yossilevy פורסם אוגוסט 14, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2003 שלום יש לי בעיה בFS2004 ה-FRAME RATE הכי גדול שאני מצליח לקבל הוא 10 בהמראה אפילו 6. הורדתי את ההגדרות למינימום ועדיין אותו דבר. יש לי מעבד AMD 1.5G 386MRAM DDR GFORCE 2 32M יש לציין כי 2002 עובד מצויין. אם יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות אשמח. תודה מראש יוסי לוי
oz פורסם אוגוסט 14, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2003 שלוםיש לי בעיה בFS2004 ה-FRAME RATE הכי גדול שאני מצליח לקבל הוא 10 בהמראה אפילו 6. הורדתי את ההגדרות למינימום ועדיין אותו דבר. יש לי מעבד AMD 1.5G 386MRAM DDR GFORCE 2 32Mיש לציין כי 2002 עובד מצויין. אם יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות אשמח. תודה מראש יוסי לוי הבעיה מודגשת..... FS עובד טוב רק על כרטיסי מסך עם זיכרון 64 ומעלה... שזה רק גיפורס 4\FX ורדאון תחליף כרטיס מסך גם אני לצערי צריך להחליף בשביל שהמשחק יעבוד ואין לי ברירה לחכות ליום הולדת לקבל כמה מרשרשים הקיצר תשדרג את הכרטיס מסך ותראה איך המשחק ישתנה לא פלאים אני ממליץ על ה GFORCE FX5600ultra ואני מדגיש ultra זה עולה 1200 שקל משהו כזה וזה יספיק לך אפילו לפליט סימולטור הבא
Kobi David פורסם אוגוסט 15, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2003 חלקכם יסברו שזו הודעה מיותרת, אבל אני כל כך מתעצבן שקוראים לזה משחק, זה לא משחק! זה סימולטור, או בעברית, מדמה. משגע אותי לראות שאנשים קוראים לזה משחק. אם אתה זקוק להסברים נוספים למה זה סימולטור ולא משחק, צור איתי קשר. סופ"ש נעים,
oz פורסם אוגוסט 15, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2003 חלקכם יסברו שזו הודעה מיותרת, אבל אני כל כך מתעצבן שקוראים לזה משחק, זה לא משחק!זה סימולטור, או בעברית, מדמה. משגע אותי לראות שאנשים קוראים לזה משחק. אם אתה זקוק להסברים נוספים למה זה סימולטור ולא משחק, צור איתי קשר. סופ"ש נעים, שמע קובי אני לא יודע מה יש לי........ אני כל הזמן כותב בטעות שזה משחק אני יודשע שזה סימולטור ואני יודע מזה סימולטור אבל אני כל הזמן מתבלבל וכותב משחק,
yossilevy פורסם אוגוסט 16, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 16, 2003 התקנתי את הדריבר האחרון של NVIDIA וזה שיפר את המצב