Ido Rahav פורסם דצמבר 23, 2010 דיווח פורסם דצמבר 23, 2010 אהלן, מי שלא ראה בעיתון, התפרסמה כתבה על שלושה בוגרי קורס טיס אשר מתגוררים במשגב ולמדו בבית הספר העל יסודי משגב. בין השלושה, טייסת קרב. השלושה צפויים לסיים הקורס ביום חמישי הקרוב. קישור לכתבה: שלוי, שטרק, פישלר ואני: אנחנו יכולים להיות גאים בקהילה באזורינו, ואף לחכות שהם יהיה גאים בנו
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 24, 2010 דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 בהחלט הרבה כבוד! משתלטים על ח"א....
Ido Rahav פורסם דצמבר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 מלין שייך לקורס שמסיים עכשיו? לא... הוא מסיים בקיץ
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 24, 2010 דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 כן מלין ב162 זאת אומרת רק בקיץ הקרוב..
Izik Bakshi פורסם דצמבר 24, 2010 דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 בהצלחה חברים, זה מכובד מאוד. אני מקווה שלא נראה כתבה דומה בעוד 7-8 שנים. "כיכובם של תלמידי משגב בבית הספר לטיסה בקנדה" LOL
אורח פורסם דצמבר 24, 2010 דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 או כיכובם של תלמידי IFS [= בשבילי תלמידי IFS תמיד כוכבים :mrgreen:
Amir Paz פורסם דצמבר 25, 2010 דיווח פורסם דצמבר 25, 2010 או כיכובם של תלמידי IFS [= בשבילי תלמידי IFS תמיד כוכבים :mrgreen: אתה מהכוכבים של בן גוריון בחובלים לא?
prince869 פורסם דצמבר 25, 2010 דיווח פורסם דצמבר 25, 2010 אמיר ואביב, אתם שניכם מהכוכבים של משרד הדיי לחפור בשכל ותראו לנו כבר רשיון או תעודת חובל? חחח יפה מאוד על הכתבה, כיף לראות כל כך הרבה מבית ספר אחד! מי יתן ונזכה לראות כתבות דומות על חברים מהסימולטורים שהתחילו כאן והגיעו לשם!
Ido Rahav פורסם דצמבר 25, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2010 אמיר ואביב, אתם שניכם מהכוכבים של משרד הדיי לחפור בשכל ותראו לנו כבר רשיון או תעודת חובל?חחח יפה מאוד על הכתבה, כיף לראות כל כך הרבה מבית ספר אחד! מי יתן ונזכה לראות כתבות דומות על חברים מהסימולטורים שהתחילו כאן והגיעו לשם! תסתכל כמה תגובות למעלה וחכה לקיץ (ניב מלין) וכמובן איתי ארנון
lior oren פורסם דצמבר 28, 2010 דיווח פורסם דצמבר 28, 2010 היום הייתי בחשיפת דרגות היו באמת המון ממשגב כל הכבוד !
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 1, 2011 דיווח פורסם ינואר 1, 2011 היה לי הכבוד והעונג להיות שותף יחד עם חניכי קורס הטייס (161) במסגרת "מסע ישראלי" (שעניינה ערכים וזהות יהודית) לפני כחודשיים. במשך המסע (כשבוע ימים) דיברנו לא מעט על טייס ועל "vatil". רוב החניכים לא ידעו בכלל שיש תחביב כה מפותח, לכן נתתי להם סקירה מקיפה על "vatsim" בכלל ועל "vatil" בפרט. בסה"כ ההתרשמות הייתה מאד חיובית. בהחלט מדובר במלח הארץ, והייתה לי תחושת גאווה להיות שותף לה.
Or Netzer פורסם ינואר 1, 2011 דיווח פורסם ינואר 1, 2011 או כיכובם של תלמידי IFS [= בשבילי תלמידי IFS תמיד כוכבים :mrgreen: אתה מהכוכבים של בן גוריון בחובלים לא? אחד מהכוכבים של בן גוריון שצריך להגיע לחובלים צריך לצאת מהפינוק של אימא ולא לפחד לאכול עוגה עם קצת שאריות של נר עליה... :mrgreen: צריך להתחיל לשתות מי ים ולאכול חול וברזל.
אורח פורסם ינואר 1, 2011 דיווח פורסם ינואר 1, 2011 פינוק של אמא ואבא יא חוצפן??? אין פה אחד שלא ישן ורייר לי על המיטה, יום אחרי יום.. שלא לדבר על ההשקמות שעשו לי כל בוקר
Or Netzer פורסם ינואר 1, 2011 דיווח פורסם ינואר 1, 2011 פינוק של אמא ואבא יא חוצפן???אין פה אחד שלא ישן ורייר לי על המיטה, יום אחרי יום.. שלא לדבר על ההשקמות שעשו לי כל בוקר ואתה חושב שזה משהו? :mrgreen: מפונקי. mommys boy