Aaron Dagan פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 שלום כולם, מכיוון שנפל בחלקי לסיים את טיסות TFC בשנת 2010, ולקראת המשך הפעילות המתוכננת במהלך 2011, להלן קטע הטיסה המסכם, בין סידני למלבורן. הקטע השבוע אורכו כ-385 מייל, משהו כמו 1.35 שעה בממוצע כאשר הפעם נחזור לציוד הכבד ונטוס לאורך נתיבי IFR. אחת הסיבות לכך: תחזית מז"א לימים הקרובים בחוף המזרחי של אוסטרליה, שלמרות שכעת שם אמצע הקיץ, מזג האוויר שם מאד לא יציב עם גשמים, רוחות חזקות וראות מצומצמת שלא מתאימה לטיסת VFR. אז ניגש לעניננו: 1. המראה מ-YSSY עפ"י הנהלים המקובלים (דפיות יציאה למטה). 2. מניסיון עבר, יש צפי סביר בהחלט לפיקוח ביציאה וגם ביעד. יכול להיות שהחברים שם יהיו קצת ב-HIGH בימים אלה, לכן לשים לב לתשדורות ואם יש ספק - לעבור לטקסט. הנתיב (עפ"י VROUTE): WOL H65 RAZZI Q29 LIZZI 3. נחיתה ב-YMML עפ"י הדפיות והתרגולת הרגילה. 4. לאחר הנחיתה נתכנס ברחבה לצילום קבוצתי לסיום השנה. 5. סינרים: אני משאיר הפעם את המגרש פתוח לכל אחד לפי בחירתו וטעמו. דפיות: - כל אוסטרליה - לפי שם השדה: http://www.airservices.gov.au/publicati ... rtsTOC.htm - כדי לפשט, אני אעלה כאן הערב 3 קבצי ZIP של הדפיות, לנוחיותכם. נ.ב. לפי בקשת הקהל, אנחנו נחזור לטיסות VFR בשבועות הקרובים כדי לא להחמיץ את ההנאה הצרופה של טיסות בגובה הדשא ביבשת החמישית. ההמראה: כרגיל במקומותינו, 2130 ז.מ.
Yakov Kraus פורסם דצמבר 29, 2010 דיווח פורסם דצמבר 29, 2010 הטיסה IFR כמובן שאפשר להגיע עם 737 אני מגיע עם 747-200 RFP