Lior Avinoam פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 מצדה – ב"ג ערב טוב! ביום שלישי ה21/12 (כן, תאריך מעניין) ניצא לטיסה מצפון הערבה למרכז דרך מדבר יהודה. אם כך, נמריא ממצדה צפונה, מתוך -900 רגל אל גובה של 4000 רגל, פשוט יוצאים מהמינוס לכאלו גבהים. טיסה מומלצת ביותר. כידוע לכולכם יצאו מפות CVFR חדשות, לכן אני אתן לכם נתיב ששונה קצת מעל ירושלים.(תודה לליעז שנתן את הOK לעבור מעל הבית) אז יש לנו ככה: המראה מ: LLMZ נחיתה ב: LLBG הנתיב: SHALEM TZUKIM ALMOG ADUMIM SHORESH LATRUN EYLON . שדה חלופי: LLHZ, הרצליה. גובה מקסימאלי: 4000ft . הערות: FSX/FS9 , LITH NIGHT. אז אנו ניצא ממצדה בטיפוס ישיר לכיוון צפון למצפה שלם, נמשיך טיפה צפונה לכיוון אלמוג ושם יתחיל החלק היותר הררי והמעניין בטיסה זו, לכיוון המרכז דרך הרי ירושלים. כמה הערות לגבי החריג לפקחים ולטייסים: בין כפר אדומים לירושלים הנתיב בוטל, אנו נעבור בנתיב ישיר לשורש תוך שמירת גובה 4 מהנתיב הקודם, משם נמשיך החלק לא מוגדר ללטרון בהנמכה לגובה 3500 רגל ומשם כבר ע"פ המפות הישנות למי שיש או ע"פ החדשות למי שהספיק לקנות כמוני.. מסלולי המראה ונחיתה יקבעו כרבע שעה לפני המראה ראשונה והעדכון יופיע כאן בשרשור. שימו לב, המראה ראשונה תיצא בשעה 2110, אני אצא עם ססנה קלה ראשון ע"מ שיהיה לכם פקח קרקע, שימו לב אם אתם באמת רוצים להנות מקרקע חכו אחרי ההמראה שלי כ4 דק', ואני מבקש שאחריי יצא מטוס קל כמוני ע"מ לא ליצור תקלות בטיסה. מטוסים מומלצים: אני ממליץ בעיקרון על חד מנועי בינוני, אבל אפשר לקחת את אלו: C172, Seneca, F33, PIPER . מנהלי IFS/VATIL, אנו מבקשים מכם אם תוכלו לפתוח חדר בTS בשם קלים בלילה עם הנהלת חדר בלבד או סיסמא רק למי שמשתתף בטיסות, אשמח לקבל הודעה בפרטי לגבי זה. לטיסה זו דרושים: פקחים- חגב, פלוטו, גישה, מגדל, וקרקע אני אעלה ממש אחרי הנחיתה. טייסים- הרבה, מצב רוח טוב, ולהחליט עם איזה מטוס לבוא תרשים הטיסה: בשמי, בשם ליעז קמפר ודולב רביד, אנו מודים לכם שבחרתם Lith Nigth , ומקווים שתהיה לכם טיסה נעימה! צוות קלים בלילה, 21/12/10
אורח פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 אפשר לתקן אתכם במשהו קטן? אתם בטח מתכוונים לLight ולא לLith :-P . אולי אגיע. נשמע טוב.
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 אם אתם עם פיקוח של חגב או בקרה שמפקחת גם על מצדה, קחו בחשבון שלרוב הVRC לא יראה אתכם (הפקח) בגלל הפרש הגבהים. סביר להניח שתוכלו לשמוע אותו אבל הוא לא יראה את הנקודה הירוקה על המכ"מ, אז תהיו עירניים לסביבה והוא בוודאי יבקש ליצור קשר כשחוצים גובה 0 או כאשר הוא יראה אתכם. תהנו, במקרה זה היומולדת שלי, מקווה להגיע
Lior Avinoam פורסם דצמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 בר ככה ליעז אמר לי אני כבר אמרתי לו, בכל זאת החלטה שלו אבל לא משנה שלוי המון מזל טוב, נעלה לאחר מכן לטיסה מעל יובלים צריך רק לשים אובייקט של ילד עושה שלום עם מצלמה ביד
Ido Rahav פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 נשמע מעניין מאד! מקווה שאוכל להגיע. כל הכבוד!
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 בר ככה ליעז אמר לי אני כבר אמרתי לו, בכל זאת החלטה שלו אבל לא משנה שלוי המון מזל טוב, נעלה לאחר מכן לטיסה מעל יובלים צריך רק לשים אובייקט של ילד עושה שלום עם מצלמה ביד תמצאו את יובלים בסימ' בלי עזרה מכאלה שמכירים - אני מוריד את הכובע! :wink:
Lior Avinoam פורסם דצמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 לייק ירדן נזהה אותך בעזרת הפלאש חח.. אגב, פקחים שיגיעו מוזמנים לשרשר כאן זמני הגעה.. ת"א גם יספק במקום פלוטו וחגב..
Adam Waiser פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 בר ככה ליעז אמר לי אני כבר אמרתי לו, בכל זאת החלטה שלו אבל לא משנה שלוי המון מזל טוב, נעלה לאחר מכן לטיסה מעל יובלים צריך רק לשים אובייקט של ילד עושה שלום עם מצלמה ביד תמצאו את יובלים בסימ' בלי עזרה מכאלה שמכירים - אני מוריד את הכובע! :wink: הלו!!! קצת ריספקט מה עשיתי שנתיים שלמות בסימולטור אם לא למצוא כל מני "חורים" בארץ ולהיות מבסוט מעצמי עד הגג? :mrgreen: מי שרוצה שיפנה אלי עם גלח"צ כומתה ומפה 1:50000 או מפת CVFR ואני אסביר לו כבר
Liaz Kamper פורסם דצמבר 19, 2010 דיווח פורסם דצמבר 19, 2010 ליאור, אחלה תדרוך ויופי של רעיון לנתיב מהמפות החדשות. דרך אגב, זה LITE NIGHT. אבל נראה ש"קלים בלילה" תפס הכי טוב. נתראה.
Hananv פורסם דצמבר 20, 2010 דיווח פורסם דצמבר 20, 2010 אגב, באתר של תומר חיים יש סינרי מאוד נחמד למצדה ואנסה להגיע גם =]
Lior Avinoam פורסם דצמבר 20, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2010 כן, זה הסינרי של ברודוי. מישהו יודע אם הפוטוריל ל9 עובד גם בX?
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אגב הטיסה תצא בעוד 6 שעות ואף פקח לא נרשם, מישהו יכול לקחת לפחות גישה או ת"א?
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 הטיסה תיצא בעוד חצי שעה. כל הטייסים יכולים להגיע לTS של IFS, אני מחכה שם סיסמא תינתן לכל טייס בפרטי
Adam Waiser פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אחחח איזו חוויה... הרגע ירדתי מהטיסה ונזכרתי אחרי כמעט חצי שנה "על הקרקע" כמה כיף זה לטוס ועוד ביחד עם אנשים טובים בנתיב יפיפה ובמזג אוויר לא רע תודה ענקית לליאור וליעז על הארגון ואני מקווה שאמצא זמן להצטרף גם לטיסות הבאות ממליץ בחום לכל מי שעוד לא ניסה את זה לעזוב לרגע את הבואינגים והטיסות הארוכות מעל הים, להצטרף ל"קלים בלילה" ולגלות את ארץ ישראל היפה תרתי משמע
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 חח אדם אני שמח שנהנת! היה מהנה לשמוע את קולך לאחר שנה של שביתה .. כולם מוזמנים לבוא לטיסות הבאות, היום לא היה פיקוח חוץ ממני שרצתי מהWH1 למגדל.. בקיצור, ללא פיקוח נהנו ממש, אז מה יהיה עם פיקוח בעתיד?יאללה למה אתה מחכה בוא ותטוס שבוע הבא!