ שכן את הטיסה הזאת מאד מומלץ לטוס בזמן אמת בלילה. הסינרי של חיפה נראה יפה מאד בלילה בכלליות, חיפה נראית נהדר בלילה. במיוחד מהאויר. יש גם אחלה אויר בחיפה
Ohad Shalev פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 יש גם אחלה אויר בחיפה הריח שלו רק לא משהו..
zvi rodes פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 יש גם אחלה אויר בחיפה הריח שלו רק לא משהו.. לא חייבים לנשום [-X
Amir Paz פורסם נובמבר 30, 2010 דיווח פורסם נובמבר 30, 2010 חברים לנבחן לא מסתדר להזיז את הבחינה. אך לעומת זאת, הבוחן המשוגע, מר שלומי לוקס יהיה בגיזרה ואני מניח שתקבלו פיקוח איכותי ממר חומוס פסיכמוטרי עכו לוקסנבורג.
dolev_ravid פורסם נובמבר 30, 2010 דיווח פורסם נובמבר 30, 2010 יש גם אחלה אויר בחיפה הריח שלו רק לא משהו.. זה למה אני מחמצן את עצמי :-P חחחחחח למעשה בתי הזיקוק שם דואגים לבשם את כולנו בריח הנפלא של מזוט ושאר כימיכלים
Liaz Kamper פורסם דצמבר 1, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 אז הגענו למסקנה שבסימ' חיפה נראית נפלא בלילה, ומריחה כמו הבית של כל אחד מאיתנו. הנה תדריך מאוייר לטיסה. כמו שציינו, ניווט פשוט ביותר, כולל SID די קליל. שימו לב למעבר ל-CVFR מעל עתלית. מדובר על הנמכה של 2500 רגל על פני מרחק קצר. אבל זה מאפשר להנמיך אף ולזהות בקלות את קו החוף ואת הכרמל. נתראה
Lior Avinoam פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 רביד תדרוך קצר ולעניין ! אני היום לא אגיע לטיסה, כניראה שאני אהיה בTS איתכם לא יותר מזה, בכ"מ שבוע הבא אני גם לא אהיה אני נוסע לאילת, חג שמח!
Shlomlux2 פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 רבותי... הפעם תיקנתי את הבעיות מהפעם הקודמת. אני מארגן לכם פלוטו, חיפה וכנראה ש"ד. החל מ21:00... יהיה כיף.
Lior Avinoam פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 אני כבר חנכתי את המטוס, רק לא בואטסים טיסה הבאה שלי עם המטוס הזה ברשת.. עליתי לפקח עבורכם ב"ג קרקע, זכיתי לפקח על ליעז וגיא, משה ראיתי אותך אבל התנתקת אחרי שליחת תוכנית אז כבר התנתקתי..
guyfri פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 אני כבר חנכתי את המטוס, רק לא בואטסים טיסה הבאה שלי עם המטוס הזה ברשת..עליתי לפקח עבורכם ב"ג קרקע, זכיתי לפקח על ליעז וגיא, משה ראיתי אותך אבל התנתקת אחרי שליחת תוכנית אז כבר התנתקתי.. תודה רבה לפיקוח - ליאור, שלומי ובר!
Liaz Kamper פורסם דצמבר 1, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 המון תודה לפיקוח הנפלא בשעת לילה מאוחרת. שלומי ובר, המון תודה על המאמץ בשמירה על ההפרדה בלילה. ליאור, אחלה פיקוח קרקע. מאחל לך מגדל בקרוב. לא הספקתי לצלם את הפיינל לילה המדהים לחיפה. הסינרים מותאמים נפלא ללילה, ייאמר לזכות הבונים. תמונה קטנה בנחיתה, אני בחניה 4X-AJM מסיע ו-4X-CHM נוחת בשבוע הבא לא יתקיים "קלים בלילה" - נתרכז ב-REALOPS. נתראה בעוד שבועיים. חג אורים שמח
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 אני כבר חנכתי את המטוס, רק לא בואטסים טיסה הבאה שלי עם המטוס הזה ברשת..עליתי לפקח עבורכם ב"ג קרקע, זכיתי לפקח על ליעז וגיא, משה ראיתי אותך אבל התנתקת אחרי שליחת תוכנית אז כבר התנתקתי.. תודה ליאור. בדר"כ נהוג לחכות קצת אחרי שמישהו שהגיש תוכנית "נעלם" כי רוב הסיכויים שהוא התנתק כדי לפתור משהו או נפל, ואז תוך כמה דקות הוא מתחבר חזרה. בכל מקרה אם יש אירוע אז קשה לנחש אם זה גם לא היוצא האחרון וכדאי לחכות... והתחברו גם אחרי כנראה. לא חשוב, תדע להבא, הכוונה שלך היתה טובה ומגדל עלה אחריך ככה שהיה גם לי פיקוח ביציאה. תודה רבה לכולם, אירוע מצוין! אגב - תומר - תודה רבה, אחלה מטוס!
zvi rodes פורסם דצמבר 1, 2010 דיווח פורסם דצמבר 1, 2010 שוב התנצלות שלא הופעתי גם הפעם לטיסה והסיבה טקס הדלקת נרות חנוכה במעמד יו"ר קדימה ח"כ ציפי ליבני וחברי כנסת ,את הנר הראשון בחרו להדליק בנשר, מקום מגוריי,חג שמח לכל משפ' ואטיל .