Almog Atar פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 חשוב לציין שיש באתר של החטיבה שלנו מדריך ששמוליק הכין מהרצליה לר"פ אבל זה ב2002 אבל עדיין זה עוזר
×�פיק פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 למי שחיפש קישור להורדה של הסינרי של ראש פינה: http://library.avsim.net/download.php?DLID=42094 רק שימו לב שזה מאוחסן באתר AVSIM וההורדה מאלצת להרשם, בחינם :wink:
OmriSoudry פורסם אוגוסט 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רציתי להעיר הערה בקשר להרשמה שהרבה פנוי אליי בגלל זה.. אסור להכניס לטופס את התווים ' או " (גרשיים או מרכאות) מכיוון שזה יוצר שגיאה בהרשמה. תודה.
×�פיק פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 עקב עומס תלמידים בבית הספר לטיסה שלנו, ובגלל מחסור במדריכים, אנו מחפשים כרגע מדריכים שחושבים שהם יכולים לתרום לבית ספר בתחום הCVFR. ** יתקבלו רק מדריכים שיעברו מבחן. מעוניינים? צרו קשר עם אפיק ברק, עומרי סודרי, או שגיא ינאי ואנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי. תודה רבה, צוות עיט תעופה.
Itai Ganor פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 כל הכבוד לעיט על תכנון האירוע באמת הטיול לערד היה קצת קשה עדיף לראש פינה יותר קל
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 כל הכבוד לעיט על תכנון האירוע באמת הטיול לערד היה קצת קשה עדיף לראש פינה יותר קל איתי אם גישה כזו אז היה יותר טוב אירוע מנתב"ג להרצליה...
×�פיק פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 הבעיה היא, שלהרבה אנשים הייתה גישה כזאתי. לכן החלפנו את הנתיב. לא נורא, יש עוד אירועים. תתכוננו למשהו ענק בקרוב מאוד.
OmriSoudry פורסם אוגוסט 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 איתי, עידו עדין כועס שלא נשתמש בסינרי של ערד באירוע הזה. :twisted: לא נורא עידו, יש את האירוע הבא בתכנון (אפיק דיבר איתך בפרטי על התפקיד שלך באירוע הזה ) עריכה: אפיק חשבת על אותו דבר לפני
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 איתי, עידו עדין כועס שלא נשתמש בסינרי של ערד באירוע הזה. :twisted: לא נורא עידו, יש את האירוע הבא בתכנון (אפיק דיבר איתך בפרטי על התפקיד שלך באירוע הזה ) עריכה: אפיק חשבת על אותו דבר לפני ערד, ראש פינה.... לא משנה אני עדיין בתמונה :wink:
×�פיק פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 אנו יודעים שיש תקלה בשרת האתר, זוהי תקלה זמנית שתיפתר בקרוב. זה מה שקורה בשרתים חינמיים בכל מקרה, מי שרוצה להירשם שיפנה אליי בהודעה פרטית עם הפרטים: שם מלא, אימייל וקריאה (מומלץ לכתוב גם דרך נוספת ליצירת קשר)
OmriSoudry פורסם אוגוסט 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שימו לב! * בזמן שהבעיה בשרת מטופלת, ניתן להירשם בכתובת הבאה: http://i.1asphost.com/aitair/tempsignup.html מצטערים על התקלה, זה לא משהו שתלוי בנו..
×�פיק פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 לאלה שעוד מעוניינים להרשם לאירוע עיט תעופה ביום שבת בערב. ההרשמה נסגרת בשעות אחרי הצהריים ביום שישי. אני מזכיר, השרת של האתר של עיט נפל, ולכן יש להרשם בכתובת הזאת: http://i.1asphost.com/aitair/tempsignup.html
OmriSoudry פורסם אוגוסט 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שימו לב!! גרסת בטא לשדה בראש פינה שוחררה במיוחד לכבוד האירוע (תודה רבה לעידו רוזנטל!!) וניתנת להורדת מאתר VATIL בקטגוריית ההורדות "SMALL AIRPORTS". ** שימו לב כי זוהי גרסת BETA ויש לבדוק אותה לפני שימוש בזמן האירוע.[/b]
OmriSoudry פורסם אוגוסט 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 שיהיה לכולם אירוע מוצלח היום בערב! לכל הנרשמים, מייל ישלח אליכם בשעות הקרובות עם פרטי הטיסה שלכם (חניה בנתב"ג, שעת המראה וכו'..) - הרשימה תפורסם גם בפורום ואני מבקש מכל מי שלא נרשם לאירוע, שלא יבוא לחניות שיצויינו כאן בקרוב. לאחר שכל הטייסים שנרשמו ימריאו, תוכלו. אתם גם מתבקשים לא להפריע בקשר, כמובן שלבוא מצויידים בכל הדפיות - והעיקר שיהיה לכולנו כיף היום בערב! ** טייסים שלא נרשמו לאירוע ורוצים להשתתף יכולים כמובן להגיע היום בערב, אך בעדיפות שניה אחרי הטייסים שנרשמו. ** תזכורת: המטוס בשימוש באירוע זה הוא ססנה 172. בהצלחה לכולם ונחיתה בטוחה! צוות "עיט תעופה".
×�פיק פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 שלום לכולם. האירוע יפתח היום בשעה שבע. תודה לכל מי שנרשם. כמו שהזכיר כאן עומרי, כל מי שלא נרשם יכול להגיע, ועדיפות תנתן לאלה שרשומים. לכן אני ממליץ לאלה שלא רשומים להתחיל להגיע מהשעה 19:45 והלאה. לרשימת הרשומים והחניות: http://i.1asphost.com/aitair/list.html האירוע יתבצע על ססנה 172. אי מייל נשלח ברגעים אלו לנרשמים. כל הרשומים מתבקשים להגיע לפחות חמש דקות לפני הזמן הרשום להם. מכיוון שהיו לנו בעיות רבות באתר, אני מאמין שהיו אנשים שרצו להרשם ולא יכלו. והיו גם מספר אנשים בודדים שנרשמו לפני קריסת האתר ולא יכולנו לשחזר את הנתונים שלהם. כל האנשים האלה מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או באי מייל בכתובת: afik1212@walla.co.il שיהיה לכולנו אירוע נחמד, ושיעבור ללא תקלות. אפיק.
Harry Potter פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 שלום לכולם! לפני מס' דקות, נודע לי כי ישנם טייסים שאינם מכירים את נק' דיווח דבורה. לכך יש שני פיתרונות מידיים: 1. בתוכנית טיסה לרשום כך (כמובן באנגלית): ... חדרה מגידו תבור... ולטוס מעל כביש 65 עד כפר תבור מחדרה. 2. להוריד את ה SCEENSHOTS של נק' דיווח השונות שהכין חגי יהב, לראות באיזו סביבה נמצאת הנק' ולטוס לפי תוכנית טיסה מקורית לאירוע. נק' דיווח דבורה נמצאת בין 2 "אגמים" אחרי שעוברים את צומת מגידו מדרום. אחרי אום אל פחם המשוכו לטוס בכיוון 068 לעבר דבורה וחפשו 2 אגמים. מקווה שעזרתי :!:
×�פיק פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 טוב, כרגע חזרתי מטיסה מעולה באירוע. עמדות הפיקוח עוד פתוחות למי שעוד רוצה לטוס! תודה לשיר כרמון, אחראי האירועים שלנו שאירגן את האירוע והפקחים בצורה מדהימה! הנה מספר תמונות שימחישו את התנועה שהייתה באירוע:
Aviv Giladi פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 היה ממש כיף, הנה כמה תמונות מהמכ"ם שלי בר"פ:
Harry Potter פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 שלום לכולם! היה ממש כיף באירוע. תודה רבה לכל הפקחים שהתתפו בו, למארגנים ולטייסים. צילמתי קצת תמונות: עדיין יש המון תנועה בדרך לראש פינה. לפני הנחיתה בראש פינה - שגיא ינאי (IAT005) כבר נחת ובחנייה. 4X-CTB, לא זוכר את שם הטייס, מסיע לחנייה דרך 05. כפי שפרסמתי למעלה, נאמר לי כי יש טייסים שלא מכירים את נק' דיווח דבורה. אז 2 תמונות הבאות בשבילכם. בתמונה מפלייט, דבורה נמצאת באיזור האגם (חגי תקן אותי אם אני טועה). זה הכל להפעם.
Nimrod פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 היה מעולה! ממש כיף! תודה לכל הפקחים! ולעיט תעופה שאירגנו את הכל!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 היה אירוע מאוד כיפי תודה לפקחים על הפיקוח .שנראה עוד כאלה!
hagay פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 לפי התמונות נראה שהיה באמת אירוע מוצלח, כל הכבוד. ולגבי נקודת דברה (שיש עליה חובת דיווח) אז הנה תמונה שלי, היא קצת מזוית שונה משל קונסטנטין (ככה כותבים, נכון? :oops: ) אבל מראה בדיוק היכן זו הנקודה, דרך אגב אם זיכרוני אינו מטעה אותי, נקודה זו נקבעה ע"י קווי אורך ורוחב.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 היה ממש כיף, למרות שבאתי קצת באיחור (כולם כבר היו בכפר תבור)... הנה כמה תמונות זהו! קונסטנטין!!! - לא מחקת את הסינרי הישן לפני שהתקנת את הבטא החדש! בגלל זה יש לך עדיין את העצים המכוערים האלה ואת התחנת כיבוי אש הישנה, לתשומת ליבך...
Harry Potter פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 חגי, אכן את שמי המלא רושמים כך: קונסטנטין. תודה שוב על התזכורת של נק' דבורה. לפי תמונה שלך, תפסתי את הנק' בתמונה שלי (קצת דרומית לשטח הירוק כהה). עידו, אתה צודק, מה שיצא לי שעשיתי OVERWRITE לקבצים הישנים. ולמרות זאת ניתן להרגיש בהבדל לעומת הגיסה הקודמת, כמו למשל, קווי ההסעה מסומנים ברור יותר.
Avi Dudai פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 תודה לכל המארגנים, הפקחים והטייסים. היה פשוט כף ומאוד נהנתי לטוס אתכם. אני תקוה ש"עיט" ימשיכו לארגן ארועים כאלה בארץ וגם אולי מקומות קרובים באזור הים התיכון ואפילו גם צפונה (לבנון) מזרחה (ירדן) ודרומה (מצריים) תחשבו על זה. שבוע טוב.