Liaz Kamper פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 שלום לכולם, השבוע נאתגר את המטוסים באחד הטיפוסים "העצבניים" ביותר במפת ה-CVFR הישראלית - מראש-פינה לעין זיתים. בהמשך מצפה לנו הנמכה די דרסטית לכיוון לחיפה. שם מחכה לנו עוד חגיגה - נתארגן במרווחים, נבצע הקפה עם TOUCH N GO ואז ממשיכים להרצליה "ברגיל". אני מזכיר שאנחנו עדיין טסים לפי מפות ה-CVFR מ2007. עדכון 21. נפגשים ביום שלישי 28/12 המראה ראשונה ב-2130 מי שמעוניין להצטרף בשעה מאוחרת יותר, מוזמן לנגיעה בחיפה ואז הלאה דרומה. הנתיב עובר דרך נקודות פיקוח רבות, לכן מקווה לראות כמה שיותר פקחים. כמובן גם טייסים. זה הלג הראשון: זה הלג השני: נתראה
Lior Avinoam פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 ליעז, שוב לקחת לי את העבודה! פעם הבאה דבר איתי במסן חח אחלה של נתיב! יש לנו עמדות פיקוח פנויות, פקח שיכול לקחת עמדה שיגיב כאן! מגדל ראש פינה - פנוי בקרת פלוטו - שלומי לוקסמבורג מגדל חיפה - פנוי מגדל הרצליה - ירדן גוטליב
Liaz Kamper פורסם דצמבר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 לשרטט את הנתיב זה פשוט. לארגן לנו פיקוח זה מסובך. אהבתי את הרשימה. אני אסתפק בפחות. אני יודע על פקחים שבקשו שננסה לעבור דרכם בפעם הבאה. נקווה שהם יגיעו.
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 מגדל ראש פינה - פנוי בקרת פלוטו - פנוי מגדל חיפה - פנוי מגדל הרצליה - פנוי יש על האותיות הענקיות והצבעים זכויות יוצרים!! בהצלחה
Shlomlux2 פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 כמובן שאשמח לקחת חיפה, אך אם לא יהיו כל שאר העמדות אשמח לעלות פלוטו ולסגור את הפינה. אנסה להתעדכן לגבי אילו עמדות פיקוח נלקחו. בהצלחה ונתראה בשלישי :mrgreen:
Lior Avinoam פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 חח ירדן בדיוק שרשמתי נזכרתי בך אז לקחתי משהו קטן שלומי בנתיים אני רושם אותך על חיפה, אני אעדכן אותך בפרטי אם נצטרך פלוטו
Izik Bakshi פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 כאשר בחור "עצבני" כמו שלומי מפקח חיפה זה ללא ספק "נגעת נסעת"
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 כאשר בחור "עצבני" כמו שלומי מפקח חיפה זה ללא ספק "נגעת נסעת" ובמקרה של באז על המגדל זה גם בטח "שברת שילמת" נראה מצוין, מקווה מאד להגיע
Lior Avinoam פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 חברים הטיסה מחר ואין לנו עדיין פלוטו או משהו.. מישהו לוקח איזו עמדה?
Yarden Gotlib פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 תרשום אותי בבקשה עם סימן שאלה על ראש פינה, ואם שלומי יעלה פלוטו אני אקח הרצליה
zvi rodes פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 אם כבר נוחתים בחיפה אני פותח שולחן ליד המגדל עם עוגות ושתיה :drinking: :icecream: :morning: :popcorn:
Shlomlux2 פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 אם כבר נוחתים בחיפה אני פותח שולחן ליד המגדל עם עוגות ושתיה :drinking: :icecream: :morning: :popcorn: צוחק צוחק... ממנהגי מגדל חיפה האמיתי: "על כל מבקר במגדל להכנס עם מנחה לפקחים" תשאלו את נדב שרון ועוז ססלר, איך בביקור הראשון במגדל העלו קורבן במבה תמימה. :mrgreen:
Liaz Kamper פורסם דצמבר 27, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 ה29 זה יום רביעי אז זה יהיה שלישי או רביעי? תודה רבה ששמת לב, ערכתי את ההודעה. תודה גם לליאור על התיקון המהיר. אגב, יפה לך הסמל שלנו צבי . מאד הולם אותך.
Lior Avinoam פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 ליעז את הסמל הזה לא שלחת לי..היה לי את הראשון שעיצבת.. טוב חברים, מחר הטיסה שעה 2100 כולם בTS של IFS, מי שטס שבוע שעבר יודע את הסיסמא לחדר של לייט נייט..מי שלא שיבקש ממני לפני הטיסה..
zvi rodes פורסם דצמבר 27, 2010 דיווח פורסם דצמבר 27, 2010 ה29 זה יום רביעי אז זה יהיה שלישי או רביעי? תודה רבה ששמת לב, ערכתי את ההודעה. תודה גם לליאור על התיקון המהיר. אגב, יפה לך הסמל שלנו צבי . מאד הולם אותך. אני מקווה שהסמל הזה יהיה מקור משיכה לרבים וטובים כאן בחטיבה ומאחל לקראת השנה החדשה שכל חבר יצמיד בגאווה את הסמל לצד שמו.
mickey lip פורסם דצמבר 28, 2010 דיווח פורסם דצמבר 28, 2010 אם כבר נוחתים בחיפה אני פותח שולחן ליד המגדל עם עוגות ושתיה :drinking: :icecream: :morning: :popcorn: צוחק צוחק... ממנהגי מגדל חיפה האמיתי: "על כל מבקר במגדל להכנס עם מנחה לפקחים" תשאלו את נדב שרון ועוז ססלר, איך בביקור הראשון במגדל העלו קורבן במבה תמימה. :mrgreen: אגדה אורבנית. אני יודע שעל פקח המגדל לדאוג לחומוס ושאר פינוקים עבור המבקרים שלו , כך היה נהוג..... :evilbat: מה השתנה שלומי?
אורח פורסם דצמבר 28, 2010 דיווח פורסם דצמבר 28, 2010 וואלק מאשר את דברי מיקי. ומה עם להעלות מנחה אחת הפקחיות החמודות שהיו שם ??
Lior Avinoam פורסם דצמבר 28, 2010 דיווח פורסם דצמבר 28, 2010 ערב טוב חברים! אתם בטוחים שאין עוד מישהו שיכול לקחת ראש פינה וחיפה? בנתיים יש לנו את שלומי לוקסמבורג בפלוטו ירדן גוטליב בהרצליה טיסה ראשונה יוצאת בעוד חצי שעה בערך, מי שיכול להגיע לTS שיגיע, אני יתן את הסיסמא לחדר שלנו למי שאין ולמי שלא זוכר.. טיסה נעימה!
mickey lip פורסם דצמבר 28, 2010 דיווח פורסם דצמבר 28, 2010 חיפה ככל הנראה עלי אם לא יהיו שינויים קיצוניים בלוז במהלך החצי שעה הקרובה. טיסה נעימה.