Liaz Kamper פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 שלום לכולם, באחרונה יצאו מפות CVFR חדשות. המפות הופצו בעותק קשיח בלבד לעת עתה. חלק מחברי החהחטיבה רכשו את המפות וחלק עדיין טסים עם המפות הישנות בעותק רך. אני מתכוון למפות בעדכון 21 ממאי 2007. הדבר יוצר בעייה בשפה משותפת בתכנון נתיבים ובמהלך הטיסה הן מול פקחים והן מול טייסים אחרים. אני מבקש מהנהלת החטיבה תשובה לגבי המפות לפיהן טסים ברשת. האם ניתן בכלל לטוס לפי שני סוגי מפות גם יחד? האם ניתן להגדיר נתיבים שקיימים במפה אחרת ואסורים בשנייה? יש כאלה תודה רבה
Amir Paz פורסם דצמבר 23, 2010 דיווח פורסם דצמבר 23, 2010 התשובה ברורה - אנחנו בהחלט רוצים לפעול לפי המפה המעודכנת. אבל אנחנו לא יכולים לעדכן את נהלי התעבורה מצד אחד, ולא לספק מפה מצד שני. לכן בחטיבה ממשיכים לטוס ע"פ הפירסום הישן עד שתצא הודעה מסודרת ממחלקת מבצעים לגבי השינוי. אנחנו באמת צריכים לבדוק מה האופציות שלנו לגבי פירסום המפה ברשת. נראה לי שהפעם זה לא יהיה כזה פשוט.
Hananv פורסם דצמבר 23, 2010 דיווח פורסם דצמבר 23, 2010 אם אני בתור טייס רוצה לטוס עם חדשת, זה אפשרי? כלומר, בנתיב שבין קנטרי לתל יונה יש פניה לבית חנן במפה של 2007, במפה החדשה לעומת זאת, דחו את בית חנן והנתיב מתחבר לעיינות ואז לבית חנן (נניח שאני רוצה להגיע למחלף ראשון). אז טייס עם מפות לא מעודכנות יטוס לבית חנן כאשר אחד עם מעודכנות יטוס לעיינות? מה עושים בצב כזה? אגב, בלי להכנס לכיסים המפה הזו עולה רק 60 שקלים, אם מישהו יחסוך שקל בכל יום ניתן לקנות אותה תוך חודשיים.. ככה שזה לא משהו יקר מאוד לקנייה...
yoni revivo פורסם דצמבר 23, 2010 דיווח פורסם דצמבר 23, 2010 אם אני בתור טייס רוצה לטוס עם חדשת, זה אפשרי?כלומר, בנתיב שבין קנטרי לתל יונה יש פניה לבית חנן במפה של 2007, במפה החדשה לעומת זאת, דחו את בית חנן והנתיב מתחבר לעיינות ואז לבית חנן (נניח שאני רוצה להגיע למחלף ראשון). אז טייס עם מפות לא מעודכנות יטוס לבית חנן כאשר אחד עם מעודכנות יטוס לעיינות? מה עושים בצב כזה? ברירת המחדל שלנו היא המפה הישנה משום זמינותה. אם אתה מעוניין לטוס דרך עיינות תחת פיקוח- פשוט תבקש והפת"א יאשר. ואגב, עיינות היתה קיימת כבר בנתיב למשמר איילון דרך המכון.